Nie polecam tego sklepu
Nie polecam tego sklepu! Po złożeniu zamówienia, oczekiwałam dwa tygodnie na dostawę lampy, która została wysłana bezpośrednio z Chin o czym mnie nie poinformowano przed zakupem. Po otrzymaniu przesyłki okazało się, że produkt jest bardzo złej jakości, części są słabo do siebie dopasowane, co wygląda bardzo nieestetycznie, a w dodatku jednen z elementów był pęknięty. Materiały z których wykonana jest lampa są bardzo kiepskiej jakości, nieadekwatnie to ceny produktu. Zgłosiłam reklamację oraz chęć zwrotu produktu do dostawcy w ten sam dzień, w który otrzymałam przesyłkę ale przez bardzo długi czas nie dostałam żadnej odpowiedzi. Po napisaniu kolejnego emaila oraz wiadomości przesłanej poprzez formularz kontaktowy na stronie sprzedawcy dopiero doczekałam się jakiejkolwiek reakcji z ich strony. Końcowo otrzymałam informację, że zwrot towaru nie jest możliwy i jedyne co mogą zaproponować to zwrot 10% wartości zamówienia co jest niedorzeczne. Lampa nadaje się jedynie do kosza na śmieci więc najgorzej wydane 215 PLN w moim życiu. Brak kontaktu, brak przestrzegania przepisów oraz praw klienta i całkowicie nieprawdziwa polityka reklamacji i zwrotów. Zalecam szerokim łukiem omijać tego sprzedawcę!!!

Resposta da Mikavaro