Miklagaardhouseoftisvilde Avaliações

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Opdatering: Har netop modtaget varen - noget andet det det bestilte - dog er penge ikke tabt. Et firma uden berettigelse. Sender ordrebekræftelse, og penge hæves, men varer leveres ikke, svarer i... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Firmaet er fup og du bør ikke handle der. De har en række forskellige firmaer med forskellige cvr.nr., hvoraf House of Miklagaard figurerer to gange, og her er det ene under konkurs og der er udstedt... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Endnu et arrogant fup firma!! den 10.1.26 bestilte jeg 2 sæt sengetøj, hvor pengene blev hævet med det samme. 2 mdr. senere modtog jeg 2 sæt sengetøj, bare ikke dem jeg havde bestilt. Miklagaard House... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Sengetøjet er beskrevet: Renforcé er en lærredsvævning af bomuldsstoffer i høj kvalitet, og det anvendes ofte til at producere sengelinned. På grund af det høje bomuldsindhold har det en fremragend... Ver mais

Detalhes da empresa

Escrito pela empresa

Denne Trustpilot konto er ikke retvisende da vi er blevet angrebet af en stor Facebook gruppe der har lavet en ekstremt mange falske anmeldelser.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

13 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Sengetøj i dårlig kvaliter

Jeg har købt sengetøj pink blossom Fantasy sengesæt. Det er beskrevet som ren bomuld, som normalt er garanti for blød kvalitet. Fakta er at sengetøjet er stift og plastikagtig på overfladen. Det klæber til huden. Man må forvente en noget bedre kvalitet på et produkt til 800kr. Har skrevet til kundeservice, men får kun et autosvar.
Det er simpelthen bondefangeri. I laver markedsføring som en virksomhed i dyre Nordsjælland, som folk forbinder med kvalitet i luksus. Virkeligheden er at i sælger, sandsynligvis Kina import.
Det er ærgeligt at man ikke længere kan stole på dansk kvalitet 😨
Det er så slemt at jeg vil smide det ud, på trods af det ikke er særlig bæredygtig

12 de setembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De har ikke de varer der annonceres

Har ikke fået varen. Bestilte sengesæt 23/9 og fik straks ordrebekræftelse med 1-2 dages levering. Efter 10 dage ringede jeg (de tog den ikke) og skrev. Fik besked om at varen helt sikkert ville blive sendt den kommende fredag. 7/10 fik jeg så track&trace fra GLS og pengene er trukket fra min konto. 9/10 fik jeg besked om at de 100% sikkert ville sende varen 11/10. Der er intet sket. Jeg skrev 11/10 for at annullere ordren. Kan ikke anbefale at handle her

12 de outubro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Varen kom ikke som aftalt

Varen kom ikke som aftalt.
Jeg har skrevet med Miklagaard ønsker at modtage mine penge retur.
Efter 1 mdr. er der intet sket og jeg har ikke modtage mine penge retur.
Når jeg skriver kommer der ingen svar.

4 de outubro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Aldrig vil jeg handle eller anbefale dette firma

Aldrig vil jeg handle eller anbefale andet end at holde sig væk fra denne butik.kunne jeg give 0 stjerner ville jeg gøre det platugler.

18 de setembro de 2024
logotipo da Miklagaardhouseoftisvilde

Resposta da Miklagaardhouseoftisvilde

Grundet vi har været udsat for heksejagt via en Facebook gruppe - ser vi os nødsaget til at gå videre med nedenstående

Jeg gør opmærksom på, at dine sigtelser og ytringer om Miklagaard House, er en overtrædelse af gældende ret, herunder straffelovens § 268, som er sålydende:

”Den straf, der er nævnt i § 267, kan stige til fængsel indtil 2 år, hvis
1) en alvorlig beskyldning er usand eller
2) en beskyldning er fremsat eller udbredt gennem indholdet af et massemedie og beskyldningen er egnet til væsentligt at skade den forurettede.”

Der vil ske politianmeldelse efter straffelovens § 275 og jeg opfordrer til, at du omgående dementerer dine sigtelser og ytringer.

Jeg har nu taget et screen af dine beskeder og navn som er blevet overdraget til vores advokat og vi vil gå videre med at stævne alle som kommer med usande ytringer.

Mvh Amalie Glob
Direktør

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fup-firma ‼️Skriverat varen var sendt og…

Fup-firma ‼️Skriverat varen var sendt og jeg kunne følge den hos Gls. der var den så ikke kommet til.Derefter kontakter jeg firmaet på mail da man ikke kan få kontakt pr tlf ,for at vide det er i restordre, men kommer i løbet af 1-1 1/2 uge om jeg vil vente .det siger jeg okay til hvis tiden holder ,ellers ønsker jeg mine penge retur.Så sender de en vare som jeg bestemt ikke har bestilt .og som skulle til Helsingør ,forsøger så at kontakte igen både mail og tlf ( hvilket aldrig er lykkes )bliver så ringet op af en mand som er meget sur .men endelig sender de så en returlabel til den forkerte vare….men ikke mine penge retur ,som de har trukket .Forsøger igen kontakt ,får mails retur med ønske om oplysninger de allerede har, virker som om de forsøger at trække tiden .Skrev så til dem 13/9 at hvis der ikke var sket noget inden fredag kl 14 ville jeg gå videre til ombudsmanden.Modtager så i dag en mail om at jeg ikke skal true dem ‼️
Det er sørme op ad bakke med det fup- firma🥵

6 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi har nu ventet en måned på 1/2 delen…

Vi har nu ventet en måned på 1/2 delen af det bestilte sengetøj Får svar tilbage om det kom på lager mandag Men så sker der ikke mere Så nu går vi videre med sagen Da vi vil har den bestilte vare eller pengene tilbage
Kan virkelig ikke anbefale det firma

15 de agosto de 2024

Skandaløs kundeservice

Skandaløs kundeservice
Købte et sæt annonceret på Facebook. Ventede 9 dage og annullerede ordren. SÅ blev den afsendt efter 12 dage. Havde skrevet til kundeservice efter dag 9 om jeg ville annullere.
Ringede og rykkede og har nu henvendt mig 5 gange uden svar.
Sendte pakken retur og bad om refundering. Det SKANDALØSE er, at de har sent pakken frem igen.
Nu må jeg afsted mod Tisvilde for at se om virksomheden findes og returnere personligt til dem.

3 de setembro de 2024

HOLD JER VÆK. Ingen tillid

Jeg har ikke længere tillid til firma
Købte en pude slut juli. Registreres straks hos GLS. Penge trukket med det samme. Flere forsøg på kontakt umulig. Endelig svar. Nu kommer den. Næ den gør ej. Nu kommer den. Næ den gør ikke!
Jeg skriver jeg ikke længere ønsker varen og vil have penge igen pga mistet tillid. Jeg hører intet. Men pludselig 27.8. får jeg besked om, at jeg kan hente varen i pakkenboks. Skriver igen. Intet svar.
KAN IKKE ANBEFALE FIRMA. HOLD JER VÆK.

29 de agosto de 2024

Jeg har købt sengetøj

Jeg har købt sengetøj, som kom efter knap 3 uger - og efter jeg havde rykket flere gange. Sengetøjet er noget billigt l… som krøller meget og er dårligt at ligge i. Det er vist bomuld men virker som noget lærred. Det har ihvertfald ALDRIG kostet over 800 kr som de skriver. Tænker det kommer fra Kina 🤷‍♀️. Når man kommenterer negativt på facebook om det, bliver kommentaren slettet og man bliver blokeret. Så stol ikke på de billeder de har lagt op - det svarer sket ikke til virkeligheden. Tænker dem der skriver positivt på Facebook er deres ansatte eller deres venner 😅

24 de agosto de 2024

Fupfirma

Jamen sammen smøre herfra som nedenunder. Hold jer væk. Varerne kommer aldrig, og man kan ikke komme til at tale med nogen. Penge trukket med det samme.

22 de agosto de 2024

Fupvirksomhed

Fupvirksomhed, hold jer langt væk. Trækker pengene med det samme, men varerne ser man aldrig. De kan forvente en politianmeldelse og bankindsigelse.

20 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Værste kundeservice jeg længe har…

Værste kundeservice jeg længe har oplevet. Jeg bestilte en hovedpude d.21/7, som skulle gives som gave til en fødselsdag d. 27/7. Da jeg d.30/7 endnu ikke havde modtaget min ordre, skrev jeg til dem at jeg ønskede at annullere min ordre - jeg fik dog intet svar. Først 3 uger efter jeg bestilte, hørte jeg fra dem og jeg en mail om at min pakke var på vej (14/08). Jeg skrev til dem igen at jeg altså ønskede at annullere ordren da jeg ikke kunne bruge den til noget nu, og de svarede ikke. Idag har jeg fået en besked fra GLS om at min pakke er på vej. Hvor mange gange skal jeg skrive til jer at jeg ikke ønsker min ordre her 4 uger efter jeg bestilte?! I bedes annullere min ordre og refundere pengene omgående. Ordre nr. 372348 Mvh Joan Stenderup

19 de agosto de 2024

Fupfirma

Fupfirma - trækker pengene og flere gange - hold jer langt væk. Bare et godt råd fra en der er blevet fuppet. Niels Bruun

15 de agosto de 2024

Vil ikke køber der mere

Vil ikke køber der mere. Obs på hele navnet.
Har tidligere handlet med Miklagaard House med gode oplevelser. Så tænker ikke over at der nu står Miklagaardhouseoftisvilde. Jeg har bestilt 2x kort efter hinanden. 1. Ordre mangler jeg stadigvæk et sæt sengetøj. 2. Ordre mangler et betræk til puden.
Skrevet flere mails, i starten med svar om sengetøj var i rest. Senere intet svar. Og det fulde beløb er blevet trukket fra kontoen. Ingen gode anbefalinger herfra.

17 de julho de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais