Prima geleverde paasfiguren. Zeer goede service. Wat vragen van de shop, zo uitgeklaard. Goed op tijd geleverd . Doos met producten ..nog nooit zo een onbreekbare samenstelling gezien ! Echt... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Geweldige service. Goede opvolging. Ik had chocolade vosjes besteld, maar die waren uit voorraad. Dit is netjes door hun gemeld en in plaats daarvan hebben ze Eekhoorntjes geleverd, die eigenlijk... Ver mais
Wauw! Hoe leuk was het om dit pakje te openen. Ik kocht voor mezelf mijn lievelingspaaseitjes (omdat ze bijna nergens te vinden zijn) en ze kwamen toe in een mooi en verzorgd pak. Volledig beschermd t... Ver mais
Dit zal altijd een aanrader blijven voor ons bedrijf. We werken met 35 personeelsleden. Alle chocolade was goed in ingepakt. De chocoladestukjes waren heel mooi verpakt met microfolie zakje en e... Ver mais
Detalhes da empresa
Speciaalzaak in zoete en hartige geschenken. Gespecialiseerd in chocolade voor alle feestdagen, ijstaarten, wijnen en doopsuiker.
Informações de contato
Wolvenstraat 2a, 9280, Wieze, Bélgica
- +32 53 78 38 33
- contact@mila.be
- milawebshop.be
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
As pessoas também visitaram

Top!
Mijn internetbestelling stond netjes klaar bij afhaling. De kwaliteit van de pralines was geweldig.

Een fijne ervaring.
De goederen waren goed ingepakt en tijdig geleverd. Je voelt dat de bestelling met hart en ziel werd behandeld, een heel fijne ervaring. Dank u.

alles is prima verlopen
Ik heb online besteld en alles is prima verlopen. Op tijd geleverd en hetgeen ik besteld had was zeer goed verpakt zodat er niets stuk kon gaan.

Resposta da Milawebshop
Top producten en top service!
Heel tevreden van de Mila webshop! Spoedige levering, top producten en een cadeautje!

Lekker
De chocolade is zowizo super lekker en er is ook suikervrije chocolade en lactose vrije producten.
Als je een vraag hebt, krijg je snel hulp. Dankjewel.

Resposta da Milawebshop
Al jaren zijn we klant bij Mila
Al jaren zijn we klant bij Mila. Steeds heel klantvriendelijk en kwaliteitsvolle producten.

Snel, correct en lekker!
Of ik nu online bestel of in de winkel, het is altijd snel correct en lekker.

Resposta da Milawebshop
open tijdens middag in deze drukke…
open tijdens middag in deze drukke periode; goede en vriendelijke bediening. Hulpzaam en correct

Topkwaliteit
Topkwaliteit en vriendelijke bediening in een verzorgde winkel.
Doe zo voort !

Altijd lekker
Altijd lekker, zeker van kwaliteit. En snel en voorzichtig geleverd.
Lekkere proevertjes in het pakket

Resposta da Milawebshop
Foute prijs op de website
Foute prijs op de website, ik bestel en krijg bericht dat de prijs fout was, mijn geld zou worden teruggestort en dan kon ik opnieuw bestellen nadat ze de prijs hadden aangepast. Na 8 dagen nog geen terugbetaling onrvangen :(

vlotte levering
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering! Goederen zijn mooi verpakt en correct geleverd.