Jeg vil gi 10 ⭐️ Sikke en fantastisk dejlig oplevelse, lige fra første telefonsamtale, til den søde pige kørte ind i indkørslen, betjeningen, og maden. Vi er ovenud tilfreds med alt fra jer. Og de... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg vil gi 10 ⭐️
Jeg vil gi 10 ⭐️
Vi er ovenud tilfreds med alt fra jer. Og der var bestemt mad nok👌🏻
I skal have ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Virkelig god oplevelse
Kære Pandekagekompagniet
1000 tak for utrolig dejlig mad, det hele spillede bare til UG.
Lækkert fyld, med masser af smag, godt tilbehør og alle gæster blev mætte og har rost jer så meget. Tak til den søde pige, som var rigtig snaksaglig og imødekommende, mine klare anbefalinger herfra.
Vi er meget tilfredse
Vi er meget tilfredse. Havde en ung kvinde ude og lave pandekager til datterens konfirmation 3 (4) retter, frisk og utrolig lækker mad - hun var super service mindet - alt blev lavet med et smil og tilpasset den enkelte gæst. Kun ros herfra
Fantastisk service
Fantastisk service, dejligt pandekager. Jeg holde min søns fødselsdag, på et bofællesskab for handicap mennesker. Så kom pandekager pige sød, smilende, hun var Fantastisk snakke med alle på lige fod. Jeg elsker dem det gjorde mig og alle beboere meget glade. Tusind tak jeg ville anbefale dem til alle. Tusind tak for at gøre mig glad for min søns fødselsdag.
Mvh Dorota
Lækre og velsmagende pandekager til…
Lækre og velsmagende pandekager til både hovedret og dessert. Imødekommende service fra personalet. Kan varmt anbefales.
De lækreste pandekager - og de sødeste mennesker 😍
I forbindelse med at blive udvalgt til at deltage i I hus til halsen, tog vi kontakt til Pandekagekompagniet, som var så søde at stille op for os til hele to måltider, hvor vi skulle bespise 30-40 personer pr. gang. Det i sig selv var 5 stjerner værd! 🙏🙌
Alle var begejstrede for de lækre pandekager -
både dem med fyld og dessertpandekagerne Mums! 😋 Og så var der virkelig gods i dem, så de mætter så godt 🤩
Virkelig sødt og effektivt personale - og utrolig lækre pandekager! Kæmpe anbefaling herfra! ❤️
De skønneste mad pandekager med både…
De skønneste mad pandekager med både kylling og oksekød. Og især dessert pandekagerne med chokolade sovs, bananer og is er VIRKELIG gode 🥞❤️
De absolut mest velsmagende pandekager…
De absolut mest velsmagende pandekager og helt fantastisk service! Mine varmeste anbefalinger til Pandekagekompagniet.
Top klasse
Smager fortrinneligt og virkelig god service. Prisen er god også.
Rigtig godt
Suveræn og lækre pandekager og…
Suveræn og lækre pandekager og fantastisk god service
De bedste pandekager
De bedste pandekager, jeg har smagt! God størrelse og masser af fyld. Personalet er utrolig søde og smilende. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg spiser hos Pandekage Kompagniet.
Dejlig betjening og skønne pandekager
Dejlig betjening og skønne pandekager
Søde gode pandekager og med en sød og…
Søde gode pandekager og med en sød og venlig betjening
Bedste pandekager
God service og gode pandekager. Kan varmt anbefales
Vanvittigt godt 👍
Lækre pandekager
Lækre pandekager, dejligt mange valgmuligheder
Pandekager fra øverste hylde
Pandekager fra øverste hylde. Lækre og dejlige med god betjening
Virkelig lækre pandekager 🥞
Virkelig lækre pandekager 🥞
Super pandekager
Dejlige dessertpandekager med gode valg mellem forskelligt fyld
Sød og venlig betjening
Kan anbefales
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.