MimosaReizen Avaliações

2.074
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele fijne site om te boeken. Met name het kiezen van een alternatieve vlucht werkt erg goed, alsmede het meteen bijboeken van de transfer uit 3 verschillende keuzes. De prijzen zijn ook goed verge... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Reis uitzoeken, daarna prijscheck, vervolgens boeken, bevestiging reis en boeking. Alles is soepel verlopen. Ook de aanbetaling ging vlot en veilig. Wat ik als extra prettig heb ervaren, bagage makk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Omdat ze ook gekoppeld zijn aan niet standaard Nederlandse reisorganisaties kunnen ze en dan komt het: zijn ze veelal gewoon goedkoper met pakketreizen. Mocht je specifieke vragen of hulp willen...ik... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Operador de turismo
  2. Serviço de hospedagem nas férias
  3. Acampamento de recreação e férias
  4. Férias de esqui
  5. Agência de Viagens
  6. Seguradora de Viagem

MimosaReizen stelt pakketten samen door diverse accommodaties en lowcost vluchten zoals Easyjet en Ryanair te combineren. Door deze unieke werkwijze kunnen veel reizen voor de laagste prijzen worden aangeboden. Daarbij komt ook dat u gegarandeerd veilig boekt want Mimosareizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Mimosareizen biedt veel opties in vertrekdata en vertreklocaties, wat ook nog eens geld kan schelen. De voordelen van MimosaReizen op een rij: •Veel opties in vertrekdata en vertreklocaties. •Extra exclusieve kortingen. •Eigen hotels en vluchten inkoop, incl. lowcost. •Een compleet aanbod, met meer dan 8.000 accommodaties. •Direct veilig betalen met IDEAL en creditcard. •Vandaag boeken en morgen vertrekken. •Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds!

Mimosa Reizen

Meer vakantie voor weinig geld
MimosaReizen door Zoover uitgeroepen tot nummer 3 Beste Online Reisbureau van Nederland!

Geen administratie kosten!

Bij ons betaal je geen administratie kosten

Bij ons betaal je geen administratie kosten
Bij ons betaal je geen administratie kosten en je transfer naar je hotel is bijna altijd inbegrepen! Gegarandeerd veilig boeken want Mimosa is aangesloten bij het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Kamer van Koophandel Den Haag nr: 59971940

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 70% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(2.074)

107 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

VLot kunnen boeken maar wel opletten…

VLot kunnen boeken maar wel opletten geblazen .. laagste prijs is vaak niet de laagste prijs en veranderd terwijl je kijkt.
Daarbij zijn er ook nog een aantal bijkomende kosten zoals in mijn geval bv transfer!! toch nog even kleine €90,- aftikken all incl is dus niet altijd all incl

9 de março de 2025

Beste Michael,

Hartelijk dank voor je beoordeling. Bij het boeken geven we altijd duidelijk de kosten aan voor eventuele extra’s, zoals bagage en transfers. We hechten veel waarde aan transparantie en zorgen ervoor dat alle kosten helder worden gecommuniceerd.

Alvast een fijne vakantie.
Team Mimosareizen

Aanrader!

Duidelijke website. Vlotte klantenservice.
Ik had door technische problemen wat last met de betaling en meteen werd ik opgebeld en boden ze een oplossing!
Alsook scherpe prijzen was zeker mooi meegenomen is.

23 de fevereiro de 2025

Beste Carolien,

AANRADER

Duidelijk online reisbureau .
Makkelijk bereikbaar .
Je kan hen vragen u te bellen .
Scherpe prijzen .

30 de janeiro de 2025

Beste Ria,,

De prijs was goed

De prijs was goed. Super makkelijk boeken en mooi aanbod. Gelijk per mail goede informatie. En de app is super fijn en goed.

15 de fevereiro de 2025

Beste Rufer,

Dik tevreden!!!

Wij hadden een bepaald hotelnop het oog in Lesbos en vergeleken de aanbieders met elkaar. Voorwaarde was een auto te huren vanaf de luchthaven via Sunny cars (allrisk verzekering all incl.) Eerder gereserveerd bij een andere aanbieder maar die bood dit nietmeer aan. Mimosa doet dit wel en was tevens één van de goedkoopste. Verdere afwikkeling verliep vlot, en het lijkt erop dat wij voor een toekomst een met Mimosa in zee blijven gaan.

12 de fevereiro de 2025

Beste Ron,

Boeking verliep makkelijk

Boeking verliep makkelijk, betaling kon niet gelijk gedaan worden ivm aanpassen pin daglimiet, even later werd ik gebeld (zondagmiddag) dat er nog geen betaling gedaan was, even uitleg gegeven en kreeg apart een betaallink gemaild. Top service en dat op zondag :)

2 de fevereiro de 2025

Beste Wendy,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had online geboekt een reis voor 8…

Ik had online geboekt een reis voor 8 pers naar Egypte
Na de boeking ontdekte ik dat ik de kamers niet juist had geselecteerd
Na acht u in de avond had ik nog gebeld of het mogelijk was om een aanpassing te kunnen doen omtrent de kamers
Om 23u30 kreeg ik telefoon en een bevestiging via mail dat de aanpassingen waren gedaan
Kortom dit is pas een service en dit zeker om dit nog zo laat in de avond uren te kunnen regelen
Eindelijk een reisorganisatie waar men vlot mee kan communiceren en snel een antwoord en oplossing van krijgt

6 de janeiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zoek niet langer bij de grote jongens!

Na een lange en dure zoektocht naar hotels in Turkije kwamen we terecht bij Mimosa.
Het stuk goedkoper met dezelfde faciliteiten en garanties. Daarom een vakantie geboekt bij Mimosa en alles werd netjes en kordaat geregeld!
Nog even telefonisch contact gehad en ook dat verliep vriendelijk en goed. Kortom; een prima reisagentschap!

2 de janeiro de 2025

Alles top geregeld

Alles top geregeld!
Dit is de 3e keer dat ik via internet vakantie bij Mimosa heb geboekt. Snel geregeld, bij vragen supersnel een reactie. Ter plekke reisagent Alltours geen klachten, alles goed, geregeld! vragen over Bali heb ik eigenlijk niet kom er al 10 jaar.

29 de dezembro de 2024

Beste Geertje,

Reis geboekt met mimosareizen

Reis geboekt met mimosareizen super content. Zeer aangename prijzen . Met vragen kan je er altijd terecht over jou reis en heb je problemen ze helpen je onmiddelijk verder. Zeer tevreden over de goede service.

30 de dezembro de 2024

Beste Peter,

Reis boeken easy

Wat ik als extra prettig heb ervaren, bagage makkelijk bijboeken. Zonder al te veel gedoe de kleine lettertjes vinden door op i te klikken. Daar werden de belangrijkste dingen vermeld.
En leuke bijkomstigheid, net iets goedkoper dan bijv tui waardoor je de bagage gratis hebt.

25 de dezembro de 2024

Beste Roel,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bij Mimosa kun je nog gewoon terecht…

Bij Mimosa kun je nog gewoon terecht met vragen en word je nog goed geholpen. Daardoor zou ik toch liever bij Mimosa boeken dan bij een budget operator. 4 sterren omdat ik graag meer korting ontvang als vast klant.

23 de dezembro de 2024

Beste Saida,

Bedankt voor je beoordeling en alvast een fijne vakantie. Wij hebben altijd de hoogste kortingen :)