Fick faktiskt några komplimanger när jag hade på mig dem vilket jag inte väntade mig. De är inte flashiga men ser ändå bra ut. Komforten är också okej för vardag. Använder dem mer än jag trodde.
Beställde skor till ett speciellt tillfälle och det drog ut på tiden till flera veckor, då hade jag blivit tvungen att köpa andra skor så nu vill jag skicka tillbaka dessa som till slut efter 3,5 vec... Ver mais
Var lite osäker på storleken men tog min vanliga och det funkade. Insidan känns bekväm och gav ingen irritation. Har haft dem flera timmar utan problem. Det är viktigt för mig.
Sulan har bättre grepp än jag trodde. Har haft loafers som är hala men de här känns stabila. Gick på olika underlag utan problem. Liten detalj men viktigt.
LLL Assets Limited, WeWork, 2 Dublin landings, North Wall, Dublin, Irlanda
Sem histórico de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Materialet känns mjukt och inte plastigt. Det var min största oro innan jag beställde.

Resposta da Min Loafer
köpte dem på rea så känns som ett bra köp

Resposta da Min Loafer
De är lätta, bara att dra på, inga krångliga skor. Funkar för mig.

ALLT KOM SOM FöRVäNTAT, INGA PROBLEM EGENTLIGEN

Resposta da Min Loafer
Storleken stämde för mig, behövde inte byta vilket jag verkligen uppskattar.

Resposta da Min Loafer
Gulddetaljen ser fin ut i verkligheten, inte för glansig eller billig.

Resposta da Min Loafer
Enkelt köp, inget krångel alls. Beställningen kom i tid och allt såg bra ut. Skorna matchade bilderna. Funkar som de ska.

Resposta da Min Loafer
Hade på mig dem en hel dag ute och inga problem alls. Tänkte inte ens på dem vilket är ett bra tecken.

Resposta da Min Loafer
ska inte ljuga jag köpte mest för rabatten men ja de var faktiskt bra. Bekväma direkt ur lådan.

Resposta da Min Loafer
ska inte ljuga jag använder dem mer än jag trodde

Resposta da Min Loafer
Har anvnt dem till vardags och de hller bra. Inget speciellt men gr jobbet bra.

Resposta da Min Loafer
De funkar både med jeans och chinos vilket gör det enklare. Behövde inte ändra något i garderoben. Färgen är neutral och passar det mesta. Bra val.

Resposta da Min Loafer
Passformen var korrekt, inget krångel med storleken vilket är ovanligt online. Tog min vanliga storlek bara.

Resposta da Min Loafer
Gillar hur enkla de är att ta på sig. Sparar tid när man har bråttom.

Resposta da Min Loafer
Var lite osker på att bestlla loafers online men de hr sitter faktiskt bra. Inga konstiga tryckpunkter eller så.

Resposta da Min Loafer
Materialet knns mjukt, inte stelt alls vilket jag var orolig fr.

Resposta da Min Loafer
tog de bruna drivers och ja de är rena. enkla men sticker ändå ut lite på ett diskret sätt.

Resposta da Min Loafer
ut i verkligheten. Färgen är inte för stark vilket jag gillar. Lätta att matcha med ljusare outfits.

Resposta da Min Loafer
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.