Min bror er skolelærer, så han skulle have nogle pink blyanter med den pinlige sætning "Oskar er min yndlingslærer", som han kunne låne ud til eleverne når de glemte deres :-) Sætningen var for l... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Kvalitetsprodukter som man kun kan være glad for. Vi oplevede meget svind i skolen før vi skiftede til blyanter med navn, kan helt klart anbefales. Derudover hurtig ekspedition og produkterne er fulds... Ver mais
Første oplevelse julegave: fejl i navn og jeg kontaktede Susan - de var så hurtige med anden levering så den var ude dagen efter nemlig den 24/12 ♥️ Har lige bestilt igen 3 pakker alle med forskel... Ver mais
Har handlet hos dem og har fået købt 32 blyanter. Super hurtigt service, hurtigt fragt samt sindsygt godt tryk på blyanterne. Trykket matcher det på billedet. Blyanter er faktisk de bedste jeg h... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos MinBlyant får du lov til at designe dine egne navneblyanter.
Informações de contato
Vestervej 36, 4960, Holeby, Dinamarca
- susan@minblyant.dk
- minblyant.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Sød og venlig kommunikation.
Sød og venlig kommunikation.
Fik de bestilte blyanter til tiden, selvom jeg var lidt sent ude.
Jeg er så glad for blyanterne og de kom…
Jeg er så glad for blyanterne og de kom i rigtig god tid...
Stor glæde hos mit barnebarn
Fantastisk.
Jeg har nu brugt minblyant.dk tre gange, og alle tre gange, har der været god service og et fantastisk produkt. Min datter hyggede sig med at finde de rette farver samt symboler og tekstfarve. Hun er meget glad for det endelig resultat.
God oplevelse
Der var lidt ventetid på blyanterne (få dage), men det var jeg blevet gjort opmærksom på da jeg bestilte. Trykket på blyanterne er flot, det hele ser ud som jeg forestillede mig. Mine piger blev rigtig glade!

Resposta da Minblyant
Hurtig og fin ekspedition og virkelig…
Hurtig og fin ekspedition og virkelig lækre blyanter. Ikke min sidste ordre hos minblyant.dk

Super fin service
Varen var lidt forsinket, så jeg skrev til "butikken", der undskyldte meget. Jeg stod ikke og skulle bruge varen her og nu, men skulle være væk fra mit hjem i 10 dage og ville så ikke kunne modtage varen (og med fare for at den så røg retur). Hos Minblyant var de meget forstående og udsatte derfor forsendelsen til midten af ugen efter, således at jeg blot kunne hente den, når jeg vendte hjem igen. Har hentet varen i dag... Super fin service og forståelse... Og varen er rigtig fin... Glæder mig til at forære blyanter med navn til mine to børnebørn ❤️.

Fine farveblyanter med navn 🙂
Fine farveblyanter med navn 🙂
Måske lidt længere levering end først oplyst, men også tilbuddet om at kontakte hende hvis det hastede - god service 👍🏼

Resposta da Minblyant
Igen har “Min Blyant” lavet et skønt…
Igen har “Min Blyant” lavet et skønt arbejde og gjort min søn så glad. Jeg elsker at blyanterne bliver personlige, det er den lille ekstra detalje. Hurtig levering og helt efter forventning.

Resposta da Minblyant
Det flotteste penalhus med…
Det flotteste penalhus med farveblyanter med et super flot tryk😍. En super hurtigt levering.
Handler bestemt hos Mineblyant igen😊.

Fuld tilfredshed!
Rimelig hurtig levering.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Bestilte mine varer og fik dem næsten inden for den lovede ekspeditionstid.
Der var desværre en fejl i navnet på den ene ordre men jeg skrev til dem i dag og fik svar kort tid efter. Der er allerede en ny pakke på vej.
Handler gerne med dem igen

Fantastik service og kvalitet

Fin service og levering
Fin service og levering. Det var dog en gave så har ikke selv prøvet farveblyanterne eller blyanterne.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.