Hejsa. Jeres firma er desværre gået konkurs og man har derfor svært ved at komme i kontakt med jer. Sagen er bare den, at i har trukket penge fra mig, men ikke afsendt ordren. Jeg håber gevaldigt d... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Fantastisk koncept! Glem aldrig dine p-piller. Det kan virkelig ikke blive nemmere. Få dine p-piller/minipiller leveret til postkassen, når det er tid til nyt brev. Du skal bare indtaste hvornår du... Ver mais
A empresa respondeu
Det er første gang jeg prøver at bestille mine p piller pr abonnement og wauw hvor er jeg positivt overrasket! 15 kr er det eneste jeg skal give om måneden og så sparer jeg en times lang tur på apotek... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
MinRecept leverer din receptpligtige medicin direkte til din dør kontinuerligt, så du aldrig løber tør. Slut med turene til apoteket!
Informações de contato
Kattesundet 45, 2. th., 9000, Aalborg, Dinamarca
- 71 965 665
- kontakt@minrecept.dk
- minrecept.dk
Super service!
Dejlig nemt og til en god pris. 😉 Hvis man har problemer bliver der svaret hurtigt og konkret på henvendelsen, go' service!

Så mega godt
Så mega godt. Kommer som planlagt intet at klage over

Fy for den
Fy for den! Hold op det smart! De varmeste anbefaling til alle jeg kender. Hurtigt og effektivt😍👍🏽 Sjældent man i dag finder så god service, tak.

Fantastiks service
Pakken kom frem til min postkasse og indholdet var godt beskyttet. Jeg kan kun anbefale dette til andre 😁

Resposta da MinRecept.dk
Kæmpe anbefaling & god service!
Et helt vildt smart koncept, som er helt uundværligt for mig. Personalet er super hjælpsomme og hurtige i kundeservice, og jeg ville klart kunne anbefalde MinRecept til andre !

Resposta da MinRecept.dk
Super søde og meget hjælpsomme i…
Super søde og meget hjælpsomme i kundeservice, fikser hurtigt ens problem. Jeg glæder mig til at få min levering fra jer af, og vil helt klart anbefale jeres koncept til andre

Fantastisk koncept
Bare forbi postkasse og så har man sparet en tur på apoteket vildt smart

Fantastisk koncept
Fantastisk koncept og en fantastisk hjælpsom kundeservice! 😁
Det gør virkelig hverdagen lidt nemmere, ikke at skulle på apoteket, især i disse tider 😊

Resposta da MinRecept.dk
Super hurtigt og godt service!
Super hurtigt og godt service!
Jeg modtog min pakke i mindre end 24 timer. :)
Tusind tak for det!

Resposta da MinRecept.dk
Hvis man er lidt glemsom
Hvis man er lidt glemsom, er det super rart at ens medicin "bare" kommer. Det kan godt lette ens hverdag at man ikke skal tænke på at hente medicin.
Husk at ændre adresse hvis du flytter, fordi ellers ved de ikke hvor du bor. Den fejl lavede jeg...

Allerstørste anbefaling!
Normalt skriver jeg ikke anmeldelser på trustpilot, men hold da op hvor har min recept min allerstørste anbefaling! Det sparer én for ture til apoteket, og man skal ikke rende og huske på hvornår man render tør, for de sender automatisk med det interval man ønsker. Tak for det mest geniale jeg længe har oplevet!

Resposta da MinRecept.dk
Fantastisk koncept som jeg har brugt i…
Fantastisk koncept som jeg har brugt i længere tid nu. God kommunikation ved support, samt recepfornyelse

Resposta da MinRecept.dk
Jeg ændrede adresse og de kunne nå at…
Jeg ændrede adresse og de kunne nå at sende den til min nye. De var meget venlige at tale med, og sender altid pillerne i god tid, så man aldrig står og mangler.

Dejligt nemt koncept
Dejligt nemt koncept. Har fungeret perfekt altid 👍🏼 Utrolig venlig og hurtig kundesupport, hvis man har brug for hjælp.

Mega god service
Mega god service, jeg fanger jer ikke lige på telefon, men skriver på jeres chat og har svar med det samme på det jeg skulle vide :D og sørme i så ikke ringer tilbage fordi i ikke tog og spurgte om i kunne hjælpe, det er service i verdens klasse mange tak, i er altid så hjælpsomme lige meget hvad det er. Jeg er og bliver en trofast kunde. TAK!!!

Resposta da MinRecept.dk
Altid så hurtige og søde til at svare…
Altid så hurtige og søde til at svare og meget hjælpsom. Lækker at få leveret sin medicin til døren.

Resposta da MinRecept.dk
Fantastisk kundeservice og genialt…
Fantastisk kundeservice og genialt koncept.

Rigtig godt koncept
Rigtig godt koncept. Kan anbefales til alle

Resposta da MinRecept.dk
God service og fungerer til dels
God service og fungerer til dels. Lidt dyrt, at jeg vælger den billigste pakke til like 34 kr., og så skal betale 15 kr. yderligere, så jeg nærmest kunne gå ned på apoteket og købe den dyre pakke alligevel, men det er selvfølgelig mit eget valg. Og så endte jeg med at have et lager af piller til over et halvt år, men det kan man vist også gå ind og justere.

Fantastisk koncept
Fantastisk koncept! Selvom man bor ved siden af et apotek, så hader alle at stå i kø. Jeg er fuld ud tilfreds!

Resposta da MinRecept.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.