Hejsa. Jeres firma er desværre gået konkurs og man har derfor svært ved at komme i kontakt med jer. Sagen er bare den, at i har trukket penge fra mig, men ikke afsendt ordren. Jeg håber gevaldigt d... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Fantastisk koncept! Glem aldrig dine p-piller. Det kan virkelig ikke blive nemmere. Få dine p-piller/minipiller leveret til postkassen, når det er tid til nyt brev. Du skal bare indtaste hvornår du... Ver mais
A empresa respondeu
Normalt skriver jeg ikke anmeldelser på trustpilot, men hold da op hvor har min recept min allerstørste anbefaling! Det sparer én for ture til apoteket, og man skal ikke rende og huske på hvornår man... Ver mais
A empresa respondeu
Det er første gang jeg prøver at bestille mine p piller pr abonnement og wauw hvor er jeg positivt overrasket! 15 kr er det eneste jeg skal give om måneden og så sparer jeg en times lang tur på apotek... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
MinRecept leverer din receptpligtige medicin direkte til din dør kontinuerligt, så du aldrig løber tør. Slut med turene til apoteket!
Informações de contato
Kattesundet 45, 2. th., 9000, Aalborg, Dinamarca
- 71 965 665
- kontakt@minrecept.dk
- minrecept.dk
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra!
Genial koncept, hvor du ikke skal røre en finger. Det er de små ting i hverdagen, der kan blive de store og her er minrecept helt klart en kæmpe hjælp! Har man spørgsmål, skriver man ind og får svar med det samme. Jeg selv har været i kontakt med Alex, og han har været en super hjælp.
Keep up the good work!

Resposta da MinRecept.dk
Jeg er tilfreds med jeres ydelse at…
Jeg er tilfreds med jeres ydelse at service - får sit medicin, og hvis det er forsvundet med posten får man noget nyt 🙂

Super nemt og smart
Super nemt og smart. Fantastisk kundeservice. I får min varmeste anbefaling!

Ualmindelig fantastisk kundeservice
Firmaet har nogle struktureringsproblemer, som gjorde at jeg personligt ikke kan bruge det, dog vælger jeg at give dem 5 stjerner alligevel, fordi det virkede fint i nogle måneder, og deres kundeservice virkelig er exceptionel. De er så søde og tager gerne imod konstruktiv kritik. Det er virkelig sjældent, at man ser så god kundeservice, og selvom jeg havde problemer med deres service, gør deres kundeservice virkelig op for det. Det skal de virkelig have ros for.

Resposta da MinRecept.dk
Glem aldrig mere dine p-piller!
Fantastisk koncept! Glem aldrig dine p-piller.
Det kan virkelig ikke blive nemmere. Få dine p-piller/minipiller leveret til postkassen, når det er tid til nyt brev. Du skal bare indtaste hvornår du skal modtage de første piller, og så kører det automatisk efterfølgende. Derudover, kan man altid gå ind og ændre om man vil have de billigeste, dem lægen har ordineret eller noget helt tredje, fra gang til gang. Det er virkelig smart. Og det koster kun (15,-?) at få pakket, administreret og leveret til din postkasse så du slipper for turen til apoteket. Derudover kan din recept også nemt fornyes :-) Det kan simpelthen ikke være nemmere

Resposta da MinRecept.dk
Personalet er altid enormt søde
Personalet er altid enormt søde, kompetente og løsningsorienterede. Jeg for altid hurtig hjælp og via denne service, slipper jeg nu for den kedelige tur på apoteket som man førhen ALTID glemte.

Resposta da MinRecept.dk
Pakken kommer altid i god tid
Pakken kommer altid i god tid, så man aldrig løber tør for piller, og der er endda mulighed for både at få leveret p-piller og minipiller, hvis man tager begge - det er god service! Nemt og billigt 👍🏻

Resposta da MinRecept.dk
Fungerede helt perfekt og fantastisk…
Fungerede helt perfekt og fantastisk koncept at man aldrig ville glemme at "købe" når de bare bliver sendt lige til døren

Genialt koncept
Genialt koncept! P-piller leveret til døren og i god tid. Prisen er mere end rimelig - jeg kan helt klart anbefale dette!

Smart!
Dette er en mega smart hjemmeside. Tommel op herfra!

Resposta da MinRecept.dk
Altid p-piller til tiden! God service!
Den bedste beslutning jeg længe har taget - skal aldrig tænke på at hente p-piller igen. Og får endda besked om når recepten udløber, så man husker at bestille ny tid ved lægen. Det er god service og så er det billigt! Elsker det!

Fantastisk service
Altid i god tid i postkassen, inden du skal bruge dem. :)

Kan ikke undværes.
Jeg troede ikke det var rigtigt da jeg først så det, men nu kan jeg slet ikke undvære det!!! Fantastisk
Service!

Resposta da MinRecept.dk
Jeg kan ikke undvære MinRecept!
Jeg kan ikke undvære MinRecept nu! Tak for fantastisk service!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.