Veja o que dizem as avaliações
Var kommet i tidsnød og faldt over Jeres hjemmeside. Kontaktede Jer onsdag, for at høre, om støvsugeren kunne komme frem til fredag. Fik hurtigt besked om, at jeg blot skulle bestille, så ville jeg ha... Ver mais
Kontaktede Minstovsuger.dk vedr. et problem og Tim i butikken løste problemet super hurtigt og meget tilfredstilende. kan kun anbefale butikken, de har gode priser og super hurtig lev. og den bedste... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos Minstøvsuger vil vi gerne komme et generelt problem til livs. Det vi oplever er at mange kunder nærmest frygter at bestille tilbehør til deres støvsuger online, da de tit oplever at de modtager de forkerte dele. Derfor har vi lanceret en nem 4 steps løsning, hvor du nemt kan vælge dit støvsuger mærke + at du kan uploade et billede af din støvsuger, da du så er 100% sikker på at du modtager det helt rigtige støvsugertilbehør.
Informações de contato
Dinamarca
- 32 42 04 40
- minstovsuger.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hurtig levering sparsom information .
Ok hurtig levering .
Dog ville det være skønt med en rigtig kodning af mit håndtag til støvsugeren .
AEG havde det på deres produkt .
Dårlig service.
Fin levering og ingen problemer før støvsugerhovedet gik i stykker.
Har forsøgt kontakt med firmaet, som dog ikke længere svarer.
Efter vi har sendt foto dokumentation og forklaret at det ikke blot er en lille jernsplit der skal sættes på plads, har vi INTET hørt. Vi har forsøgt at skrive igen men bliver nu ignoreret.

Resposta da Minstovsuger
Konkurrencedygtige priser og hurtig…
Konkurrencedygtige priser og hurtig levering
Alt virkede til perfektion!
God hjemmeside som gjorde det nemt at finde min “reservedel” samt hurtig ekspedition- alt virkede til perfektion!
Fantastisk kundeservide
Ved en fejl havde "Minstøvsuger" sendt en forkert vare.
Jeg kontaktede dem og dagen efter ankom den rigtige vare med GLS, uden beregning.
Jeg er meget imponeret, både over den fantastiske kundeservice og hurtige ekspedition.
Sjældent har jeg oplevet så god en…
Sjældent har jeg oplevet så god en service og flinke medarbejdere. Jeg ringede ind med et problem omkring en remodecontrol til min støvsuger. Straks blev der sendt en ny remodecontrol og da jeg heller ikke kunne få den til at virke og ringede igen. Fik jeg en tålmodig Jesper i røret igen, som guidede mig igennem og fik støvsugeren tilkoblet remodecontrollen.
Jeg kan kun anbefale støvsugerbanden og helt sikkert, at det er der jeg handler fremover.
nemt at finde det jeg skulle bruge
Nogenlunde svar tid på telefonen
Nogenlunde svar tid på telefonen
Der var nogle gange at det meget lang tid
Hurtig modtagelse af vores varer
Hurtig modtagelse af vores varer. Desværre var støvsugerøret bare proppet ned i en pose sammen med mundstykket og stak ud igennem posen. Der var ikke sket noget, men tænker I skal finde en lidt mere hensigtsmæssig måde at sende støvsugerrør på. Det kunne nemt være faldet ud eller være blevet beskadiget.
der var ikke noget at komme efter en…
der var ikke noget at komme efter en super oplevelse
Hurtig og effektiv
Fik leveret den bestilte vare dagen efter bestillingen. Hurtig og effektiv👏🏼
Varen blev leveret som ventet
Varen blev leveret som ventet, men det var ikke den jeg havde bestilt. Der var så lidt mail snak, så sendte de den rigtige vare. Meget hurtig levering.
Hurtig levering.
Det der gjorde mig tilfreds var varerne…
Det der gjorde mig tilfreds var varerne levede op til min forventning 👍
Jeg er maget glæd for 👍👍
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.