Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik was op zoek naar mooie kwaliteit handdoeken voor een goede prijs, en de handdoeken van Miss towels zijn echt heerlijk zacht, Hotel kwaliteit. De service is ook echt goed, had ze binnen twee dagen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De handdoeken zijn écht heerlijk zacht en wat ook belangrijk is dat ze na 1× wassen meteen goed afdrogen in tegenstelling tot andere handdoeken die je vaker moet wassen voordat ze goed afdrogen. Ook... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos domésticos

Met passie maken wij badtextiel. We zijn gespecialiseerd in het leveren van de allerbeste handdoeken. We willen jou laten genieten van heerlijk zachte en comfortabele handdoeken. Want jij verdient het allerbeste voor jouw lichaam. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van ons badtextiel en selecteren onze materialen dan ook met uiterste zorgvuldigheid. Zo kunnen wij jou garanderen dat onze handdoeken aan de hoogste standaarden voldoen. Al onze handdoeken worden met liefde en vakmanschap geproduceerd in Portugal. Wanneer je bij ons bestelt, zorgen wij ervoor dat jouw handdoeken zo snel mogelijk bij je thuis worden bezorgd. Zonder verzendkosten! Want wij begrijpen als geen ander dat jij niet kunt wachten om onze luxe handdoeken uit te proberen. Onze passie voor het maken van het beste badtextiel is grenzeloos en wij zijn er trots op om dit met aandacht en toewijding aan jou te leveren. Bij Miss Towels geniet je altijd van heerlijk zachte, droge en comfortabele handdoeken. Want jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

357 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Kwaliteit is goed

Kwaliteit van de handdoeken is heel goed, zacht en dik. Ik mistte eigenlijk een tussen maat, iets groter dan de kleinste en kleiner dan de grote maat.

29 de março de 2026

Uitstekende service

Uitstekende service, zeer kwaliteitsvol materiaal. Aangename klantenervaring. Veel succes verder!

5 de março de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta de Misstowels

Bedankt voor je mooie woorden. We blijven ons best doen. Veel plezier met de handdoeken.

De scheerwollen ballen.

Doordat er steeds iets tussendoor kwam had ik geen gelegenheid om rustig de scheerwollen ballen te kopen voor mijn droger. Ik werd er door Misstowels op de hoogte gehouden dat er nog iets in mijn winkelwagen lag. Alhoewel het al een aanbieding was, gaven ze me nog wat korting! Ik hikte eigenlijk best wel tegen de verzendkosten aan van € 8,00.
Eindelijk toch besteld en de volgende dag vroeg had ik de wollen ballen al in huis! Wat een vlotte service! Het lijkt inderdaad de droogtijd te verkorten.
Bedankt MissTowel!

10 de março de 2026

Resposta de Misstowels

Bedankt voor je mooie woorden.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik kocht de handdoeken om erop te…

Ik kocht de handdoeken om erop te borduren. dit is goed gelukt, hoewel er toch een paar lusjes zijn losgekomen. Ze zijn wel heel zacht en fijn om mee te werken. Maar dat is natuurlijk niet jullie doelstelling. Tot nu toe hebben ze nog niet gebruikt om mij mee te wassen en ze hebben dus ook nog niet in de wasmachine gezeten, dus momenteel kan ik geen volledige beoordeling geven.

26 de fevereiro de 2026

Resposta de Misstowels

Bedankt voor je mooie woorden. Veel plezier met de handdoeken.

snelheid

snel en perfecte levering

25 de fevereiro de 2026

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aanrader!! Mooie kwaliteit voor eerlijke prijs!

De service is ook echt goed, had ze binnen twee dagen binnen, mooi verpakt en persoonlijke service. Een echte aanrader!!

6 de março de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta de Misstowels

Bedankt voor je mooie woorden. Veel plezier met de handdoeken.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Seeing and feeling is believing

Seeing and feeling is believing, these towels are super soft and they remain like this when washed according the notes.

Nice reduction during the sales !!

27 de novembro de 2025

Resposta de Misstowels

Thanks for your feedback.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.