Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De Melitta Purista liet even op zich wachten vanwege de corona situatie. Uitgebreide mail ontvangen met uitleg waarom. Heel fijn! Toch was deze er eerder dan verwacht :-). Heerlijke koffie die je zelf... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hans en Dorie D.m.v. Internet terecht gekomen bij Mr Barish in Amsterdam .Waren op zoek naar een nieuwe koffiemachine. Daar een bevlogen koffiebrander aangetroffen die ons uitleg gaf over de... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

3,9

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

54 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Lekkerste koffie ooit

Lekkerste koffie ooit. Ik maal de Easy en Gold bonen per 14 gram vers en prep luchtdichte zakjes van 14gr voor in de vriezer om de smaak maximaal te behouden. En zet dan de espresso met een delonghi dedica. Het resultaat is verbluffend. Mijn gasten vandaag vonden het zo lekker dat ze ook een abonnement gaan nemen!

1 de março de 2026

Resposta de misterbarish.com

Wow, wat een super leuke review. Dank je wel voor je tijd, wat fijn dat jullie zo ontzettend blij zijn met de koffie. Vrolijke groeten, Tim - Mister Barish

Verdient nog geen 1 ster! Zeer teleurstellende service

Zeer teleurstellende service! De koffiemachine voldeed niet aan mijn verwachtingen en is binnen de retourtermijn geretourneerd. Toch moest ik €74 aan retourkosten betalen en kreeg ik €100 niet vergoed omdat het product volgens het bedrijf niet meer als nieuw verkocht kon worden. Dit is niet klantvriendelijk. Ik raad af om hier iets te kopen!! Als klant word je niet serieus genomen bij dit bedrijf en dat zie ik ook terug aan eerdere reacties van reviews.

10 de fevereiro de 2026

Resposta de misterbarish.com

Het spijt ons dat u deze situatie als vervelend heeft ervaren. Tegelijk herkennen wij ons niet in de conclusie dat onze service onzorgvuldig of onklantvriendelijk zou zijn geweest. Voor de volledigheid lichten wij graag toe hoe dit traject daadwerkelijk is verlopen.

Bij levering functioneerde de koffiemachine correct. Tijdens het eerste gebruik gaf u zelf ook aan tevreden te zijn, omdat u weer koffie kon zetten. Pas na een reiniging bleven er meldingen op het display branden. Naar aanleiding daarvan heeft u contact met ons opgenomen en hebben wij u stap voor stap begeleid om dit samen op te lossen. Daarbij hebben wij onder andere expliciet gevraagd om de zetgroep te controleren en correct terug te plaatsen. Op deze instructies hebben wij geen verdere reactie ontvangen.

Vervolgens is de machine zonder voorafgaand overleg en op eigen initiatief retour gestuurd. De retourkosten (€74) zijn daarbij door u zelf voldaan. Indien dit vooraf met ons was afgestemd, hadden we dit samen kunnen bespreken en mogelijk anders kunnen aanpakken.

Bij ontvangst bleek de machine duidelijk gebruikt: er waren koffieresten zichtbaar in het toestel én in de verpakking. Conform het herroepingsrecht mag een product worden getest zoals in een winkel, maar niet zodanig worden gebruikt dat het niet meer als nieuw verkocht kan worden. In dit geval was sprake van duidelijke waardevermindering, waardoor een volledige terugbetaling niet mogelijk was.

Wij hebben de machine daarnaast technisch gecontroleerd. Daarbij bleek dat de zetgroep niet correct was teruggeplaatst. Na het juist plaatsen functioneerde de machine opnieuw volledig naar behoren, zonder enig technisch defect.

Tot slot hebben wij bij aanvang ook geadviseerd om geen vette koffiebonen te gebruiken, omdat deze bij élke koffiemachine problemen kunnen veroorzaken en de levensduur negatief beïnvloeden. Dit advies is helaas niet opgevolgd.

Wij staan erom bekend dat we normaal gesproken zeer flexibel en meedenkend zijn en altijd zoeken naar een oplossing in overleg met onze klanten. In dit specifieke geval is er echter buiten dat overleg om gehandeld en waren wij wettelijk en praktisch gebonden aan de regels rondom herroepingsrecht en waardevermindering. Dat maakt onze aanpak in deze situatie logisch en voor de meeste klanten begrijpelijk.

Wij blijven uiteraard openstaan voor een constructief gesprek en verdere toelichting.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Service welke je niet vaak meer tegenkomt!

Op zoek naar goede koffie voor mijn nieuwe koffiemachine, besloot ik even in Amsterdam langs te gaan! Een absolute aanrader. Heel veel advies over koffie en de smaakbeleving en daarnaast goede tips en adviezen voor de nieuwe machine.
Heel hartelijk dank! Ik kom zeker terug.

14 de junho de 2025

Resposta de misterbarish.com

Dank je wel voor je bezoek aan de winkel en je review. Vrolijke groeten, Tim

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn bestelde delonghi Rivelia bleek…

Mijn bestelde delonghi Rivelia bleek toch niet voorradig itt wat er op de site stond. Dat was even balen maar heel vriendelijk te woord gestaan en toen hij binnen was gekomen hebben ze hem direct verzonden. Ook nog een extra zak bonen erbij voor het wachten dus wij gaan er van genieten!

27 de maio de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Service OK.

update 17/04 - Defecte machine werd - na enig aandringen door de koper en na tussenkomst van de producent - volledig terugbetaald door Mister Barish.

8 de abril de 2025

Resposta de misterbarish.com

Hi, je hebt de Melitta Purista enkele maanden in gebruik en dan is er een defect. Neen, wij kunnen dan niet de machine zomaar terugbetalen. Zo werkt de wereld niet. We volgen de geijkte weg om het probleem te laten nakijken en op te lossen. De snelste weg is rechtstreeks via Melitta. Wij hebben al meer dan 500 Melitta Purista's verkocht, wij herkennen dit probleem zeker niet. Het gebruik van een koffiemachine heeft ook invloed op de levensduur, bijvoorbeeld als je vette koffiebonen zou gebruiken, als je kalkaanslag laat aangroeien, als je zelf niet goed onderhoud pleegt, ... dat zijn allemaal redenen dat bij kunnen dragen aan sneller defect. JE hebt ondertussen contact met Melitta, dat volgen we op. Ze zullen je goed verder helpen en het probleem oplossen

aankoop smeg apparaat

Een smeg espresso apparaat gekocht dat op de website aangeduid op voorraad stond. Echter een 2 tal weken moeten wachten. Maar steeds goede info en feedback gekregen hierrond. Het gevoel dat ze er alles aan deden om de bestelling tot een goed einde te brengen. komen heel professioneel over en met passie. Reeds kunnen genieten van lekkere koffie, gratis bijgeleverd.

14 de fevereiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een Jura S8 eb pre order besteld was…

Een Jura S8 eb pre order besteld was tijdelijk niet op voorraad, dit werd duidelijk door misterbarish gecommuniceerd met ons.Maar ca. 2 weken later werd de Jura S8 eb toch geleverd met als extra 4 pakketten koffie bonen zodat wij de koffie op ons gemak kunnen uitproberen. Goede levering service toppie. Hoop dat vervolg service ook zo goed is als beloofd. Robert Demmers uit Maastricht

14 de fevereiro de 2025

'Bar'slechte communicatie

'Bar'slechte communicatie! Melkopschuimer bestelt van Melitta op 18 jan. 5 dagen later pas een bericht dat de bestelling vertraagd was omdat het product bij de leverancier Melitta niet op voorraad was. Beetje vreemd omdat toen ik het product bestelde bij jullie op de website deze gewoon op voorraad stond. Sterker nog; op de website van Mellita staat ie ook gewoon op voorraad! Op 27 jan gevraagd of de melkopschuimer voor 6 febr alsnog geleverd kon worden. Moest lukken volgens jullie medewerker die mij snel weer zou informeren. Weer dagenlang niets gehoord en toen zelf maar weer op 4 febr contact gezocht om de bestelling te annuleren want ik was er wel klaar mee. Krijg zonder enige uitleg of excuses 2 dagen later de creditfactuur. M.a.w. tot ziens!!! Goed gedaan jongens!! Inmiddels direct bij Melitta besteld en ik heb de track&trace al in de mailbox!
DIKKE LEZERSTIP: Melitta producten gewoon rechtstreeks bij Melitta kopen!!

6 de fevereiro de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jura e4 gekocht, prima service bij aanschaf

Al een tijd op zoek naar een jura E4. Goede info en prijs gevonden bij misterbarish. Op donderdag online besteld, direct 2 mails ontvangen en zaterdag het apparaat in huis. Vrijdag had ik al een mail ontvangen met tips en triks dus kon vast inlezen. Zaterdagavond met de info die ik al had en het bijgeleverde boekje van jura het apparaat goed en snel kunnen instellen en mijn eerste koopje koffie gedronken. Enige wat ik lastig vond was het telefonisch contact leggen met de zaak in Amsterdam. Wilde weten of het apparaat op voorraad was in de winkel. Dit contact is niet gelukt. Verder prima service bij aanschaf

25 de janeiro de 2025

Jura E8 super!

Zojuist mijn nieuwe Jura E8 ontvangen.

Zeer goed geholpen en vriendelijk door MisterBarish en snelle communicatie via mail of telefoon met Tim.

Voordat ik deze online besteld had, heb ik even met de winkel gebeld. Daar nog een en ander uitleg gekregen.
Ondertussen al meerdere emails ontvangen over hoe het apparaat in te stellen en andere tips!

Oftewel super tevreden! En na een aantal bonen te testen nu een heerlijke bak koffie gehad, cappuccino en ga zo maar door. Dus dik tevreden hier!

17 de janeiro de 2025

Resposta de misterbarish.com

Oh dat is leuk om te lezen! Wat fijn dat je zo blij bent. Vrolijke groeten, Tim

Jura ENA 4

Een week geleden heb ik de Jura ENA 4 besteld. Vlot geleverd na enkele dagen. Top machine voor een zeer goeie prijs, 100 euro goedkoper dan bij andere (web)winkels en nog eens drie zakken koffie erbij ter waarde van ca. 50 euro. Daarbovenop super veel uitleg over het toestel, mogelijke instellingen etc. (zowel via mail als op de website / blog). Zeer tevreden tot nu toe

21 de dezembro de 2024

Resposta de misterbarish.com

Wat super dat je zo blij bent, dank je wel voor de review!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Moeilijk te bereiken en geen reactie op mail

Ik had een siemens koffiezetapparaat besteld na een week te horen dat ie niet op voorraad is .Hij zou deze week komen pas na mijn mailtje reactie dat ie waarschijnlijk een week later komt.ik heb een mail gestuurd met een oplossing doir deze te anuleren en daarvoor in de plaats een andere te doen die wel op voorraad is .maar nu nog geen reactie gehad ook al gebeld en ingesproken nog niks gehoord

14 de dezembro de 2024

Resposta de misterbarish.com

Dag Danny, we hebben wel degelijk meermaals contact gehad. Op zaterdag is het nu eenmaal druk in de winkels en dan bellen we weer op het moment dat het mogelijk is. Dat hebben we ook nu weer gedaan zoals altijd. Wij hebben elkaar gesproken en je hebt nog een uitgebreide email gehad.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service, klantvriendelijk maar vooral heel lekkere koffie. En daar is het om te doen.

Jura E8 gekocht (online), vlot en snel geleverd. Verschoot wel even wanneer deze zonder boe of ba werd afgeleverd en ik even in een kramp schoot dat de installatie een halve dag tijd van me zou vragen. Maar neen, het is plug and play. Geen probleem dus.
Latere bestellingen van koffie werden steeds correct en snel geleverd. 1x heb ik een 2-tal weken moeten wachten op mijn bestelling. Na een opvolgmailtje werd de bestelling binnen de 24u geleverd. Ondertussen kreeg ik bij wijze van excuses ook gewoon een doos koffie cadeau.

Zeker en vast de moeite.

Ik bestel ondertussen rustig verder mijn lekkere koffie en toestellen voor al mijn locaties.

8 de junho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I've got possitive experience placing…

I've got possitive experience placing an order with Mister Barish on their Website. Couple of days delay in shipment has been clearly explained.
I would recommend this company. In general, the prices are compatible also and offered coffee is a nice gift.
Thank you.

27 de janeiro de 2024

Très satisfait

Nous étions intéressés par une cafetière Jura au tarif avantageux. À la lecture des avis, nous avons hésité à passer commande et, finalement, les réponses apportées par la société aux différents avis nous ont décidé.
La commande a été traitée immédiatement et la livraison effectuée en moins d’une semaine.
Nous sommes ravis de cette expérience et nous recommandons ce site.

4 de dezembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ma commande ne m'a pas été livrée

Ma commande ne m'a pas été livrée. Après plusieurs réclamations, "Tim" a fini par me répondre que le transporteur faisait l'objet d'une enquête, et ne m'a pas proposé de solution. Mon mail demandant le remboursement ou une nouvelle expédition du café commandé en date du 3 novembre est resté sans réponse.

13 de novembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Service Hoog in het vaandel!

Service Hoog in het vaandel!
Afgelopen maandag 18 september een nieuwe koffiemachine geleverd gekregen van Mr. Barish, alles compleet, alleen ik kreeg het water reservoir niet van de machine. Mail gestuurd met de vraag of ik misschien iets verkeerd deed. We kwamen er achter dat het reservoir vacuüm is gezogen waardoor deze niet meer van de machine wil, helaas op afstand niet op te lossen. Ze hebben een nieuwe machine gestuurd en ik mocht de oude gratis retourneren. Denken in oplossingen, daar houd ik van!. ps. ook de koffiebonen zijn fijn van kwaliteit en lekkere koffie!

28 de setembro de 2023

Resposta de misterbarish.com

Super dank je wel voor je review! Echt super leuk om te lezen. En wat fijn dat je de review hier plaatst want een aantal de reviews hier op Trustpilot, komen echt niet overeen met werkelijkheid. Vrolijke groeten, Tim

Geen correcte administratieve opvolging

Na een correcte levering nam ik contact op met de administratieve dienst van Mister Barish om een dubbele betaling recht te zetten. Na herhaaldelijk aanmanen om het verschil terug te betalen (reeds 5 maanden) heb ik het teveel betaalde bedrag nog steeds niets op onze rekening ontvangen. Helaas wordt er bij de administratieve / boekhoudkundige dienst heel veel beloofd maar niets uitgevoerd. Ondanks hun goeie producten, ben ik niet van zins om in de toekomst nog producten aan te kopen bij misterbarish.

6 de setembro de 2023

À fuir

Bonjour,
J’ai acheté chez Barish un refroidisseur à lait Jura. Le couvercle dégage une odeur forte de plastique qui donne mauvais goût au lait le rendant inconsommable.
Barish nous prend littéralement pour des idiots en nous posant des questions ridicules et en jouant la montre pour ne pas intervenir.
Aujourd’hui ils ont récupéré le produit après des mois de négociations mais nous ne sommes toujours pas dédommagés ni échangés…
Fuyez ce vendeur. Ils sont incompétents et feront tout pour vous voler au moindre problème.

31 de julho de 2023

Resposta de misterbarish.com

Nous vous avons aidé dès le premier jour. Mes collègues de l'entrepôt n'ont pas observé le problème. Comme vous l'avez dit par e-mail, nous ferons également appel à une autre personne pour l'évaluer dans le courant de la semaine prochaine. Si le problème n'est pas non plus observé, nous le ferons vérifier par Jura. Cet avis est totalement injustifié !

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.