1. Tog för lång tid med leverans så jag fick beställa från annat ställe, 2. Ville göra en retur, får ingen retursedel, står inte att man ska skicka spårbart eller dylikt. 3. Dom tar inte bort be... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Så jäkla dåligt jag fick bara ett halsband när jag beställde två stycken och de tog typ än månad och sa att de skulle ta 2-3 veckor och dom säger att dom görs i Sverige fast nej de gör dom inte dom gö... Ver mais
Varorna 100% från Kina. Till och med när jag äntligen fick svar på mitt mail efter 100 år så kändes personen som skickade mailet har också tillverkats av Kina för de ignorerade totalt det jag skrev ti... Ver mais
Beställde två halsband till min bonusdotter och min sambos systerdotter i början på december. Halsbanden kom aldrig! Earlybird påstår att dom har levererat, vilket dom ej har, står på deras hemsida at... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
När man tänker på unika och meningsfulla presenter, är MittNamnHalsband din go-to-lösning. Från födelsedagar och årsdagar, till jul och mors dag, eller bara för att skämma bort dig själv, våra personliga smycken passar alla möjliga tillfällen. Välj från brett utbud av unik design, metaller, former och stenar, för att uttrycka ditt förhållande bortom ord. Vi skapar omsorgsfullt och slår in för hand, allt för att med exceptionell kvalitet, leverera smycken som är unika för dig och dina nära och kära. Kom och besök oss !
Informações de contato
Suécia
- mittnamnhalsband.se
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Blev så fint maken blev så glad
Bristfällig tjänst, på gränsen till bluff...
*UPPDATERING!
Efter mitt omdöme här på Trustpilot så kom det respons ganska omgående.
Varan som jag beställt påstås vara slut på lager, så dom kan inte leverera den utan vill hellre att jag beställer nåt annat...
Försökte förklara att det är en personlig ID-bricka som jag behöver och inget annat...
Men det konstiga är att den går fortfarande att beställa på deras hemsida när jag kollar där, och att tre personer beställt den varan de senaste 24 timmarna!
Så deras trovärdighet är totalt i botten, man bör fundera på andra alternativ innan man gör ett köp hos dom.*
Beställde en namnbricka i november, när den dök upp så fattades det text.
Reklamerade och fick besked att dom gärna skickade en bricka med korrekt text, men dom bad att få göra detta efter jul.
Jag accepterade detta, men har fortfarande inte fått så mycket som en bekräftelse på att den korrekta brickan är skickad.
Har skickat mail i ärendet, men det är dödstyst från deras sida...
Kommer INTE att rekommendera denna tjänst till någon...

Resposta da Mittnamnhalsband
Mycket nöjd.Bra kvalitet och bra…
Mycket nöjd.Bra kvalitet och bra service.
Jag köpte halsband och det var mycket mycket fint.
Bra service!
Mycket bra och trevlig kundservice
Mycket bra och trevlig kundservice, fixade ersättningsvara utan besvär när min vara var trasig 😊🤩🤗
Nice present and good service!
The necklace was fantastic!
My wife really love it!
fina smycken som blir personliga
fina smycken som blir personliga, finns nåt till alla
Jag gav mitt dotter ett stavsmycke i…
Jag gav mitt dotter ett stavsmycke i guld med en diamant i 18-årspresent. Guldet för att symbolisera vår eviga kärlek, diamanten för att symbolisera den äkthet och den perfektion min dotter står för. Sedan en text med ett budskap att jag alltid finns för henne. Hon älskar det smycket som det är men framför allt att det finns en tanke och mening med det.
👍👍😃😃🌹🌹
Jag beställde ett armband med löfte om…
Jag beställde ett armband med löfte om att det skulle vara framme i god tid innan jag skulle överlämna det som en gåva till arbetskamrat i mitten på december som skulle sluta.
Tyvärr kom det aldrig fram
Hade kontakt med kundcervice vid flera tillfällen.
Blev trevligt bemött och de hjälpte mej med att försöka spåra paketet och kunde konstatera att det var försvunnet.
Hela processen har tagit mer än två månader från min första beställning i November och jag kan erkänna att jag varit irriterad
Men kundcervice har agerat klanderfritt med en trevlig ton och lovade ersätta mej med ett nytt armband kostnadsfritt och svarat på alla mina mejl med samma vänliga ton 😊🙏🏽 när jag blivit otålig
Så jag ger kundcervice högt betyg för att de varit vänliga och försökt hjälpa mej, även om det inte riktigt blev som jag tänkt, då processen tog så jätte lång tid och armbandet ännu inte nått sin tilltänkta ägare
Tack för att ni hela tiden haft en vänlig ton🙏🏽

TOPPEN SERVICE
TOPPEN SERVICE, jättefina smycken. Rekommenderar till alla.
Oacceptabelt bemötande, oseriös sida!
Rekommenderar ingen den här oseriösa företaget, om man ens kan kalla det för ett företag.
Bemötandet man får som kund är bland det sämsta jag varit med om. Förvänta er inga snabba eller service inriktade svar från deras kundservice. Jag har fått vänta i över en månad på min beställning, svaret jag får är att jag valt gratis frakten och att det då tar 12-14 arbetsdagar. Vill även poängtera att leveransen är beräknad till slutet av januari enligt information som getts. Alltså 2 månaders leverans med andra ord!
Jag får "möjligheten" att returnera varan om jag vill det men kommer att debiteras 30% för det. Jag blir alltså debiterad för att jag var dum nog och gjorde misstaget att beställa från deras hemsida. Är så missnöjd med denna sida och vill avråda alla att ens tänka tanken av att beställa från denna bluff sida. Nu återstår och se OM jag ens får någon vara levererad!

Saknade varor, horribel kundtjänst
Läser om att många andra har likande brev som jag själv haft.
Mittnamnhalsbands svar på detta på den här sidan verkar vara ”svara på email så löser sig allt”.
Jag har precis som flera andra skickat X antal email och de man får är automat-svar och svar som inte ens relaterar till problemet man hade från början.
Dessutom gjorde jag som många andra och betalade extra både för present-Ask och för att det skulle komma fram i tid till jul.
Visst fick jag en order innan jul till skillnad från flera här, men den var ju inte komplett så jag undrar då varför jag ska betala extra för både frakt och annat när julklappen inte blev det som jag hade blivit lovad att det skulle?
Läser också om att flera blir erbjudna kompensation för detta strul, men något sådant har jag inte heller blivit erbjuden.
Nej, detta var nog första och sista gången jag beställde härifrån. Och det kommer jag tala om för alla jag känner också.
UPPDATERING:
Ni måste ju skämta med erat svar då jag säkert skickat 20 Mail till er, men ni har inte ens svarat på de 4 sista och ni har ännu inte löst problemet i fråga trots att ni lovat att göra detta flertalet gånger

Sämsta sidan
Sämsta sidan, beställde ett smycke med mitt namn på till tjejen i julklapp men såg inte ens att det stod Philip, tog lång tid för att få svar ifrån kundservice och dom sket i det typ. Hittade ett telefonnummer och försökte ringa men det var ju självklart fake och kom fram bara att finns ingen operatör kopplad till detta numret. Tillslut fick jag välja ett nytt men var först tvungen att skicka tillbaka det gamla till israel där jag fick betala för frakt och porto allt sånt. Nu en månad senare typ fick jag smycke 2 och det är samma sak.. Står inte tydligt Philip utan ser mer ut som att det står philyd elr ngt sånt.
Obs kan tilläggas att går inte att välja att få pengarna tillbaka utan endast byta smycke, få 30 % rabatt på nästa köp eller att få 10 % på ditt köp...
Beställ inte här! Gå istället och gör ett fint som kostar mer eller köp något annat.
Edit:
Man är tvungen o skriva ett dåligt omdöme om dom för att få svar..

Favorit hemsida
Bästa kundservice. Kommer handla mer och mer ♥️.
Snabbt svar och med en postivitet att…
Snabbt svar och med en postivitet att hjälpa mig som kund
Sämsta skräpet jag varit med om
Sämsta skräpet jag varit med om. Beställde smycke till min sambo 30 november för att få det i tid till julafton. Har fortfarande inte fått något och nu skriver dårarna att smycket plötsligt är borta, sen har de mage att fråga om jag vill göra om beställningen! Kommer inte rekommendera er till någon.

Tack
Tack, för ert hjälpsamma bemötande, snabba svar och vackra smycke!
Mvh Carina
Beställde i mitten av november och…
Beställde i mitten av november och valde leveransalternativ så att det skulle komma innan jul. När jag mailar kundservice får jag ett automatiskt meddelande. Mycket besviken då jag redan betalat.

Resposta da Mittnamnhalsband
Beställde i november för att halsbandet…
Beställde i november för att halsbandet skulle hinna fram till jul. Skulle varit framme 16/12 men än inte fått något. Försökt kontakta för att kunna spåra paketet men får bara fram att det är skickat via automatmejl. Blir ombedd att avvakta ytterligare 10 dagar! Beställde i tid för att hinna få det till jul. Så besviken!