Mittnamnhalsband Avaliações

1.314
O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

1. Tog för lång tid med leverans så jag fick beställa från annat ställe, 2. Ville göra en retur, får ingen retursedel, står inte att man ska skicka spårbart eller dylikt. 3. Dom tar inte bort be... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Så jäkla dåligt jag fick bara ett halsband när jag beställde två stycken och de tog typ än månad och sa att de skulle ta 2-3 veckor och dom säger att dom görs i Sverige fast nej de gör dom inte dom gö... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Varorna 100% från Kina. Till och med när jag äntligen fick svar på mitt mail efter 100 år så kändes personen som skickade mailet har också tillverkats av Kina för de ignorerade totalt det jag skrev ti... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde två halsband till min bonusdotter och min sambos systerdotter i början på december. Halsbanden kom aldrig! Earlybird påstår att dom har levererat, vilket dom ej har, står på deras hemsida at... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Joalheria

Informação fornecida por fontes externas variadas

När man tänker på unika och meningsfulla presenter, är MittNamnHalsband din go-to-lösning. Från födelsedagar och årsdagar, till jul och mors dag, eller bara för att skämma bort dig själv, våra personliga smycken passar alla möjliga tillfällen. Välj från brett utbud av unik design, metaller, former och stenar, för att uttrycka ditt förhållande bortom ord. Vi skapar omsorgsfullt och slår in för hand, allt för att med exceptionell kvalitet, leverera smycken som är unika för dig och dina nära och kära. Kom och besök oss !

Informações de contato

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

(1.314)

26 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nöjd kund 2 ggr i rad

Har med förvåning läst alla dåliga recensioner, jag har beställt 2 ggr från MittNamnhalsband och båda gångerna fått varan i tid, inget strul med leverans etc som jag läser här att flera hade... Beställde graverade manschettknappar till sambon första gången och sedan ett halsband till mig själv, är jättenöjd med båda grejerna! Tog klarna faktura, vilket jag alltid gör när jag beställer från ett företag första ggn... /Ivana

22 de dezembro de 2020

Har beställt den 30 november

Har beställt den 30 november, varan skulle komma fram från den 19-22 december i tid till julafton, betalde extra för att varan INTE skulle komma efter EFTER jul utan INNAN. Har redan betalat men har varken fått någon vara, någon uppdatering på vart den är mm. Beställde så tidigt för att den skulle komma i tid och inte försent då det är en julklapp. Sämsta service någonting och en riktig bluff till företag, de har ett nummer som inte ens har en abonnent i kundservicen. De svarar inte på emails. Jag vill ha antingen min vara eller mina pengar tillbaka! Beställ aldrig härifrån!!!

22 de dezembro de 2020

Hej Elvis!

Vi har kontrollerat din beställning och kan se att den är lite försent. Coronavirus (COVID-19) påverkar alla företag runt om i världen - inklusive leveransföretag. Medan denna försening är utom vår kontroll har vi skickat dig en kompensation länk som du kan använda för att välja något som kommer att göra situationen lite bättre. Vi tackar för ditt tålamod.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag beställde i dag och ser på ordern…

MITT NAMN HALSBAND!!!😡😡Jag beställde i dag och ser på ordern att det är två halsband i stället för 1!! Har försökt att ringa och mejla men det går inte.. om inte jag får kontakt så kommer jag att polis anmäla!!!

21 de dezembro de 2020

Hej Annika!

Vi vill hjälpa dig att lösa denna dubbel beställning av misstag. Vi har skickat dig ett e-mail och ingen fara, det kommer att lösas snabbat. Tack för din förståelse!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Är jätte missnöjd beställare 25/11 och…

Är jätte missnöjd beställare 25/11 och skulle ha varan framme till 16/12. Förstår inte hur man kan påstå att något är framme om man inte har någon kontroll. Rekommendera ingen att bästella här ifrån om man förväntar sig att få något.

21 de dezembro de 2020

Hej Simon!
Vi är mycket ledsen för detta besvär som förseningen medför. Vi har kontrollerat din beställning och den är på väg och du kommer att få den snart. Vi har också skickat dig ett e-mail med en kompensation som du kan välja. Tack för ditt tålamod!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har ej fått min beställning och när jag…

...och när jag kontaktar kundservice (nu mitt femte Mail) svarar de med förskrivna brev skickat av en robot. Jag får dessutom SAMMA brev till svar varje gång jag har skrivit till dem. Jag skulle INTE beställa av detta oseriösa företag!!!

18 de dezembro de 2020

Hej Micaéla!

Jag beklagar att detta har inträffat och vi ber om ursäkt för alla besvär. Jag har kontrollerat din beställning i vårt system och kan se att vi har återbetalat den. Om det finns något annat som vi kan hjälpa dig med bara svara på vårt e-mail.

Totalt värdelös kundsupport

Vill inte ens ge en stjärna egentligen inte. Helt galet dåligt!
Beställde och betalade i början av december men får ingen bekräftelse. Pengar har dragits. Får ej tag på någon på kundservice utan dom bara skickar ut ett och samma meddelande varje gång jag skriver till dom. Nu har dom då skickat, vad som skulle vara en julklapp, men skall komma 17 Jan.
Till helt fel adress, samt att det är helt fel smycke. (Fel material, fattas namn osv,)
Jag är så ledsen över detta och hoppas ingen någonsin handlar hos er igen!
Se till att fixa en kundsupport som fungerar!!!!!

16 de dezembro de 2020

Hej Lisa!

Jag ber om ursäkt att detta hände med din beställning. Jag har kontrollerat och beställningsnumret som du gav oss är för en beställning från 2019 - därför förvirringen. Jag har skickat dig ett e-mail för att kunna hjälpa dig med beställningen som du gjorde i början av december.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bara positivt

Jag har bara positiva erfarenheter och kommer fortsätta att köpa smycken från detta företag.
Fantastisk kundservice som hjälpte mig på bästa sätt när en beställning ej kom fram. Rekommenderas varmt

13 de dezembro de 2020
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jag beställde en armband den 20e…

Jag beställde en armband den 20e november och den skulle va framme den 4e december men den har fortfarande inte kommit. På hemsidan där man kan spåra beställningen så står det att det skulle komma igår men det står inte vart den är just nu. Jag har försökt att ringa kundtjänsten och det står att numret är ogiltigt, har också skickat mejl men ingen har svarat.

11 de dezembro de 2020

Hej Carmen!

Vi ber om ursäkt att du har inte fått din beställning än. Jag kommer att kontrollera vad som hände med den och kontakta dig via e-mail. Tack för ditt tålamod!

Orimligt lång leveranstid

Beställde ett smycke som var tänkt som en julklapp och läste tyvärr lite slarvigt att leverans skulle ske inom någon vecka. I själva verket skulle leverans ske en månad senare om man inte valde expressleverans för 220(!) kr, vilket i min uppfattning är ett alldeles för högt pris. I alla fall, jag insåg mitt misstag efter bara ett par timmar men får till svar att min produkt redan börjat tillverkas, så antingen skulle jag få ta emot produkten ändå, uppgradera till expressleverans eller avbeställa och betala 30% av produktens värde. Jag valde det sista då min produkt inte kostade så mycket.

Är mycket frågande till hur en produkt som ska ta 6-7 arbetsdagar att tillverka inte kan skickas förrän en månad senare trots att man uppenbarligen tillverkar produkten direkt efter inskickad beställning. Kommer inte beställa härifrån igen.

10 de dezembro de 2020

Hej Jennie!

Vi beklagar att detta har hänt med din beställning. Leveransen beror på när man beställer och också fraktmetoden som väljs. Man kan se i kundvagn när beställningen kommer att levereras och välja leveransmetoden som passar bäst.

Vi har kontrollerat och vi kan göra ett undantag i ditt fall - vi har skickat dig ett e-mail med alla detaljer.

Kundtjänsten är sämst

Kundtjänsten är sämst . Beställde ett halsband där för 4 veckor sen får hem den i måndags med fel namn . Och nu svarar inte kundtjänsten . Skickat Mejel och skrivet till dem på instagram men ingen svar får man . Man tycker att man borde svar på det fel dem har uppstod men och så förväntar dem sig att man ska betala i tid .

3 de dezembro de 2020

Hej Begard!

Vi har kontrollerat ditt ärende och kan se att vi har erbjudit dig ett nytt halsband även om ditt ursprungliga halsband var inte med fel namn. Vänligen svara på vårt e-mail för att kunna hjälpa dig vidare. Tack på förhand!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Gjorde en beställning 31 okt.skulle få…

Gjorde en beställning 31 okt.skulle få det den 26 november. Har fortfarande inte fått min beställning

2 de dezembro de 2020

Resposta da Mittnamnhalsband

Jag är ledsen att höra att du fortfarande inte har fått din beställning - vi har skickat dig ett e-mail för att kontrollera vad som hände med ditt paket. Vänligen svara på vårt e-mail.

Oerhört besviken

Jag beställde ett halsband och fick hem paketet idag äntligen efter mer en en månad , är såklart oerhört besviken över dröjsmålet, och tycker inte det är proffesionellt av er att inte höra av er eller åtminstone tydliggöra att min vara kommer att ta mer än en månad att levereras då det stod 3 dagar för just den vara jag beställde, det gick heller inte att spåra paketet. Kommer absolut inte beställa något mer igen och kommer heller inte hänvisa kunder till er, då detta faktiskt påverkat oss. Vi skulle ge denna varan i present i början av november och därav var vi tvungna att köpa något annat för o ge de i present...

2 de dezembro de 2020

Resposta da Mittnamnhalsband

Jag har kontrollerat din beställning och kan se att ditt förväntade leveransdatum var 28.11-30.11.2020 , men ändå, eftersom paketet har varit 2 dagar försenade vill vi be om ursäkt för detta och vi har skickat dig ett e-mail med en kompensation.

Tack för ditt tålamod!

Kundtjänsten är värdelös

Kundtjänsten är värdelös, har skickat mail med samma tydliga info flera gånger. Får autosvar utan återkoppling på hur jag ska gå tillväga med min retur.

1 de dezembro de 2020

Hej Sarah!

Jag har kontrollerat ditt ärende och kan se att du har fått hjälp via e-mail för att byta ditt smycke. Finns där något annat som du behöver hjälp med?

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Nöjd kund

Har handlat några gånger. Är väldigt nöjd med dem smycken jag beställt.

30 de novembro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det har blivit dåligt företaget

Jag är hemskt sjoket på det företaget. Det är inte min första beställning, men jag märkte att dem inte är seriösa.
Jag beställde en present för 1900 kr den 10 oktober 2020 till min mans födelsedag och fick bekräftat på min order. Sen fick jag ett mejl den 14 oktober där det stod att min order har skickats. Jag tyckte det var konstigt eftersom det brukar ta ett tag tills det skickas.
Jag väntade till 4 november efter det kontakta jag kundservice. Den 10 november fick jag ett mejl på att min order skulle komma den 28 oktober fast det var november. Jag blev väldigt arg när jag fick mejlet på danska den 20 november där det står att jag har möjlighet att beställa smycken idag med en gratis uppgradering av fraktmetoden (till en spårbar metod) PLUS en GRATIS expressfrakt för mitt nästa köp!
Jag fick ett erbjudande då de skulle skicka min beställning till ny produktion med en kostnadsfri leveransmetod med spårnings möjlighet denna gång SAMT en GRATIS Express leverans på mitt nästa köp!!
Jag svarade att jag inte är nöjd med erbjudandet och att jag vill ha mina pengar tillbaka, efter det slutade de svara mig.
Jag har förlorat 1900kr och dem tror att jag kommer beställa något på nytt!
Jag tror att företaget har svåra dagar nu för tiden. Jag rekommenderar inte att köpa från dem.

27 de novembro de 2020

Hej Hiba!

Vi beklagar en gång till för alla besvär som situationen orsakade dig.

Vi har nu kontrollerat din beställning och kan se att du har fått en 100% återbetalning på din beställning. Vi ber om ursäkt att du var tvungen att vänta på återbetalningen, men vi behövde följa våra procedurer.

Tack igen för ditt tålamod!