Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeker een aanrader om een tuigje te bestellen bij Mivero. Niet alleen leuk en goede kwaliteit producten. Maar net zo belangrijk meer dan perfecte service. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aa... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Helaas ging de levering door dhl verkeerd daardoor moest ik uiteindelijk bijna 6 weken wachten op mijn product . Maar de klantenservice was top - meedenken met een oplossing en verder contact was ze... Ver mais

Detalhes da empresa

366 avaliações

Respondeu a 69% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De enige reden dat ik überhaupt nog een 1 ster geef is omdat ze vrij snel zijn met een reactie op de mail. Beweren dat het pakket wat ik besteld heb al weken in Nederland is en elk moment bezorgd kan worden maar als ik de pakketdienst bel hebben ze daar nog steeds niets ontvangen. Besteld 26 maart. Op mijn mail van de laatste dagen wordt niet meer gereageerd.

16 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Deze site is van China!!!

Deze site is van China!!!! Bestelling is na 2 weken nog steeds niet geleverd. Lijkt erop dat deze site van Nederland is maar nope! Op Instagram verwijderen ze alle slechte commentaar!!!

13 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen retourzendingen mogelijk! Onprettige ervaring met hulp desk

Ik had een product besteld die ik graag wilde terugsturen. Hiervoor heb ik contact opgenomen met het mailadres op de site. Echter werd er niet naar mijn verzoek geluisterd, en probeerde ze er alles aan te doen om het geld niet terug te geven. Heel slecht dat ze beloven dat producten retour gestuurd kunnen worden, maar als puntje bij paaltje komt is het niet mogelijk, en is er erg onprettig contact.

11 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

HondendekenDat is mijn derde review over mivero…

Dat is mijn derde review over mivero deze zaak weet niet van ophouden. Nog even in het kort, ik denk zo’n 5 tot 7 weken heb ik een hondendeken besteld van 79,95. Die bij andere webshops 49,95 of 59,95 waren maar toen had ik de deken al besteld. Nu heb ik eigen kosten 11 euro de deken teruggestuurd. En wat denk je nu hebben ze de deken na 2 weken retour nog niet ontvangen. Vanmorgen contact gehad met dhl en die zeggen dat de deken vorige week al bezorgd is bij mivero. Hoe kan je zijn.Ik hoop na deze review dat ze eindelijk het geld wat ik betaald heb terug stortten. Al moet ik het persoonlijk gaan halen maar dit pik ik niet. Mdg.

8 de abril de 2026

Super klantenservice

. Maar de klantenservice was top - meedenken met een oplossing en verder contact was zeer prettig

1 de abril de 2026

Goede en vriendelijke communicatie

Toen er onverhoopt iets mis was met ons product en ik dat meldde, was het de volgende dag gecompenseerd. Vriendelijk en snel geregeld.

Na het bestellen duurde het even maar zijn we via de mail goed op de hoogte gehouden over de levering.

27 de março de 2026

Resposta de Mivero

Bedankt, Wat fijn dat alles snel en goed is geregeld. We doen ons best om problemen zo snel mogelijk op te lossen, en het is super dat je dat ook zo hebt ervaren. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan we weer voor je klaar!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had een gepersonaliseerde halsband…

Ik had een gepersonaliseerde halsband voor mijn hond besteld , maar had een vergissing gemaakt bij het doorgeven van tel nr...ik heb dan GRATIS een andere gepersonaliseerde band terug gekregen met de juiste gegevens ! Dus héél tevreden van de service en communicatie , bedankt !

27 de março de 2026

Resposta de Mivero

Bedankt, Hubert! Wat fijn om te horen dat alles goed is opgelost met de gepersonaliseerde halsband. Je hond verdient natuurlijk de juiste gegevens erop! Leuk dat je zo tevreden bent met onze service.

Tuigje aangeschaft

Maar net zo belangrijk meer dan perfecte service. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.
Bedankt voor al jullie hulp.

26 de março de 2026

Resposta de Mivero

Bedankt! Wat een mooi compliment, daar worden we heel blij van. We doen ons uiterste best om niet alleen leuke producten te leveren, maar ook de service die daarbij hoort. Heel veel plezier met het tuigje!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Product paste niet op de hond

Product paste niet op de hond, daarna gratis een nieuwe toegestuurd, super geregeld allemaal!!! Communicatie is ook prima

25 de março de 2026

Resposta de Mivero

Bedankt, Peter! Fijn dat we het zo snel voor je konden regelen. Hopelijk past het nieuwe product perfect bij je hond. Mocht er nog iets zijn, dan horen we het graag!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Klantenservice en communicatie is heel…

Klantenservice en communicatie is heel goed.
Reacties zijn snel. Nemen je vragen serieus en besteden er aandacht en tijd aan.

24 de março de 2026

Resposta de Mivero

Bedankt, Christina! Goed om te horen dat je onze klantenservice als snel en attent ervaart. We vinden het belangrijk om iedere vraag serieus te nemen. Mocht je ooit nog iets nodig hebben, dan staan we voor je klaar!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dikke nep materiaal foto’s van site…

Dikke nep materiaal foto’s van site zijn compleet naast wat ze opsturen schande
Dikke brol

21 de março de 2026

Resposta de Mivero

Hallo Guillaume, het spijt ons om te lezen dat de producten niet aan je verwachtingen voldeden. We begrijpen hoe vervelend het is als iets er anders uitziet dan verwacht. Reageer alsjeblieft op je laatste ticket zodat onze Head of Customer Experience jouw situatie persoonlijk kan bekijken en samen met je kan werken aan een passende oplossing.

Niet kopen

Product 6 maartbesteld en nog niet binnen. Nergens wordt vermeld dat t uit china moet komen. Heb inmiddels al een vergelijkbaar produkt gekocht in de winkel. Waardeloos

6 de março de 2026

Resposta de Mivero

Hallo Yolanda, we begrijpen je frustratie over de langere levertijd. Het is vervelend als een bestelling langer duurt dan verwacht. Reageer alsjeblieft op je laatste ticket zodat onze Head of Customer Experience jouw situatie persoonlijk kan bekijken en samen met je kan werken aan een passende oplossing

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service. Ik had bij Mivero een tuigje voor mijn…

Ik had bij Mivero een tuigje voor mijn kat besteld, maar ik had me vergist in de maat. Gelijk een mail gestuurd met de vraag of de maat nog veranderd kon worden. Dat kon gelukkig dankzij een snelle reactie van de klantenservice. Gedurende het bestelproces ontving ik steeds een update. Het pakketje kwam op de aangegeven datum binnen. Ik ben heel tevreden.

17 de março de 2026

Resposta de Mivero

Bedankt, Marieke! Wat fijn om te horen dat we de maat van je kattentuigje snel konden aanpassen. We hopen dat je kat ervan geniet!

Onbetrouwbare webwinkel

Na enkele weken producten nog niet ontvangen. Je wordt aan het lijntje gehouden dat het onderweg is, wat ik betwijfel. Zeker nadat ik ontdekte dat het bedrijf helemaal niet op het adres gevestigd is wat wordt geclaimd. Op dat adres zit een slotenmaker! Mijn advies is, bestel hier niet je wordt enorm opgelicht!

17 de março de 2026

Resposta de Mivero

Hallo Pien, we begrijpen dat het vervelend is als je bestelling langer op zich laat wachten en dat dit voor onzekerheid kan zorgen. Reageer alsjeblieft op je laatste ticket zodat onze Head of Customer Experience jouw situatie persoonlijk kan bekijken en samen met je kan werken aan een passende oplossing.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

DROPSHIP Mafiosi! Ronduit oplichters :)

Dropship oplichters!

Misleidende claims en een retourproces dat nergens op slaat.Dit bedrijf beweerde op hun website dat hun producten 'ontworpen in Nederland' zijn, maar dat klopt gewoon niet. (Claim overigens verwijderd) Aan de verpakking, de verzending in plastic en de maatsstickers was meteen duidelijk dat het rechtstreeks uit een Chinese opslag kwam. De kwaliteit was ronduit verschrikkelijk en de kleuren kwamen totaal niet overeen met de foto's op de website.

Toen ik het wilde retourneren begon het gedoe pas echt. Het leek wel alsof ze er alles aan deden om het retourproces zo moeilijk mogelijk te maken. Achtereenvolgens kreeg ik een aanbod van 10% korting, daarna 20%, toen 50% en uiteindelijk een cadeaubon, allemaal om me maar niet terug te laten sturen. Pas nadat ik juridische stappen aankondigde werd er eindelijk normaal gereageerd.

Ik ga dit bedrijf melden bij de Fraudehelpdesk. Als anderen hier ook slechte ervaringen mee hebben, zou ik ze aanmoedigen hetzelfde te doen. Hoe meer meldingen, hoe beter. De dropshipmafioso moet gestopt worden!

20 de janeiro de 2026

Resposta de Mivero

Hallo Sharmaine, we vinden het heel vervelend om te lezen dat je ervaring niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We nemen je feedback zeer serieus en willen dit graag persoonlijk met je bespreken. Reageer alsjeblieft op je laatste ticket zodat onze Head of Customer Experience jouw situatie persoonlijk kan bekijken en samen met je kan werken aan een passende oplossing.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service, snelle en heldere communicatie.

16 de março de 2026

Resposta de Mivero

Bedankt, Carola! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en communicatie. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling!

Ik nooi meer!!

Ik raad aan om niet samen te werken met Mivero.

Ik probeer sinds december al een pakketje de retourneren van €120, zonder gehoor.
Ze zijn enkel via mail bereikbaar voor retour ( die ze duidelijk niet beantwoorden) en nergens een telefoonnummer te vinden.
SCHANDALIG!!

13 de março de 2026

Resposta de Mivero

Hallo Tinne, het spijt ons enorm te horen dat je al sinds december wacht op de afhandeling van je retour en dat je het gevoel hebt dat je mails onbeantwoord blijven. Dat is absoluut niet hoe wij willen dat je onze service ervaart. Reageer alsjeblieft op je laatste ticket zodat onze Head of Customer Experience jouw situatie persoonlijk kan bekijken en samen met je kan werken aan een passende oplossing.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Crabby besteld speelgoed voor…

Ik heb Crabby besteld speelgoed voor honden groot of klein,
Ik ben verder gaan kijken omdat de levertijd al lang duurde en het komt gewoon uit China wij betalen er 30 euro voor terwel je bij wish er 15 euro voor betaald en het product is totaal geen speelgoed voor je hond maar voor kinderen ( hij maakt ook muziek) maar goed na 4 weken heb ik hem ontvangen, uitgepakt en hem opgeladen, toen die opgeladen was aangezet en op de grond gezet voor mijn 1 jarige Dobermann nou hij vond het interessant hij zette zijn poot er op en die Crabby was gelijk kapot, nog geen 2 minuten plezier aan gehad, is ook logisch want het is totaal geen speelgoed voor een hond.
Al met al ben ik gewoon genaaid met het idee, leuk voor mijn hond!!
Niet kopen dus misschien wel leuk voor je kind maar nogmaals totaal niet geschikt voor een hond,

13 de março de 2026

Resposta de Mivero

Hallo Apollo, het spijt ons te horen dat de levertijd van je Crabby niet aan je verwachtingen voldeed en dat je teleurgesteld bent over de prijs-kwaliteitverhouding. We begrijpen hoe frustrerend dat is. Reageer alsjeblieft op je laatste ticket zodat onze Head of Customer Experience jouw situatie persoonlijk kan bekijken en samen met je kan werken aan een passende oplossing.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.