PuurComfort Avaliações 72

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Na heel lang wachten en meerdere mails, heb ik het product ontvangen. De website deed denken aan Scandinavische stof, maar het is waardeloos materiaal. Beslist het geld niet waard. Het zijn oplichter... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De bankhoezen blijven goed zitten en de stof valt qua dikte heel goed mee. We hebben honden die ook graag op de zetel liggen en er zitten geen haartjes op. We zijn heel tevreden en hebben zopas een n... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heb hier een stromborg bankhoes besteld. Had helaas de verkeerde besteld. Via de klantenservice sprak ik Alex, hij heeft mij snel en goed geholpen en gezorgd dat het juiste product naar mijn huis is... Ver mais

Detalhes da empresa

Alles voor Comfort en Gemak.

Informações de contato

2,7

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

72 avaliações

Respondeu a 45% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Zeker niet kopen hier

Zeker niet kopen hier , ik ben er ook ingetuind. Omdat het bedrijf de website er heel OK en Nederlands uit ziet denk je dat het om een Nederlands bedrijf gaat. Ik heb express hier gekocht omdat ze veel duurder waren dan anderen en ik dus dacht dat het dan ook echt Nederlands zou zijn en van goede makelaardij. Retour sturen heeft geen zin want ze willen dat met track en Trace naar China.Verder zijn ze onbereikbaar en je krijgt ook geen antwoord op mails.
Het is mijn eigen fout ik had eerder eerst naar reviews moeten kijken. Dus doe dat ook voordat je wat koopt.

14 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pas op....Kopen wordt ten zeerste afgeraden

Pas op met deze webshop. Ze werken in werkelijkheid via dropshipping vanuit China. Kopen wordt ten zeerste afgeraden omdat de kwaliteit niet is wat je denkt te krijgen. Dit is hoe het werkt.

Op het eerste gezicht lijkt dit een normale Nederlandse webshop, maar in werkelijkheid werkt dit bedrijf met internationale levering (dropshipping), waarbij producten uit het buitenland worden verzonden en voor een veel hogere prijs worden verkocht.

Hoewel ze zichzelf presenteren als een Nederlands bedrijf, worden producten internationaal verzonden en moet je bij retourneren naar het buitenland (China) terugsturen. Dat zorgt in de praktijk voor een heel andere ervaring dan je op basis van de website zou verwachten.

Het echte probleem begint wanneer je niet tevreden bent. Je hebt weliswaar recht op herroeping, maar dit wordt in de praktijk zeer lastig gemaakt. Je moet het product op eigen kosten terugsturen naar China, wat duur is en vaak niet opweegt tegen de waarde van het product. Bovendien geven zij zelf aan dat retourzendingen regelmatig niet aankomen door douaneproblemen, terwijl dit volledige risico bij jou als klant wordt gelegd. Komt het pakket niet aan? Dan krijg je simpelweg niets terug.

Hiermee wordt het ontbinden van de koopovereenkomst onder redelijke voorwaarden feitelijk bemoeilijkt, wat vragen oproept over de naleving van consumentenregels.

In plaats van een duidelijke oplossing proberen ze je meerdere keren over te halen om genoegen te nemen met een gedeeltelijke terugbetaling. Dit lijkt klantvriendelijk, maar voorkomt dat zij retouren hoeven te verwerken en zorgt ervoor dat zij hun marge behouden.

Kort gezegd: zolang je tevreden bent is er niets aan de hand, maar zodra je je recht wilt uitoefenen, wordt dit onnodig moeilijk, kostbaar en risicovol gemaakt.

Denk hier goed over na voordat je hier bestelt.
_____________________________________
En een reactie van mijn kant op Puurcomfort hieronder:

Het klopt dat een retour normaal gesproken onderdeel is van het herroepingsrecht. In dit geval gaat het echter niet om een standaard retourproces.

Het product moet namelijk op eigen kosten naar China worden teruggestuurd, waarbij jullie zelf aangeven dat retourzendingen regelmatig niet aankomen en het volledige risico bij de klant ligt. Dat maakt deze situatie wezenlijk anders dan bij “elke webshop”.

Juist dat punt heb ik meerdere keren aangegeven. Het gaat niet om het weigeren van retourneren, maar om de onredelijke kosten en risico’s die hieraan verbonden zijn.

Ik laat het hierbij, zodat anderen zelf een afweging kunnen maken.

8 de abril de 2026

Beste Erik,

Bedankt voor je uitgebreide review. We vinden het jammer dat je het zo hebt ervaren.

We hebben je meerdere keren geprobeerd te helpen en duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden zijn. Het enige wat je aangaf te willen, was een volledige terugbetaling zonder het product terug te sturen. Helaas werkt het zo niet. Net als bij elke webshop geldt dat een retour nodig is om een volledige terugbetaling te kunnen verwerken.

We hebben dit meerdere keren per mail netjes toegelicht en ook geprobeerd met je mee te denken in een oplossing. Als je gebruik wilt maken van een volledige terugbetaling, kun je het product gewoon retourneren zoals aangegeven.

Team PuurComfort

Past verrassend goed

Ik dacht eerlijk gezegd dat het niet zo strak zou zitten, maar dat viel dus mee. De hoes sluit goed aan en blijft netjes op z’n plek. Ook met een kat in huis blijft het er goed uitzien. Stof voelt dik genoeg en niet goedkoop. Ga het opnieuw kopen.

13 de março de 2026

Goed, maar even uitzoeken

De hoes zelf is top, daar niks op aan te merken. Alleen het eerste keer omdoen was even zoeken hoe het precies moest. Uiteindelijk zit hij wel goed en blijft netjes liggen. Kwaliteit voelt stevig en ziet er goed uit. Levering duurde iets langer dan verwacht, maar niet storend.

9 de abril de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Veel beter dan verwacht

Ik had eerder goedkopere hoezen geprobeerd maar dat was niks. Deze zitten echt veel beter en verschuiven bijna niet op mion leren zetel. De stof voelt ook een stuk steviger aan. Wat me ook opviel is dat de kleur precies klopt met de foto’s. Verzending ging gewoon prima.

18 de fevereiro de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

3 maal gekocht

De hoezen geven mijn bank echt een nieuwe uitstraling. De kleuren zijn mooi en het materiaal voelt kwalitatief goed aan. Ze blijven goed liggen en verschuiven niet snel Heb nu 3 maal besteld en ben nog altijd heel blij ermee

26 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Doet precies wat het moet doen

De hoezen doen precies wat ik hoopte. Ze beschermen de bank goed en blijven netjes liggen. Ook fijn dat ze er gewoon mooi uitzien en niet goedkoop ogen. Levering ging snel en alles zat goed verpakt. Ik ben er tevreden mee.

7 de fevereiro de 2026

Drop shipping

Helaas was ik er vanuit gegaan dat dit een betrouwbaar Nederlands bedrijf was, maar helaas. Je moet retourkosten naar China zelf betalen, wat bijna net zo duur is als het product.

30 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heb hier een stromborg bankhoes…

Heb hier een stromborg bankhoes besteld. Had helaas de verkeerde besteld. Via de klantenservice sprak ik Alex, hij heeft mij snel en goed geholpen en gezorgd dat het juiste product naar mijn huis is geleverd.
Give alex a raise

27 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mensen koop hier alstublieft niet

Mensen koop hier alstublieft niet, kwaliteit is echt hopeloos. Op Temu vindt je dezelfde producten voor 1/3 van de prijs. Als je er over klaagt dan bieden ze je in eerste instantie 20% van het aankoopbedrag terug. Daarna bieden ze je het aankoopbedrag minus de verzendkosten naar China terug. Daarnaast klopt ook de levertijd niet. En dit bedrijf maakt winst door andere mensen op te lichten. Ik heb € 89.95 betaald. Voor een product wat bij Temu € 23 euro kost. En krijg nu € 18 euro retour. Zo word oplichting ineens winstgevend.

24 de março de 2026

Verrast door de kwaliteit

Ik had niet verwacht dat de hoezen zo goed zouden passen. Ze zitten strak om de bank en geven meteen een frisse look aan de woonkamer. De stof voelt stevig en niet dun zoals je soms hebt. Levering ging snel en alles zat netjes verpakt. Tot nu toe blijft alles goed liggen.

2 de fevereiro de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Shoes not true to size

I ordered shoes but the delivery took longer than expected and the size is absolutely not true to size. I ordered size 45 and got a 44/45, but the fit is like a 41. Very disappointing. I am now trying to return them.

14 de março de 2026

Keurig opgelost!!

Door een vervelende samen loop van het niet helemaal de artikelen begrijpen, is er gekeken naar een fantastische oplossing. Daarom een dikke pluim voor dit bedrijf.

13 de março de 2026

Koop hier niets mensen

Koop hier niets mensen, ze bestellen het in Azië en mocht u het willen retourneren dan verlangt men dat u het op uw kosten terug stuurt naar Azië.

Niet aan beginnen !

17 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De bankkleden Teddy zijn van zeer…

De bankkleden Teddy zijn van zeer slechte kwaliteit. Na drie weken gebruik zaten de kleden vol haakjes en de stof vervilt. Veel te duur voor deze slechte kwaliteit. Kreeg geld niet terug van ze, waren normale gebruiksporen. Dat verwacht ik niet als je Europese prijzen vraagt. Deze Teddy kleden komen uit China. 313 euro weg gegooid en maar zeer klein bedrag terug gekregen.

25 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel blij met mijn bestelling

Heel blij met mijn bestelling! Heb de Nova lampen nu een maand geleden besteld en ben er nog elke dag blij mee. Het licht lijkt verrassend veel op echte kaarsen. PuurComfort heeft er een hele tevreden klant bij, die zeker meer gaat bestellen!

8 de fevereiro de 2026

Hoi!

Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je mooie review! Geweldig dat je zo blij bent met de Nova lampen en dat het licht zo mooi op echte kaarsen lijkt, daar doen we het voor.

Super om jou als tevreden klant te hebben. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Prijs-kwaliteit

Op zich geen verkeerd kleedje (70x70cm), maar ik vind het te duur voor kwaliteit. Ik wist het van te voren en had er rekening mee gehouden (het is een kleedje voor op de bank voor een hond) en de maat pastte mij precies. Bovendien heb je veel maten nodig en dan kost het zeker +€100. Mooi duur bankkleed of duur mandkleed voor een huisdier. Bedrijf is gevestigd in NL (KvK ), maar artikelen komen vanuit China naar je thuisadres.

20 de janeiro de 2026

Hoi,

Bedankt voor je review. We vinden het eerlijk gezegd wat verwarrend om te lezen dat je aangeeft blij te zijn met het product, maar toch een 1-sterren review achterlaat. Fijn om te horen dat het kleed perfect is voor je hond, dat is natuurlijk ook een belangrijke gebruikstoepassing.

Onze bankhoezen zijn geen “gewoon kleedje”. Ze hebben onder andere een antislip onderkant, waardoor ze beter op hun plek blijven liggen op de bank. Dat is ook precies waar je voor betaalt: extra grip, kwaliteit, bescherming en duurzaamheid.

Daarnaast willen we graag verduidelijken dat wij wél een Nederlands bedrijf zijn. Op dit moment werken we samen met gespecialiseerde leveranciers, waarvan de beste zich momenteel in Azië bevinden. Dit soort producten wordt in Europa simpelweg niet geproduceerd op deze schaal en kwaliteit.

We nemen je feedback serieus en waarderen dat je je ervaring deelt.

Team PuurComfort

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.