Ik heb een gietijzeren pan gekocht. Na 6 maanden is de deksel gaan roesten. Ik heb contact opgenomen met bol.com en werd doorverwezen naar MOA. MOA stuurde mij terug naar bol.com Blijkbaar valt roe... Ver mais
Klein scheurtje in rubberen ringetje zorgde ervoor dat ik het apparaat niet meer kon gebruiken. Aangezien ik echt net buiten de garantie viel, kon ik geen nieuwe krijgen. Wel in overleg kon ik de rubb... Ver mais
In onze vakantie verwisselde dochterlief de vuilniszak van onze sensorprullenbak. Zonder er erg in te hebben gooide ze voor het gemak de binnenring die de zak mooi uit het oog laat verdwijnen ook weg... Ver mais
Maandagavond heb ik contact opgenomen met de service van MOA i.v.m. een gebroken deksel knop van een rijstpan. Op dinsdagmiddag al een reactie en een zeer vriendelijk aanbod om een vervangende dekse... Ver mais
P.J. Oudweg 4, 1314CH, Almere, Holanda
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Staat heel mooi in de keuken. Gemakkelijk te bedienen. Werkt perfect. Levering ... gewoon super. Heel vlugge en correcte levering.

Resposta da MOA
Product werd door DHL teruggestuurd vanwege een fout in het adres.
Na rechtstreeks contact is diezelfde dag nog een vervangend product gestuurd.
Mail- en telefooncontact was erg netjes en servicegericht.

Resposta da MOA
Gemakkelijk bestellen snel geleverd en prima kwaliteit

Resposta da MOA
Vlot en correct geleverd. en op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Geen overbodige verpakkingsdoos.
Het water is warm en het is een handig toestel, maar het lijkt toch dat het water anders is dan dat je het met een klassieke waterkoker kookt.

Resposta da MOA
Wij hebben sinds kort de MOA Retro waterkoker in huis en zijn er heel erg tevreden mee. Hij past perfect bij ons interieur en is heel erg prettig in gebruik. Echt een aanwinst!

Top producten!
Sinds kort hebben wij ook de blender in gebruik en daar zijn wij meer dan tevreden mee. Wij zijn Moa-fan!

Resposta da MOA
Goed apparaat. Het water verlies best veel warmte door lange straaltje. Mok (aardewerk houdt warmte beter vast dan glas) wat hoger onder het tuitje houden scheelt een stuk.
Over duurzaamheid kan ik nog niet zoveel zeggen.

Resposta da MOA
Helemaal geweldig de roze melkopschuimer. Staat leuk, wordt er blij van. Maakt niet veel geluid en de melkschuim is lekker warm en goede dikte

Resposta da MOA
Iets besteld als cadeau wat toch niet gewenst was na ontvangst. Zonder gedoe retour genomen.
Verbeterpunt: site geeft niet aan hie retouren in zn werk gaan.

Mooie verpakkingen
Goede beschrijving
Veiligheid top
Geweldig producten
Zeer duidelijke uitleg via de video's en messen zijn super scherp en houden fijn vast
Mooi verzonden, alleen was het nog niet onderweg, terwijl dat gemeld stond
In 1e instantie een heetwater dispenser gekregen met roestvlekken. Maar snel geretourneerd, volgende dag een nieuwe gekregen. Een top apparaat! Goed contact gehad met dit bedrijf.

Resposta da MOA
Mooi foedraal. De messen passen er prachtig in.
Manlief helemaal content met zijn verjaardagscadeau.
" ik ga op locatie koken"
Met de messen in het foedraal onder zijn arm weglopen
👍
Mooie producten, met name het mes dat ik gekocht heb. Ligt fijn in de hand, vlijmscherp en erg mooi. Het foedraal is top qua vormgeving. Het zou van kalfsleer zijn maar dat is een heel dun laagje dat er op is geplakt. Aan de binnenzijde is aan het ruitpatroon af te leiden/duidelijk zichtbaar dat het van textiel is. Dan wel een beetje aan de prijs to say the least.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.