Ik heb een gietijzeren pan gekocht. Na 6 maanden is de deksel gaan roesten. Ik heb contact opgenomen met bol.com en werd doorverwezen naar MOA. MOA stuurde mij terug naar bol.com Blijkbaar valt roe... Ver mais
Klein scheurtje in rubberen ringetje zorgde ervoor dat ik het apparaat niet meer kon gebruiken. Aangezien ik echt net buiten de garantie viel, kon ik geen nieuwe krijgen. Wel in overleg kon ik de rubb... Ver mais
In onze vakantie verwisselde dochterlief de vuilniszak van onze sensorprullenbak. Zonder er erg in te hebben gooide ze voor het gemak de binnenring die de zak mooi uit het oog laat verdwijnen ook weg... Ver mais
Maandagavond heb ik contact opgenomen met de service van MOA i.v.m. een gebroken deksel knop van een rijstpan. Op dinsdagmiddag al een reactie en een zeer vriendelijk aanbod om een vervangende dekse... Ver mais
P.J. Oudweg 4, 1314CH, Almere, Holanda
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Na een eerste aankoop van een sensorvuilnisbak zo tevreden dat ik er nog een wou bijbestellen. Daarvoor een kleine verduidelijking gevraagd per e-mail in verband met de ophanging van de zak. Heel vlug antwoord gekregen, bestelling gedaan voor 16 uur en artikel de volgende dag al ontvangen. Hele goeie helpdesk. Informatie vragen, bestellen en levering op 1 dag, beter kan niet.

Resposta da MOA
Makkelijk te bestellen, prima kwaliteit messen. Goede communicatie over het verzend proces.

Resposta da MOA
Prima levering, mooi apparaat. Klein minpuntje is het geluid dat het uiteinde maakt over het laminaat. Motor geluid is prima

Resposta da MOA
Ondanks afleverproblemen met dhl heeft de klantenservice van MOA mij uitste d geholpen en gerustgesteld. Ik zal nooit meer via dhl laten bezorgen

Resposta da MOA
Ik vind de aftersale service perfect. Prima klantenservice. Bereid tot meedenken.

Resposta da MOA
Wijnkoelkast in mei 2022 gekocht. Is nu defect. Moa gebeld en een zeer vriendelijke dame gaf mij de keuze retour sturen of repareren. Aangezien er nog fabrieksgarantie op zit koos ik voor terug sturen. Binnen 1 week opgehaald door Dhl en aankoopbedrag op mijn rekening. Wat een perfecte service!!

Resposta da MOA
Goed werkende website en wat ze aanbieden ( messen van Ramon ) zijn echt van top kwaliteit. Niet twijfelen gewoon doen 👍

Resposta da MOA
Dit is de derde heetwater dispenser die ik hier bestel omdat het een geweldig apparaat is!
Weer werd het binnen een dag keurig bezorgd!

Resposta da MOA
Citruspers was niet geleverd.
Na mailcontact kreeg ik de optie of ik mn geld terug wilde of alsnog de citruspers.
Vervolgens werd deze 3 dagen later geleverd.
Netjes opgelost MOA 👍

Resposta da MOA
Erg vlot bestelproces. Volgende dag al binnen. En een erg fijne melkopschuimer.

Resposta da MOA
Duidelijke communicatie, mooie producten, super kwaliteit en snelle levering:-)

Resposta da MOA
De site is overzichtelijk, de omschrijving van de producten duidelijk en compleet.
De bestelling werd de volgende dag al geleverd. De prullenbak is erg mooi en werkt prima.

Resposta da MOA
lleuke potten om in te koken, ik kocht reeds eerder stoofpannenn via bol.com

Resposta da MOA
Zeer te vrede van de mixer
Fruit en groenten worden goed gemixt.

Resposta da MOA
Mooi product. Precies zoals beschreven op de website. Verder een zeer vriendelijke klantenservice. De levertijd duurde bij ons langer dan verwacht en er was een correctie op de prijs nodig (korting was niet verrekend). Hier contact over gehad met de klantenservice en het is vervolgens keurig opgelost!

Resposta da MOA
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.