HANDLA INTE UTAV DETTA FÖRETAG!! Beställde 3 st vägghyllor i metall. Paketet som kom var trasigt och alla tre hyllorna i paketet hade blivit sneda. Jag skickade bilder och förklarade felen. Fick svar... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jag Bäställde ett matbord och den kom inte i tid så jag ringer upp företaget möbeloutlet och så får jag prata med en otrevlig kvinna som säger att den inte finns i lager fast jag har frågat när mitt b... Ver mais
Jag köpte soffan ganska spontant och kontaktade säljaren på en söndag, trots att telefonkontakt egentligen bara var angiven för vardagar. Till min förvåning fick jag snabbt svar, vilket kändes både pr... Ver mais
Detalhes da empresa
Möbeloutleten är en fysisk och E-handel möbel outlet butik. Vi säljer varor som kommer från konkurslager, restpartier och E-handel returer och fotoexemplar varor.
Informações de contato
per albin hanssons väg 40, 21124, Malmö, Suécia
- 073 502 36 80
- kundservice@mobeloutleten.se
- mobeloutleten.se
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 88% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas

Impeccable!
Great prices, impeccable customer service and flawless and accommodating delivery! Highly recommend and will use again when adding to my furniture!

Resposta da Möbeloutleten
Bra och prisvärda varor samt snabb…
Bra och prisvärda varor samt snabb leverans , lite för dyr frakt

Resposta da Möbeloutleten
Beställde två kuddfodral.Behöver komma…
Beställde två kuddfodral.Behöver komma i kontakt med företaget.Tyvärr så är det helt omöjligt de svarar inte på telefon eller mail.

Väldigt snabb leverans till Sthlm
Väldigt snabb leverans till Sthlm, har beställt en soffa den kom 2 dagar efter, speglarna kom efter 4 arbetsdagar. Utmärkt förpackning, DHL chauffören va väldigt trevlig, troligtvis så gör ja flera beställningar i framtiden.
Svåra att nå och lång leveranstid
Beställde 4 st stolar. Fina men tog flera veckor att få levererade men dom dök upp. Leveranstiden på hemsidan överensstämmer inte (där var det tal om dagar och inte veckor). Ringde flertalet gånger men utan svar, däremot så fick jag svar via mejl.

Resposta da Möbeloutleten
Det var fel på skruvarna till en utav…
Det var fel på skruvarna till en utav stolarna jag fick hem, dåligt med svar från Customer service och man kommer inte längre fram på telefonnummret. Nu har det gått flera veckor utan att jag fått hjälp med ersättningsdelar eller återbetalning. Väldigt dålig kundservice. Skulle kollat mer noggrant på recensionerna innan jag beställde då det verkar vara rätt många som upplevt samma dåliga service.

Resposta da Möbeloutleten
No answer from customer service even if…
No answer from customer service even if I conttasted them several times

Resposta da Möbeloutleten
Jag nöjd med allt med lite tråkigt när…
Jag nöjd med allt med lite tråkigt när man levernas ta lite tid och kunden fick vänta och ingen information om leverans .jag har ringt fågade hela tiden .annars det bra .

Resposta da Möbeloutleten
Stod 2-5 dagars leveranstid på hemsidan…
Stod 2-5 dagars leveranstid på hemsidan på loungesetet jag köpte men tog 3 veckor innan paketet kom fram och dessutom hamnade det gigantiska och tunga paketet hos ett ombud och inte hemleverans som jag hade väntat. Fick inte ens en avi att det kommit dit utan fick efterlysa paketet hos DHL.
Rymdes inte i våran kombibil så fick hyra en släpvagn för att få hem det, dåligt med tanke på högt fraktpris dessutom.

Resposta da Möbeloutleten
Köpte matbord och stolar varav det…
Köpte matbord och stolar (18/4)varav det fattades skruvar och pluggar till en av stolen. beställde även en extra stol. Ringde samt skickade sms 2 månader senare varav de fortfarande inte har stolen men att de skulle skicka skruvar och pluggar som fattades. en vecka senare ff ingenting. skickade sms igen varav säljaren ringer och säger att han ska skicka direkt. Väntade i 1,5 vecka ff ingenting. Skickade sms igen och säljaren lovade att ringa dagen efter , men inget samtal och inga skruvar och pluggar. och ingenting om stolen heller. Så dålig att driva butik på detta sättet.

Resposta da Möbeloutleten
Bra leveranstid men små skador
Bordet jag beställde kom i återanvänd packkartong, vilket i sig kan vara helt okej, men det fanns små skador på hörnen på bordet vid leveransen.

Soffor
Min mamma har vid två tillfällen handlat möbler där. Första gången gick väldigt smidigt. Andra gången hade vi lite bekymmer med soffan då det skulle göras nya hål. Vi var lite rädda att träet akulle spricka,så vi ringde rill butiken och rådfrågade. De sa direkt att de skille skicka ut en kille för att montera. Sagt och gjort!! O snabbt gick det.
Riktig bra butik, bra priser bra bemötande och utomordentlig service.
REKOMMENDERAS VARMT!!

Resposta da Möbeloutleten
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.