God og rask service. Noe annet med Samsung, der vedkommende jeg henvendte meg til på "support" ikke en gang visste om at Mobylife hadde support på Samsung smarttelefoner. Min siste Samsung (den endte... Ver mais
A empresa respondeu
Jobben var garantijobb på en Samsung telefon. Jeg fylte først ut et skjema på nettet som normalt sendes sammen med telefonen, men jeg skulle i nærheten noen dager senere og leverte telefonen litt... Ver mais
A empresa respondeu
Mobil på skjerm bytte. Rett etterpå virket ikke lyd annet enn på øre plugger. Vi tok kontakt med Mobylife som tok imot mobil, evaluerte feil og ordnet med Apple at det ble ny mob på garanti. Utmerket... Ver mais
A empresa respondeu
Leverte telefonen for å få prisestimat på reparasjon. Skrev tydelig at den var vannskadet. De bare sa de ikke ville prøve å reparere den. Her burde de hatt noe automatikk som gikk gjennom skademeld... Ver mais
A empresa respondeu
Mobylife er ledende i Norden på service og reparasjoner av mobile enheter. Hos oss for du en kjapp, enkel og sikker autorisert reparasjon med originale deler og fabrikkgarantien beholdes. I tillegg har vi har alltid 3 måneders garanti på reservedeler og utført arbeid.
Fikk ny mobil på garantien, trengte ikkje å betala verken frakt eller andre kostnadar. Tok ca 7 dagar. Rask og god kundeservice.

Resposta da Mobylife
Problemet med telefonen var at mikrofon ikke fungerte. Saken ble ikke oppdatert før jeg mottok en purring på tilbakemelding om jeg ønsket telefonen reparert for egen regning da de hadde funnet en sprekk i beskyttelseglasset som siter over kameralinse. Jeg måtte da opplyse igjen om at det var mikrofonen og ikke beskyttelsesglasset som var feilen og at glasset kun er der for å beskytte linsa. Etter dette ble telefonen reparert på garanti. Dessverre var jobben dårlig utført med bl.a. synlige gliper mellom skjerm og ramme (den ligger ikke flush med ramma lenger)

Resposta da Mobylife
Prøvde å avviste garantisak. Fikk erstatningstelefon til slutt men tok veldig lang tid. Lite fornøyd.

Resposta da Mobylife
Kjempe raske på service og reparasjon av mobil, ikke hatt problemer etterpå, super fornøyd!

Resposta da Mobylife
Veldig fornøyd! Reparasjon av knust skjerm på IPhone XS gjennom Gjensidige. Oversendte telefon mandag og retur fiks ferdig fredag. Fikk oppdateringer underveis da reservedeler ikke var på lager. I tillegg var posten forsinket, så dette var effektiv håndtering :-) Tipp topp!

Resposta da Mobylife
Fikk svar etter kort tid.

Resposta da Mobylife
Synes innlevering av min huawei p20 pro gikk strålende! Gikk veldig kjapt, ca en liten uke å få telefonen tilbake etter at jeg sendte den inn i posten. Muligheter til å kontakte verkstedet etter at en reperasjons sak var opprettet var også ganske lett, her kunne jeg stille spørsmål å fikk svar på det. Har sett på nett at mobylife ikke har beste tilbakemeldingene(ufortjent??), men i forhold til min sak har di vært plettfrie når det kommer til kundebehandling for meg. (garanti sak for min huawei p20 pro)

Resposta da Mobylife
Har hatt to opplevelser med Mobylife og begge har vært raske og tilfredsstillende. Veldig fornøyd med hvordan de har behandlet sakene.

Resposta da Mobylife
Fantastisk bra bedrift - fra tekniker til kundeservice. Kan anbefales på det sterkeste. Spesielt leveringsdyktighet, de holder hva de lover og ikke minst chat og kundeskranke i bedriften. Strålende !

Resposta da Mobylife
Veldig misfornøyd med service både fra Mobylife og Apple.
Telefonen var dessverre kjøpt via Elkjøp og måtte derfor leveres inn til Mobylife når mobilen hadde en fabrikasjonsfeil.
Etter en stund mottok jeg en erstatningsenhet fra Mobylife som viste seg å ha et defekt hovedkort. Sender derfor telefon inn igjen og etter noen dager får jeg beskjed om at telefonen er sendt til Ungarn. Hverken Mobylife eller Apple er interessert i å gi meg en ny telefon som følge av at telefonen jeg mottok var defekt og jeg må derfor vendte på å få den tilsendt fra Ungarn.
Om du har mulighet så styr unna Mobylife, de er ikke interessert i å gjøre kunden fornøyd!

Resposta da Mobylife
Tusen takk for en kjempe service hos dere. Veldig fornøyd med mobilen jeg fikk tilbake.
Mvh
Ishak Baran

Resposta da Mobylife
Elendig at et autorisert HTC-verksted ikke kan gi et prisoverslag på bytte av baksidedeksel på en HTC U11, men må først sende den til Polen med hva det koster kunden ekstra!?
Svar fra Mobylife:
"Vi har dessverre ikke denne prisen i våre systemer. HTC blir kun håndtert av oss, og sendes til eget eksternt verksted i Polen. Der vil de kunne undersøke apparatet og etterkomme med et prisoverslag."
Vi snakker da kun om å bytte et knust bakdeksel, må da vel for fanken finnes en prisliste for kun delebytter!!

Resposta da Mobylife
Meget bra. Raskt og effektivt. Kostet meg kr. 0.

Resposta da Mobylife
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.