We hebben drie weken gekampeerd in Noorwegen en Zweden met een Peak XXL black inclusief een anti condensatiemat. De tent is snel op te zetten en in te klappen. Er is genoeg daglicht en ventilatie. D... Ver mais
A empresa respondeu
In general it is a solid tent, good construction and very spacious (we have the XXL). Also it is practical, easy to set up and pack. We had some waterproofing issues after 2 years which were solved ve... Ver mais
A empresa respondeu
Vi har fået den bedste service af Line hos Moby Mountain i Kolding. Da vi to dage før ferie afgang slog vores tagtelt op - havde der været mus i 🫣 De havde lavet flere huller på over 5 cm i diamete... Ver mais
A empresa respondeu
Vi har nu haft vores telt fra Moby Mountain i en måneds tid, og det fungerer bare præcis, som det skal. Opsætningen hos deres showroom gik som smurt. Utroligt sødt og professionelt personale, som... Ver mais
A empresa respondeu
Moby Mountain is a Danish company, located in Kolding, Denmark. Our goal is to produce high quality roof top tents, and sell them at a reasonable prices. We have a very nice showroom at the address in Denmark, where you can see, feel and try all our fantastic roof top tents. You can order our roof top tents and accessories directly on our website www.mobymountain.com We ship to most countries in the EU, but if you live outside the EU contact us and we will find a solution, so you also have the opportunity to own a Moby Mountain roof top tent. Moby Mountain only wants happy customers, so we encourage you to contact us directly, should you be in doubt or if there is something about your product that could be better for you. We are always ready to help:) See you at the top of Moby Mountain :)
Platinvej 25, 6000, Kolding, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da mobymountain.com
Bra kvalitè! Letade runt och jämförde med många tillverkare tills jag hamnade hos Moby. Peak XXL huserade två vuxna, två barn och en hund väldigt bekvämt.
Det enda negativa är att madrassen som såldes på hemsidan inte är fullt ut anpassad till tältets storlek.
Kommer användas många år framöver!

Resposta da mobymountain.com
Super Service, ganz tolle Produkte. Ich bin restlos begeistert.

Resposta da mobymountain.com
Nice company, with great products! But visiting the store we experienced some un polite approach.

Resposta da mobymountain.com
Tagtelte ved Moby Mountain er virkelig nemme at slå op og pakke sammen, efter min mening de nemmeste på markedet. Servicen er fantastisk både under og efter køb. Alle deres produkter er af højeste kvalitet, og de kender alle deres produkter til mindste detalje, det er nemt at finde film med hvordan deres produkter bruges og han man brug for yderligere hjælp får man altid venlig og professionel service når man ringer til butikken i deres åbningstider.

Resposta da mobymountain.com
Super Shop, Super Material.
Alles bestens angekommen.
Schnelle lieferung.

Resposta da mobymountain.com
Udstyret har meget til fælles med deres kundeservice.
Fuldstændig top klasse..
Tak for de mange eventyr.
Vi og vores børn elsker det.

Resposta da mobymountain.com
Super tolles Dachzelt und top Service vom Hersteller!

Resposta da mobymountain.com
Hurtig levering, og fik lidt ekstra med fordi at der var problemer med betalingen. Jeg var hjemme ved leveringen, der stod dog at fragtmanden kunne sætte den i garagen. Jeg har ingen garage. 💁🏻♂️😂

- Sehr gute Qualität des Dachzelts
- Schnelle Lieferung
- Sehr gute und schnelle Lösungen mit dem Kundenservice.

Resposta da mobymountain.com
Havde lidt problemer med køerne på forsejl til vores fede 2XL tagtelt og var derfor forbi butikken i dag. Jeg fik en rigtig god betjening og et nyt med til vores næste tur til sydfrankrig 😊
Tusind tak for det 🙏🏻

Resposta da mobymountain.com
Vi købte et led lys til at monterer i tagteltet. Hos Mobymountain koster et ledlys på strimmel 500,- kr.
Vi havde forventet en vare der levede op til prisen, men modtog et kineser produkt af ringe kvalitet.
Når ret skal være ret,- har jeg d. 11.09.2025 modtaget et nyt led lys, uden beregning, fra Moby Mountain. Jeg kan kun rose dem højt for deres service og firmaets troværdighed er steget i mine øjne. Jeg vil så lade det være op til hver i sær, at bedømmer, om prisen afspejler produktet.

Resposta da mobymountain.com
Just had a great summer with my Moby Mountain roof tent together with my daughters. It works well for both short trips and longer vacations. The accessories works well too.
Got a great service both during the purchase and after. I can also recommend to visit the showroom in Kolding.

Resposta da mobymountain.com
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.