Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rett og slett en god opplevelse. Gode produkter og rask levering. Ikke minst er det hyggelig at det medfølger en litt personlig og hyggelig hilsen i pakken som kommer 🌞

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veldig bra service og informasjon på mail etter bestilling. De hadde ikke varen inne, men synes det kom rask allikevel. Fikk også med en liten gave siden jeg måtte vente litt. Kjempe fornøyd med p... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de decoração de design de interiores
  2. Loja de Acessórios para Banheiros
  3. Loja de Roupas de Cama
  4. Loja de Porcelanas
  5. Loja de artigos domésticos
  6. Designer de interiores

Escrito pela empresa

Med mange års erfaring innen hus, interiør, smarthus og garasje er vi det perfekte valget for deg og ditt hjem. Vårt motto, “Litt ekstra luksus i hverdagen”, gjenspeiles i vårt fokus på bransjens sterkeste merkenavn. Vi samarbeider med kjente merker som Halvor Bakke, Magnor Glassverk, Gant, Stanley, Tone Kroken, Laura Ashley, Hexclad og flere. Vi er en familieeid, helnorsk nettbutikk med lager lokalisert i Sandefjord. Hos oss står kunden alltid i fokus. Vi er stolte av å levere førsteklasses produkter kombinert med personlig og profesjonell kundeservice – alt for å gi deg litt ekstra luksus i hverdagen.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flotte varer og rask levering

Flotte varer og rask levering. Fulgte med en hyggelig håndskrevet hilsen som takket for bestilling.

26 de março de 2026

Resposta de Modernhome.no

Tusen takk for hyggelige ord, Kari 💚 Godt å høre du er fornøyd med varene dine, det betyr mye for oss å høre. Håper vi seg deg igjen snart 🥰

Halvard Bakke

Jeg har kjøpt flere produkter fra Modernhome. Der er vinglass, lykter, stearinlys med timer, og mye mer. Absolutt førnøyd med alle produkter, og makan til service finner ikke jeg noe annet sted! Tusen takk, Modernhome, jeg er ikke ferdig med å handle hos dere 🥰

20 de fevereiro de 2026

Resposta de Modernhome.no

Takk så mye for din tilbakemelding, Inga Irene! 🧡 Veldig hyggelig med så fine ord, det setter vi stor pris på og gleder oss til å ha deg som kunde igjen 🤩

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Det tok veldig lang tid fra bestilling…

Det tok veldig lang tid fra bestilling til levering

24 de março de 2026

Resposta de Modernhome.no

Hei Nina :) Tusen takk for tilbakemelding, det setter vi pris på. Vi er utrolig lei oss for at det tok lang tid å få varene dine. Vi gjør vårt aller beste for å opplyse om lagerstatus i vår nettbutikk, og varer som ikke er på lager er vi avhengig av å få inn før vi kan sende videre. Selvom dette er utenfor vår kontroll at dette noen ganger tar tid, så synes vi uansett det er veldig leit når leveringstid inn til oss går utover våre kunder. Vil uansett takke deg så mye for din bestilling og ikke minst din tålmodighet, og håper vi får sjansen igjen til å vise hvor raskt vi faktisk kan levere når vi har varer på lager.

Veldig fornøyd med handelen

Veldig fornøyd med handelen, satte veldig pris på personlig hilsen ved åpning.
Kommer tilbake ved en senere anledning 🙏🏼

27 de março de 2026

Resposta de Modernhome.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Christin. Gøy å høre at du setter pris på vår personlige oppfølging, noe vi legger ekstra sjel i. Gleder oss til å ha deg som kunde igjen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Raskt levert og kjempegod kundeservice

Raskt levert og kjempegod kundeservice. Jeg er superfornøyd!

26 de março de 2026

Resposta de Modernhome.no

Takk så mye for hyggelig tilbakemelding, Solfrid. Gøy å høre du får oppleve får leveringstid når vi har varer på lager, og ikke minst vår personlige service. Gleder oss til å ha deg som kunde igjen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rett og slett en god opplevelse

25 de março de 2026

Resposta de Modernhome.no

Tusen takk for din tilbakemelding, Linda! Spesielt hyggelig når du er fornøyd på alle områder, det betyr mye for oss. Håper vi ser deg som kunde igjen snart 💚

Rask levering

Rask levering, gode priser.

23 de março de 2026

Resposta de Modernhome.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det betyr mye for oss. Håper vi ser deg som kunde igjen snart! 🧡

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Seriøs nettside

Seriøs nettside, kan anbefales. Dessverre lang leveringstid på produktene mine, men det var grunnet problemer med leveringen og ikke noe Modernhome kunne lastes for. De hadde også god dialog med meg underveis

7 de março de 2026

Resposta de Modernhome.no

Tusen takk for din ærlige tilbakemelding, Line. Vi skulle så gjerne ønske vi kunne gjøre mer for å levere raskere, det er absolutt det vi liker aller beste. Og selvom levering inn til oss er helt utenfor vår kontroll, så skulle vi jo ønske vi hadde alt på lager til en hver tid og kunne levere omgående. Så synd du opplevde lengre leveringstid enn ønsket. Jeg håper uansett vi ser deg som kunde igjen, og får muligheten til å rette opp og sikte mot 5-stjerner neste gang 🧡

Grei nettside😊 enkelt å bestille

Grei nettside😊 enkelt å bestille
Rask levering👍🏻

Resposta de Modernhome.no

Tusen takk for hyggelig omtale, Haldis! 💚 Veldig koselig å høre at nettsiden leverer til forventningene, det setter vi pris på. Og bedre skal det bli :) Håper vi ser deg som kunde igjen! 🤩

Kjempegod service

Kjempegod service, rask levering.

24 de fevereiro de 2026

Resposta de Modernhome.no

Tusen takk for tilbakemeldingen, Eva! Godt å høre du er fornøyd, det betyr så utrolig mye for oss. Hjertelig velkommen tilbake som kunde igjen 🩵

Rask levering

Rask levering. Varen var slik den skulle. Til og med hyggelig hilsen på pakkseddelen.

22 de fevereiro de 2026

Resposta de Modernhome.no

Takk for tilbakemeldingen din, Kathrine! Rask levering og personlig oppfølging er noe som er viktig for oss. Det å ivareta kundene er en lidenskap vi alle hos Modern Home har, så ekstra gøy når det blir satt pris på. Håper vi ser deg som kunde igjen snart ♥️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fine varer og hurtig levering

Fine varer og hurtig levering. Til og med en liten personlig hilsen med i pakken ❤️

Resposta de Modernhome.no

Takk så mye for tilbakemeldingen, Hanne! En av våre fordelen som liten aktør i et stort marked er at vi nettopp kan yte den personlige kundeservicen, så at det kommer frem synes vi er ekstra gøy 💚

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og laveste prisene på de…

God service og laveste prisene på de dyreste tingene. 😊

Resposta de Modernhome.no

Tusen takk for tilbakemeldingen, Trine! Vi ligger mye tid og sjel i vår kundeservice, så veldig gøy å lese at den blir satt pris på. Håper vi ser deg snart igjen 🧡

Rask levering

Rask levering. Topp kvalitet på vare.

Resposta de Modernhome.no

Takk for hyggelig omtale, Elin. Gøy å se du er fornøyd, det betyr mye for oss ⭐️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode produkter og best pris

Fikk god informasjon om produktene, og de leverte størrelser på sengetøy som jeg har slitt med å få tak på. Vi kjøpte også naturtro led stearinlys med fjernkontroll som lyser flott og som står på dag og natt, ikke byttet batterier siden vi fikk de, og det er snart 10 dager siden, helt utrolig.

28 de janeiro de 2026

Resposta de Modernhome.no

Veldig gøy med så positiv omtale, tusen takk for det. Og det å kunne skaffe det litt sære til interiøret er jo nettopp prosjekter vi synes er ekstra gøy å løse for våre kunder. Så bra at vi fikk til en løsning her 🥰

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt fantastisk kundeservice som yter…

Helt fantastisk kundeservice som yter det lille ekstra! Utrolig kjappe til å svare og sende ordre. Pakken kom dagen etter. Tusen takk til Andreas som fikset at riktig farge ble sendt 🫶🏻 Trivelig med håndskrevet hilsen også!

26 de janeiro de 2026

Resposta de Modernhome.no

Blir helt rørt, tusen takk for veldig koselig omtale! Vi legger mye tid og sjel i våre kunder, så at vi får slike tilbakemeldinger betyr utrolig mye for oss. Håper vi ser deg igjen som kunde snart 💚

Meget fornøyd

Kjapp tilbakemelding, de var utsolgt for produktet jeg bestilte, men tilbød meg ny og oppgradert versjon til samme pris. Fikk håndskrevet hilsen med pakkseddelen. Alt i alt er jeg svært fornøyd med handelen og servicen! :)

26 de janeiro de 2026

Resposta de Modernhome.no

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding, Lene. Godt å høre at dette har løst seg, det viktigste for oss er at våre kunder går ut av handelen fornøyde. Og det set det ut som vi har fått til her 🧡

Super service

Super service. God informasjons flyt

28 de janeiro de 2026

Resposta de Modernhome.no

Takk for omtalen, Gunn. Godt å høre du er fornøyd, det setter vi pris på 💙

Gode tilbud

Gode tilbud, godt utvalg og rask levering👍

25 de janeiro de 2026

Resposta de Modernhome.no

Takk for fin omtale, Elin 🧡 Veldig gøy at du er fornøyd, det betyr mye for oss. Håper å se deg som kunde igjen snart 🥰

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais