Produkter dufter virkelig dejligt! Men oplever desværre at konsistensen er blød og bruges og deformeres temmelig hurtigt. Og så tænker jeg det er mærkeligt man ikke har haft mere fokus på at lave en b... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Har nu af flere omgange købt Molly Corker deo'er - og synes de er virkeligt dejlige - og dufter helt fantastisk. Og så kommer de altså i en lille lækker pakke, som bare gør oplevelsen endnu bedre :)... Ver mais
Tusinde tak Molly Corker for et helt igennem vidunderlige og fantastisk produkt. Endelig en deodorant der holder hvad den lover. Et sundt og naturligt valg. Kan kun anbefale Molly Corkers deodo... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi har udviklet en serie friske, naturlige deodoranter, som du finder i vores webshop. De er fyldt med skønne duftkombinationer og nøje udvalgte ingredienser, der effektivt holder svedlugten væk – helt uden aluminium, alkohol eller parfume. Blandt hovedingredienserne finder du økologisk mangosmør, sheasmør og kokosolie. De aktive stoffer, der bekæmper dårlig lugt, er: * Cyclodextrin – et kulhydrat udvundet af kartoffelstivelse. Det har en molekylær struktur, der kan “indkapsle” og neutralisere de molekyler, som forårsager svedlugt. * Magnesiumhydroxid – et naturligt mineral med en let basisk pH-værdi, der hæmmer væksten af lugtfremkaldende bakterier. * Natriumbikarbonat – også kendt som natron. Et naturligt forekommende stof med en mild basisk pH, som effektivt neutraliserer de lugtende syrer, bakterier producerer i armhulen. Læs mere om vores ingredienser og deres virkning på: www.mollycorker.dk 🌱🥥🍊🥭
Informações de contato
Ravnebakkevej 4a, 3490, Kvistgård, Dinamarca
- contact@mollycorker.com
- mollycorker.dk
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fantastisk produkt.
Fantastisk produkt.
Jeg har brugt et par af produkterne i flere måneder nu og jeg er virkelig overrasket over hvor effektive de er. De naturlige dufte er også noget som spiller. Jeg er rigtig godt tilfreds med produkterne
Kvalitetsvarer .....overstiger ens…
Kvalitetsvarer .....overstiger ens forventning. Hurtigste levering jeg har oplevet...fra bestilling til modtsgelse af varen, går der kun et par dage
Skønt produkt og hurtig levering.
Fantastisk lækker deodorant
Fantastisk lækker deodorant. Duften er super skøn og frisk, og holder mig frisk hele dagen.
Hurtig og pålidelig!
Bedste deodorant til dato
Indtil videre den absolut bedste naturlige deodorant uden aluminium. Jeg er især glad for den neutrale, som efter mange timers rejse og “stress”, har holdt mig lugtfri. Jeg får derudover ingen kløe eller rødme. Deodoranten er derudover drøj i brug, så man har den længe. Helt klart pengene værd.
Godt produkt og hurtig levering ❤️
Går aldrig tilbage til “normale” deos
Går aldrig tilbage til “normale”, 10/10 produkt. Kunde siden launch.
Super godt produkt
Jeg er vild med jeres deo’er
Jeg er vild med jeres deo’er! De dufter fantastisk - ikke parfumeret, men friskt og naturligt af skov, urter og citrusfrugter. Konsistensen er cremet og tilpas fugtig, og så er de er ret drøje.

Resposta da Molly Corker
Virker!
Har søgt længe efter en deo, der virker .. og her var den endelig!
Tak 🌷

Resposta da Molly Corker
Velduftende deodorant
Velduftende deodorant, der ikke er fyldt med kemikalier. Den dufter godt hele dagen og alligevel diskret.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.