Nærva Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Var noget spændt da jeg har prøvet mange forskellige produkter til min kløende og fedtede hovedbund… 1 uges brug af shampoo og så tilmeldte jeg mig abonnement ❤️ Dejligt man kan få lov at afprøve pr... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

189 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Meget positiv overrasket

Har kun prøvet barerne og er virkelig positivt overrasket. Har vanskeligt sart hår og hovedbund, har ikke brugt conditioner i tyve fordi jeg fik skæl af det. Mit hår ligner ikke en høstak mere efter vask. Det er blødt og glat. Virkelig en skøn fornemmelse. Meget positiv👌

25 de setembro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er super glad for både shampoo og…

Jeg er super glad for både shampoo og balsam. Har prøvet andre balsam bar men denne virker som en balsam skal og efterlader håret dejligt blødt. Det er dog bare anderledes end med flydende shampoo og det skal man bare lige vende sig til. Men jeg fortsætter bestemt 🤩

12 de setembro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte og fik ordrebekræftelse på det forkerte produkt. Jeg skrev, men for sent til at det kunne ændres. Fik bare tilsendt nyt produkt og kunne beholde det forkerte. Super service

7 de setembro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Absolut værdi for pengene!!!

1 uges brug af shampoo og så tilmeldte jeg mig abonnement ❤️
Dejligt man kan få lov at afprøve produktet inden man binder sig til abonnement ❤️

Kan anbefale dette produkt

Har længe villet prøve at skifte til Shampoo og balsam bar. Og er virkelig blevet positivt overrasket over disse barer. Var lidt skeptisk mht til balsam, da jeg har meget krus i mit hår, og ikke kan rede mit hår ud, uden god balsam effekt. Men efter de anviste 3-4 min. Var mit hår silkeblødt. Kan kun anbefale at skifte til dette produkt. Hurtig og effektiv levering. Samt opfølgende kundeservice

Kan anbefales :)

Jeg havde brug for at prøve noget andet, da jeg i perioder havde kløe i hovedbunden, når jeg brugte traditionelle shampoos.
Jeg er overraskende glad for disse shampoobarer og balsam. Min kløe er stort set forsvundet. Det skummer lige så godt og lækkert som andre shampoos. Det dufter dejligt (har prøvet den med lavendel) og jeg synes tilmed at mit hår har fået en mere fyldig og luftigere struktur (jeg har meget fint hår, men en god mængde af det).
Jeg har brugt produktet i 2 uger nu og fornemmer at de holder ret længde.
Jeg synes også det er et smart rejseprodukt, da det ikke er væske og man dermed kan have dem med i håndbagagen :)

7 de setembro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har altid bøvlet med feder hår…

Virkelig god! Jeg må indrømme at jeg lige skal vænne mig til at vaske mit hår med med shampoo bar og balsam bar. Men når man lige har fundet teknikken er det virkelig nemt.
Jeg har altid bøvlet med at mit hår fedter meget hurtig, men indtil videre har jeg ikke oplevet at mit hår fedter så hurtigt igen efter en hårvask. Jeg købte med duften lavendel og wauw en wellness følelse den duft giver ❤️

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ikke for alle

Jeg købte shampoo- og conditionerbar. Shampoobaren er fin, skummer godt op og er okay nem at bruge. Conditionerbaren derimod får jeg ikke nok ud af. Jeg har langt krøllet hår og får slet ikke nok af produktet ind i håret, selvom jeg bruger den efter jeres instruks. Dejligt med et produkt uden emballage og kemikalier, men det er ikke helt i mål. Nem bestilling og fin leveringstid.

9 de setembro de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

først og fremmest forsendelsen med DAO…

først og fremmest forsendelsen med DAO , var under alt kritik . Jeg har betalt for at pakken skulle leveres hjem på adr, og jeg fandt den i elendig tilstand ved hoved døren til trappe opgangen ,hvor pakken var totalt ødelagt og der drøssede rester a, sæbe.Jeg bor på første sal og pakkens vægt var måske 200 gr.? så pakker der bliver leveret med DAO siger jeg ,,, NEJ TAK til. Selve sæbeshampo bar dufter fantastisk , føles faktisk dejlig i brug , det samme hvad hår "balsam " bar angår. Kan ikke sige noget om effekten endnu , der jeg kun har brugt den 4 gange men mon ikke mit hår kan li,det ???

3 de setembro de 2026

God shampoo og balsam

God shampoo og balsam. Efter få ganges brug var det som om, at mit lange hår blev nemmere at arbejde med, og jeg kunne droppe mange af de hårprodukter, som jeg havde brugt for at tæmme manken. Måske er det lidt dyrere end den sædvanlige shampoo og balsam, men det sparer jeg så på andre produkter.

13 de setembro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk god shampoo og balsam bar

Virkelig overraskende god shampoo og balsam bar. Jeg var lidt skeptisk da jeg bestilte mine 2 bar, men jeg er kun positiv overrasket, da jeg brugte dem - men også en lidt anderledes måde, at vaske hår på når jeg er vant til flydende shampoo og balsam.
Men mit hår filtrede ikke, som det plejer - det var blødt, nemt at rede ud og duftede frisk - en dejlig følelse.

2 de setembro de 2026

Virkelig lækre produkter

Virkelig lækre produkter. Jeg har altid haft svært ved at finde et godt produkt til mit krøllede hår men efter jeg prøvede nærva så skifter jeg aldrig mærke igen. Mit hår følels og ser så dejlig sundt ud og mine krøller har fået meget mere liv.

1 de setembro de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais