momondo Avaliações

1.508
O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God,men undre mig generelt over at søgemaskiner ikke bliver endnu bedre, med AI osv. Bor syd for Århus, i den perfekte version, burde søgemaskiner kunne fortælle mig alle nærliggende lufthavne under... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nem og finde rundt i, nye bruger skal dog lige finde ud af hvad de forskellige gode knapper kan gøre for dem. Bruger dette sted til næsten alle mine rejser, hvor man kan se pris forskel på forsk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god platform til at finde flybilletter. Det er et super nemt og brugervenligt værktøj, når man skal planlægge en tur.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Site de busca de vôos
  2. também em
  3. Agregador de viagens

Escrito pela empresa

momondo.dk er en global rejsesøgemaskine, som sammenligner priser på fly, hotel og lejebiler. Vi sælger ikke flybilletter, og lejer hverken hotelværelser eller biler ud, men vi giver dig et overblik over de rejsemuligheder du har, viser dig de seneste priser og giver dig mulighed for at vælge det tilbud, du foretrækker. Med ét klik føres du direkte til det valgte site, hvor bookingen fuldføres. Hvis du har brug for hjælp, eller ønsker at dele en oplevelse, så kontakt os venligst på www.momondo.dk/support.

momondo Support

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.508)

269 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

1 star

1 star

Shows one price, then a different price after being redirected 👎

28 de agosto de 2026

Hello Michael,

Thanks for taking the time to share your experience.

While we work hard to keep prices accurate, travel prices and availability can change quickly, sometimes even while you are being redirected to a provider’s website.

In some cases, the selected offer may no longer be available by the time the booking is attempted.

If the offer is still appearing in search results, please share the search details with our support team via https://www.momondo.dk/feedback/form , from there the team will review further in an effort to update the data returned to us.

Thank you,
Emma
momondo

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Momondo er generalt en nem og god app…

Momondo er generalt en nem og god app dog er der meget svindel så pas på udbyder som sembo er meget dårlig kundeservice. Flyselskab der stopper med at flyve fra bestemt lufthavn bliver ikke opdateret.dårlig erfaring med Turkish Airlines og Etihad Airlines.men ellers kan være heldig

14 de abril de 2026

Hej René

Tak, fordi du kontaktede os angående Sembo, et online rejsebureau, der er vist i vores søgeresultater.

Momondo er en platform, der er designet til at hjælpe dig med at finde de bedste rejsetilbud ved at søge på tværs af forskellige websteder. Sembo er et af mange online rejsebureauer, der vises på momondo. Når du vælger et tilbud fra vores søgeresultater, bliver du omdirigeret til udbyderens websted for at gennemføre din booking. Bemærk venligst, at den valgte udbyder er ansvarlig for det specifikke rejseprodukt.

Vi anbefaler, at du kontakter Sembo direkte for at få hjælp til din rapport. Hvis du allerede har kontaktet Sembo, og dit problem stadig er uløst, bedes du give vores supportteam oplysninger om, hvad der er sket, på https://www.momondo.dk/feedback/form. Et teammedlem vil derefter hjælpe dig yderligere.

Venlig hilsen,
Susan
momondo Kundeservice

Nemt og overskueligt

At det er sååen, rimelig overskueligt at bestille flybillet/er , udfra hvad jeg gerne vil..
Jeg har en hjerneskade, så noget mht overskuelighed og koordinere kan være ofte vanskeligt for mig .

26 de agosto de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har ingen bekræftigelse på en…

Jeg har ingen bekræftigelse på en booket flyrejse fået endnu. Ventet to dage til min ven Mikkel Emmertsen Fra Hamborg-malaga

17 de agosto de 2026

Hej Birgit,

Tak for din besked

Det er nyttigt at forstå, at momondo er en rejsesøgemaskine, ikke det firma, der håndterer selve bookingen.

Når du søger på momondo, viser vi resultater og muligheder fra forskellige udbydere – såsom flyselskaber, hoteller, biludlejningsfirmaer eller online rejsebureauer (OTA'er). For at fuldføre din reservation skal du vælge et tilbud fra vores søgeresultater og derefter blive dirigeret til at booke direkte hos den valgte tredjepartsrejseudbyder. Derfor skal du kontakte det firma, du bookede hos, direkte for at få hjælp til din forespørgsel.

Hvis du er usikker på, hvem udbyderen er, foreslår vi, at du tjekker følgende:

Din bekræftelsesmail: Hvis du ikke kan finde den i din primære indbakke, skal du tjekke din spammappe.

Din kreditkortaktivitet: Navnet på det firma, der fakturerede dig, bør være angivet, og det er det firma, du skal kontakte.

Hvis du har yderligere spørgsmål, bedes du kontakte vores supportteam via supportlinket: https://www.momondo.dk/feedback/form.

Venlig hilsen,
Emma
momondo Kundeservice

God,men undre mig…

Bor syd for Århus, i den perfekte version, burde søgemaskiner kunne fortælle mig alle nærliggende lufthavne under et. Hvad der er billigst....

19 de agosto de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Use third party booking companies that are scammers

Four out of the last five times I have used momondo, I have had issues with their third party booking companies trying to scam me and the fifth time came very close to it. They have been responsive to my concerns, but they continue to happen. They do not see to vet the third party companies they work with, I will not be using them again.

Thank you for the prompt response. I did send you the details through your website and sent the reference number you requested through email.

17 de agosto de 2026

Hello Charles,

Ensuring a positive experience for every user is a priority at KAYAK when it comes to the travel providers featured in our search results.

If you or any other consumer encounters a less-than-optimal experience, we encourage you to share the details with us. Please include the name of the provider and a summary of the situation. Send details via our support link: https://www.momondo.com/support

Once we receive your feedback, we will reach out to the provider on your behalf to request a further review of the matter.

Kind regards,

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais