Mood minor har virkelig imponeret mig med en fin kvalitet og et perfekt fit til mig. Jeg har forsøgt mange forskellige “basic t-shirt” firmaer for at finde den rigtige og der har mood minor virkelig... Ver mais
A empresa respondeu
Super god oplevelse at handle her. Det er anden gang jeg bestiller deres tshirts, eftersom første omgang har klaret sig igennem flere vaske uden at miste hverken form eller farve. Jeg bestilte sidst 1... Ver mais
Efter at have givet mine T-shirt en hurtig vask oplever jeg ikke det samme som en anden anmeldelse - T-shirtsene har ikke ændret størrelse og passer perfekt. Jeg er en lettere muskuløs, lidt rund i... Ver mais
A empresa respondeu
Købte 10 basic tees på Black Friday. Desværre er de alle til at smide ud, pga voldsomt krymp efter en enkelt 30 grader vask. Gik ellers efter størrelsesguiden men skulle nok ha gået en størrelse op.... Ver mais
MOOD MINOR er et innovativt og moderne alternativ til konventionelt herretøj. Dansk herretøjsbrand med et stilfuldt udvalg af t-shirts og polo shirts med fokus på design, komfort og kvalitet.
Godsbanen 107, 9000, Aalborg, Dinamarca
Respondeu a 66% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fin service 👍
De sendte godt nok til den forkerte adr. Første gang . Men tilbød så 25% i rabat .
Og da kom det med det samme .
Jeg har intet andet end positivt at sige omkring Mood Minor bestilte Muscle T-Shirt og det er en helt igennem fantastisk kvalitet og jeg kan ligeledes kun rose deres Kundeservice og vil give dem 10 stjerner på samtlige parametre hvis det var muligt.
Jeg bliver helt klart og uden tvivl en af deres faste kunder fremadrettet
Bredden på t-shirten er ikke som angivet.
De er 2½ - 3 cm smallere i virkeligheden.
De har lavet den finurlighed, at t-shirten bliver bredere lige akkurat under ærmerne; det er bare ikke den bredde, man kan bruge til noget.

Resposta da MOOD MINOR
Bestilte 4 basic t-shirts, 2 hvide og 2 i farve.
De har desværre ikke samme str.
De 2 farvede er smallere, men 6-8 cm længere end de 2 hvide. De er desværre også lidt mere gennemsigtig end jeg bryder mig om.
Det har kostet 39,- i fragt og 52,- i returfragt at prøve deres T-shirt som ikke levede op til forventningerne!

Resposta da MOOD MINOR
fin t-shirt, pasform er dog helt forfærdelig og ikke noget for mig..
Det virker temmelig absurd at i beder om en bedømmelse inden i har leveret en pakke til mig!

Resposta da MOOD MINOR
Tøjet passede til forretningen og leveringen var tilfredsstillende

Resposta da MOOD MINOR
T-shirts i lækker kvalitet og med god pasform. God og kvik kundeservice, som var meget hjælpsom og imødekommende, da dao fumlede med levering på hjemmeadresse. Handler meget gerne hos Mood Minor igen.

Resposta da MOOD MINOR
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.