Veja o que dizem as avaliações

A empresa respondeu

A empresa respondeu

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Købte 10 basic tees på Black Friday. Desværre er de alle til at smide ud, pga voldsomt krymp efter en enkelt 30 grader vask. Gik ellers efter størrelsesguiden men skulle nok ha gået en størrelse op.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de moda masculina

Escrito pela empresa

MOOD MINOR er et innovativt og moderne alternativ til konventionelt herretøj. Dansk herretøjsbrand med et stilfuldt udvalg af t-shirts og polo shirts med fokus på design, komfort og kvalitet.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

seriøst de bedste t-shirts & poloer jeg nogensinde har prøvet

no joke, det er seriøst de bedste T-shirts & poloer jeg nogensinde har prøvet. Kvaliteten er top klasse og stoffet er vidunderligt. Det føles som en sky at have på kroppen tbh

5 de setembro de 2024

Resposta da MOOD MINOR

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det er virkelig dejligt at høre, at du er så glad for både vores T-shirts og poloer. Vi gør os umage for at levere produkter i topkvalitet, og vi er glade for, at du føler, det lever op til forventningerne – som en sky på kroppen! 😊 Vi ser frem til at sende flere skønne produkter din vej.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God pasform og kvalitet

God pasform og kvalitet. Fine t-shorts for pengene.

27 de junho de 2024

Resposta da MOOD MINOR

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både pasform og kvalitet. Vi er stolte af at kunne tilbyde T-shirts, der giver god værdi for pengene. Vi ser frem til at handle med dig igen! 😊

Pletfri købsoplevelse

Hurtige svar. Venlig attitude. Problemfri ombytning. Og nogle meget lækre kvalitets T-shirts til prisen. Jeg vender tilbage

20 de maio de 2024

Hej igen Anders :)

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os. Det betyder meget, at du er tilfreds med kvaliteten, og vi glæder os til at betjene dig igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk kvalitet og god pasform

Efter at have givet mine T-shirt en hurtig vask oplever jeg ikke det samme som en anden anmeldelse - T-shirtsene har ikke ændret størrelse og passer perfekt. Jeg er en lettere muskuløs, lidt rund i kanterne, fyr med en længere overkrop end gennemsnittet på 178cm, men en XL passer perfekt i længden og sidder som den skal.
Udover det er det nogle super lækre T-shirts som også holder farven efter vask (har nogle tilbage fra efteråret sidste år) og er virkelig behagelige.

Mit eneste problem er at de lige har langeret en ny farve efter at jeg har købt ti. Jeg er så sur at jeg nok bliver nød til at købe en omgang mere.

24 de maio de 2024

Hej Mark :)

Tusind tak for din detaljerede og positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vores T-shirts passer perfekt til dig og holder både form og farve efter vask. Det er dejligt at vide, at de fortsat er behagelige og ser flotte ud efter længere tids brug.

Vi må undskylde for at have lokket dig med de nye farver – vi lover, det var ikke en del af en ond plan for at få dig til at købe flere T-shirts (eller var det? 😉). Vi er glade for at høre, at du er villig til at udvide din samling, og vi er sikre på, at de nye farver vil klæde dig lige så godt!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god kvalitet og til rimelige…

Rigtig god kvalitet og til rimelige priser.

15 de abril de 2024

Hej Christian,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten af vores produkter og vores priser. Vi stræber altid efter at tilbyde vores kunder den bedste værdi for deres penge, og det glæder os at vide, at vores indsats bliver værdsat.

Vi glæder os til at betjene dig igen :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god oplevelse at handle her

Super god oplevelse at handle her. Det er anden gang jeg bestiller deres tshirts, eftersom første omgang har klaret sig igennem flere vaske uden at miste hverken form eller farve. Jeg bestilte sidst 10 tshirt til 500 kr, hvilket i forvejen er sinddsygt for den kvalitet, og da jeg opdagede en fejl på den ene tshirt skrev jeg til kundeservice og de svarede samme dag at jeg ville få sendt en ny. Det kan kun blive 5 stjerner herfra, bliv ved med hvad I gør!

18 de dezembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ja kan nu se man kan få 10 stk istedet…

Ja kan nu se man kan få 10 stk istedet for 6 stk til samme pris og samme model , så føler man sig snydt ! Ja føj nu mangler man bare at de bliver vind og skæve efter vask så er man da rent til grin !

6 de novembro de 2023

Hej Jan,

Tak for din anmeldelse, og vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at dele dine tanker med os. Vi beklager oprigtigt, at du har oplevet en udfordring med vores prissænkning under vores Black Week kampagne.

Vi forstår, at det kan være frustrerende at se priser ændre sig, især når man netop har købt et produkt. Vi ønsker at forsikre dig om, at vores intention med at sænke prisen under denne kampagne er at give vores kunder en ekstra fordel og mulighed for at nyde vores produkter til en mere overkommelig pris.

Vi er bevidste om, at timingen af denne kampagne kan virke uheldig for dem, der har købt for nylig, og vi beklager eventuelle gener det måtte have forårsaget. Vi sætter stor pris på din støtte og forståelse.

Venlig hilsen,
Lackshan Sivanesan
MOODMINOR.DK

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super kvalitet og perfekt fit

Mood minor har virkelig imponeret mig med en fin kvalitet og et perfekt fit til mig. Jeg har forsøgt mange forskellige “basic t-shirt” firmaer for at finde den rigtige og der har mood minor virkelig ramt plet. Deres t-shirts’s har et perfekt fit når man har en lang overkrop og brede skuldre og derudover sidder de ikke for tæt på mave eller bryst når nu man ikke er atletisk bygget. 😜

Varene blev leveret nærmest dagen efter jeg havde bestilt så intet at klage over og slet ikke sidste gang jeg handler hos jer.

16 de setembro de 2023

Hej Mads,

Tusind tak for de fine ord og de 5 stjerner🌟 Vi er super glade for at du har valgt os som din t-shirt leverandør og at du er tilfreds med vores service!

Vi glæder os til at betjene dig igen :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte 2 poloer som var i forventlig god kvalitet, med lidt stræk.
Da jeg ville bytte den ene i farven var kundeservice hurtig til at svare og tilbød at hjælpe mig.
En god oplevelse, med et ellers ukendt firma for mig.

6 de setembro de 2023

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais