Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering, skarpe priser og de har mange dele der ikke fås hos deres konkurrenter. Torsdag aften bestiller jeg en karburator til Puch MS50 samt nogle andre småting. Leveret med GLS til afhen... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God hjemmeside med mye og god produktinformasjon, godt vareutvalg, god informasjon i etterkant av bestilling. Trygg handel. Informasjon om frakt-kostnader litt lite tydelig, usikker på om dette gjeld... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har handlet hos Mopedspeed mange gange, og de leverer bare hver eneste gang! De er hurtige, engagerede og altid super service-minded. Bestilte i går kl. 13, og allerede i dag stod varerne på m... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Concessionária de ciclomotores
  2. Concessionária de motocicletas
  3. Loja de motocicletas

Informação fornecida por fontes externas variadas

Mopedspeed er Danmark største forhandler af reservedele til knallerter. Hos os finder du alt, hvad du skal bruge af dele til din knallert. Vi forhandler dele til bl.a. Puch, Kreidler, Yamaha – og mange flere! Vi har 40 års erfaring indenfor knallertbranchen. Skriv til os, hvis du har brug for råd og vejledning før, under eller efter dit køb.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig kundeservice umulig at komme i kontakt med.

Nem hjemmeside, elendig kundeservice.
Jeg bestilte flere gange indløbet af sidste uge og da jeg efter 5 dage fik mine varer, var en af varerne bulet.

Forsinkelsen af varerne var min skyld. De sendte ikke varerne da jeg på ordren spurgte om jeg kunne hente varerne dagen efter (da man ikke kan ringe til dem og spørge måtte jeg skrive det der. Men det de kunne gøre istedet for at konkludere at jeg så ville hente varerne, var at ringe og høre hvad jeg ville, eftersom jeg også havde valgt en pakkeshop. Så vil hun egentlig hente eller have leveret nu der er bestilt fragt, var det gode spørgmål…

Deres kundeservice svarer så til den defekte vare: (her kopieret ind fra deres svar:) “ Desværre kan det være svært helt at undgå, at der opstår små buler som denne under transporten. Heldigvis er de lette at rette ud—du kan nemt fikse det ved at sætte en tang på 😊”
Kassen varerne var i fejlede intet og de sender varerne der er defekte!! )
Her kunne det gode spørgsmål til kunden være om de ønskede at returnere varen eller få 5% på næste køb. Og havde jeg monteret den defekte vare havde jeg nok ikke klaget.

Og istedet for at konkludere kan de jo kontakte deres kunder…

Men man kan jo bare sætte en tang på!!!!

3 de setembro de 2024

Hej Lisa,

Jeg må ærligt indrømme, at jeg er uforstående overfor denne anmeldelse, da vi på intet tidspunkt har gjort andet end at forsøge at hjælpe dig hurtigst muligt og på bedste vis. Jeg ser derfor denne anmeldelse som et klart tegn på, at du forsøger at fremstille situationen værre, end den faktisk er, for at retfærdiggøre din 1-stjernede anmeldelse.

Som du selv er bekendt med, skyldes forsinkelsen i leveringen, at du havde spurgt ind til, hvornår varerne kunne afhentes i kommentarfeltet på din bestilling. Vi tolkede dette som et ønske om afhentning i butikken, da vi kunne se i din ordrehistorik, at du tidligere havde forsøgt at placere flere bestillinger med afhentning i butikken. Derfor lagde vi varerne klar til afhentning og gav dig besked om dette. Senere modtog vi besked om, at du ikke ønskede at afhente varerne i butikken alligevel. Vi beklagede misforståelsen og fik efterfølgende sendt varerne til dig hurtigst muligt.

Angående pedalakslen har vi tidligere informeret dig om, at den er lavet af tyndt blik, og at det kan være svært at undgå mindre skævheder eller buler under transporten fra vores leverandør, da store mængder af varerne er pakket sammen. Det er dog et problem, der nemt kan løses ved at sætte en tang på, hvilket er præcis, hvad vi selv ville gøre, hvis vi skulle tage varen retur og udbedre fejlen. Da jeg så på dine billeder, kunne jeg se, at pedalakslen allerede var monteret på din knallert. Derfor vurderede vi, at den hurtigste og nemmeste løsning ville være, at du selv rettede akslen ud, fremfor at afmontere den, sende den retur og vente på at få den retur fra os igen.

Jeg beklager, at det ikke var en løsning, der levede op til dine forventninger, men jeg synes ærligt talt, at du gør et ganske lille og enkelt problem til noget langt større, end det behøver at være.

Jeg håber, at du fremover kan finde et sted, der lever op til dine forventninger, når du skal købe dine dele.

Ekstrem nem hjemmeside

Ekstrem nem hjemmeside. Hurtig behandling og jeg har 2 gange glemt at få det hele med i en ordre. En hurtig besked og få minutter senere er ordrene samlet i en og fragt for den ene ordre er betalt tilbage. Super service.

11 de julho de 2024

Hej Kristian,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med både vores hjemmeside og kundeservice.

Købte rusten udstødning

Købte nogle blandede dele til min Puch maxi, bl.a. en udstødning sidepibe krom som var rusten. Som at den havde ligget på et fugtigt lager. Da jeg kontakter dem med problemet, siger de at leverandøren ikke ombytter da det ikke er en fejl på varen. Udstødningen er returneret for egen regning og vil ikke anbefale at handle der. Kan desværre ikke lægge et billede op.

5 de junho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

For et halvt år siden købte jeg et…

For et halvt år siden købte jeg et bagdæk,
Dæk 2.50x16 (20x2.1/2), Fortune
Varenummer: 90-102-00.
Allerede efter et par måneder kunne man se, det var begyndt at mørne. Det kan kun betyde at dækket har været meget gammelt da de blev solgt. Jeg finder det meget skuffende at man sælger den slags til folk. I dag gav det så helt efter, flækkede i begge sider. Jeg vil ikke anbefale Mopedspeed og jeg handler der aldrig selv igen.

27 de maio de 2024

Handler ikke der mere

Handler ikke der mere. Købte en udstødning til Honda wallaro. Den knækkede efter max 30 KM og det skal siges at den passede perfekt, der var ikke noget der sad i spænd. Den er simpelthen for dårlig lavet og meget tynd materiale der er blevet svejst ved for høj temperatur. Jeg skrev til dem, og som jeg næsten havde på fornemmelsen, så var deres svar tilbage at den nok havde sat i spænd og skulle tilpasses da det jo var en uoriginal. Det accepterede jeg ikke, så fik at vide at jeg skulle sende den tilbage, så ville de tage et kig på den. Jeg har nu lige fået samme udstødning tilbage igen, med den værste klyt svejsning 🤯 har ikke engang set en førsteårs lærling lave så dårlig en svejsning. Så har lige spildt 75 kr på at sende den retur. Total amatør butik, at de vil være noget sådan bekendt.

22 de maio de 2024

Fraskriver sig de 2 års Reklamationsret

Har i forbindelse med en total renovering af en Puch maxi købt flere stumper ind der løbende skulle monteres som projektet skred frem, nu har jeg været på min 5 tur og mit bremsegreb knækkede under bremsning, har kontaktet Mopedspeed med billeder af det knækkede greb men da det er købt i september 2023 og jeg ikke har reklameret før dækker min reklamationsret ikke mere siger de, men det er jo først knækket nu!!

Hvordan kan man fraskrive sig reklamationsret efter 8 måneder når loven siger 2år ????

Jeg handler andre steder i fremtiden

23 de abril de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er super nemt at handle med…

Det er super nemt at handle med Mopedspeed og bestilte dele kommer hurtigt med GLS, det virker bare. Og sikke en service, man kan ikke ringe men skrive og de skriver altid tilbage hurtigt, med et brugbart svar. Jeg køber alle mine reservedele hos Mopedspeed. Tak for god service.

12 de abril de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har bestilt rigtig mange ting og rigtig…

Har bestilt rigtig mange ting og rigtig mange gange.. Ja hjemmesiden kunne være bedre, langsom og hopper lidt frem og tilbage,
Har dov kun manglet en ting i kassen alle de gange jeg har bestilt, skrev en og wupti så kom de sidste ting dagen efter..

25 de março de 2024

Dårlig service med produkt

Købte et sæt Moongoose dæk og slanger i 2,00x17. Slangerne er så små at de ikke er nemme at montere i dækkene, de er også stemplet med 16". Dækkene er umulige at montere på 17" fælg med almindelig håndkraft. Har flere gange forsøgt dialog med Mopedspeed, men de er på ingen måde imødekommende, blev belært om at de solgte mange sæt og de ingen problemer havde med produktet. Blev efterladt på perronen som kunde, handler her ikke mere.

22 de março de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte et cylindersæt til min…

Jeg bestilte et cylindersæt til min knallert. Der endte med at være en produktionsdefekt på delen og jeg måtte sende delen tilbage. Mopedspeed kunne ikke selv afgøre hvorvidt det ville være dækket af reklamation da alle sæt var ens. De tog dog selv initiativ til at få det nærmere undersøgt af en der specialicerer sig i den type knalleret. Det blev afgjort at der var tale om en defekt, og det ville ikke indenfor rimelig tid være muligt at skaffe nye sæt. Derfor blev jeg tilbudt at enten få penge tilbage eller at Mopedspeed ville prøve at modificere sættet til at virke. Jeg valgte at få det modificeret og efter under en uge var sættet tilbage igen og virkede perfekt!

9 de fevereiro de 2024

God hjemmeside

God hjemmeside. Let at finde ud rundt og hurtig levering. Jeg er meget tilfreds - og det er ikke sidste gang jeg kommer til at handle her.

25 de novembro de 2023

Fremragende!

Jeg havde bestilt et sæde til en ciao samt lidt andre små dele, det viste sig at sædet havde en fejl jeg ikke kunne leve med, så jeg tog kontakt til Mopedspeed.dk og sendte lidt billeder til Michael, jeg fik det byttet til et nyt uden problemer og service var i top samt leveringen var ganske hurtig.

Jeg køber helt bestemt mine dele her fremover!

17 de novembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig service sælger vare der ikke…

Dårlig service sælger vare der ikke passer
bestilte en udstødning som der stod på hjemme siden som skulle passe til en puch maxi k eller p men da jeg modtager den passer den ikke skriver til dem og får et svar tilbage hvor de skriver det er til en anden model og den kan ikke sendes tilbage dårlig service ik køb noget fra sådan et amatør firma

25 de setembro de 2023

Hej Milton,

Jeg beklager på dine vegne, at du har fået bestilt en forkert udstødning til din knallert model.

Som vi også tidligere har skrevet om, har du bestilt en udstødning til din Puch Maxi K med fast stel, som oprindeligt er beregnet til en Puch Maxi KL med støddæmpere. Dette betyder ikke, at den ikke kan monteres på din knallert, det kræver blot en tilpasning af ophænget. Det er kun udstødninger med flytbart eller aflangt ophæng, som er plug-and-play løsninger til Puch Maxi P og K modellerne.

Vi overholder naturligvis den gældende lovgivning og giver 14 dages fortrydelsesret på alle køb. Dette gælder dog ikke i tilfælde af, at varen har været monteret. Det informerer vi om i vores handelsbetingelser, som du i øvrigt har accepteret, da du lagde din bestilling. Da du i dette tilfælde har haft udstødningen monteret, kan vi derfor ikke længere tilbyde at tage den retur.

Vi har forsøgt at tilbyde vores assistance med at finde en passende plug-and-play udstødning til en fordelagtig pris som et velmenende tilbud. Hvis dette ikke har din interesse, er der desværre ikke mere, vi kan gøre fra vores side.

Du ønskes forsat held og lykke med dit knallert projekt.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg havde bestilt blinklys til en…

Jeg havde bestilt blinklys til en yamaha fs1 de to bagerste jeg får så tilsendt de to forreste de havde sendt forkert jeg skal så sende dem retur for det første skal jeg kører efter der for det andet skal jeg vente på de sender nogle andre de vil ikke sende nogen inden de har fået dem retur de selv har sendt forkert så skal man straffes virkelig dårlig service dem vil jeg ikke anbefale

3 de julho de 2023

Hej Jørgen,

Jeg er ked af at høre, at du er utilfreds med måden, vi har håndteret din fejllevering på.

Jeg beklager naturligvis, at vi i første omgang har sendt dig et sæt forkerte blinklygter. Men i vores handelsbetingelser oplyser vi, at du skal returnere de fejlleverede varer til os, før vi sender noget nyt. Disse handelsbetingelser har du accepteret, da du afgav din ordre.

Hvis du ikke ønsker at returnere de fejlleverede dele først, har du altid muligheden for at lægge en ny bestilling på egen hånd og sende de fejlleverede varer retur med din forudbetalte returlabel. Så vil vi naturligvis blot kreditere dig for disse varer, når vi modtager dem retur.

// Nanna

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais