Arrow knipperlicht besteld.. in eerste instantie geleverd met defect glaasje. (Schuld van de bezorgdienst denk ik). Na 1 mail +foto direct een nieuwe verstuurd gekregen. Dit noem ik nou eens top... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Meerdere onderdelen voor mijn motor uit 1999 bij mPartz kunnen bestellen van goede kwaliteit en voor een schappelijke prijs. 1 van deze onderdelen bleek echter niet op korte termijn leverbaar omdat de... Ver mais
erg blij met mijn snel geleverde tassen, complete set met tassen en ook de afstand assen met bevestiging. Deze kleine zwarte bevestiging blijft op je motor. Bij een reisje klik je daarin de afstands a... Ver mais
Een hele verbetering qua turbulenties rond de helm en een vermindering van geluid. In het begin wel even zoeken en testen voor de juiste stand, maar eens in de goede positie, kilometers plezier. Door... Ver mais
Detalhes da empresa
Online shop voor motoraccessoires, motoronderdelen en motorkleding. Met de eenvoudige zoekfuncties snel je gezochte producten kunnen vinden en na aankoop een no-nonsense service.
Informações de contato
Kennedylaan 238, 5981WX, Panningen, Holanda
- 0778880560
- info@mpartz.nl
- mpartz.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Fijn product besteld voor een mooie…
Fijn product besteld voor een mooie prijs. Daarna snel bericht terug dat product voor mij klaar ligt. Inclusief mooi sleutelhangertje. Snel geregeld, mooie zaak met klasse service.
Snel geleverd tegen een goede prijs
Goede pasvorm en zeer snelle levering
Degelijke en handige navigatiesteun voor Yamaha FJR 1300
De navigatiesteun ziet er degelijk uit en voelt ook erg degelijk.
Het enige minpuntje was het vastdraaien van 4 kleine schroefjes en dat ging beetje moeizaam maar met geduld en rustig aan doen ging dat prima.
Het handige is dat je de houder waar de navigatie aan vast zit dat makkelijk losgehaald kan worden.
Snel antwoord op e-mail
Ik had meermaals wat advies nodig.
Het antwoord per e-mail kwam binnen een paar uur.
Ik ben tevreden over de producten, de prijs en levering.
Perfecte service en vlotte afhandeling…
Perfecte service en vlotte afhandeling ... aanrader!!!
Hier kom ik zeker terug ... proficiat.
Goeie begeleiding bij de keuze voor de…
Goeie begeleiding bij de keuze voor de tassen, heldere en goeie service!
remleidingset besteld voor Kz650 1982
Ik had een remleidingset besteld voor mijn kawasaki Z650 uit 1982 in eerste instantie waren de leidingen tekort geleverd echter het is zeer professioneel opgelost ik had persoonlijk contact met degene die leidingen maakten en alles is nu prima in orde. Chapeau voor de goede service
Optimate 3 voor een prima prijs
Optimate 3 voor een prima prijs. Op voorraad dus dag daarna opgehaald na mooie motorrit naar Panningen.
Uitmuntende service
Uitmuntende service, goed advies, zeer vriendelijke mensen en snelle reactie tijd via de mail. Staan klaar voor u te verkopen wat u nodig heeft en niet om maar gewoon te verkopen.
Top en goed geregeld
Top en goed geregeld. Zou hier de volgende keer weer bestellen!
Altijd in orde komt het bij Mparts ..
Altijd in orde komt het bij Mparts ... thx
Goede prijs
Goede prijs, snelle levering, keurig verpakt. Aanrader!
Betaalbare onderdelen
Onderdelen en motorolie besteld bij mPartz. Supersnelle levering, betaalbaar en alle onderdelen passen perfect. Kortom. Voor je motoronderdelen moet je bij mPartz zijn!!
Goede webshop, betrouwbare service
Fijne webshop, duidelijk en snelle levering van een goed product
Choke kabel prima
Choke kabel besteld. Was prima geprijsd, tijdig geleverd en hij paste op de motor die ik op de website had opgegeven.
Bedrijf heeft veel producten
Het bedrijf heeft een breed assortiment aan producten, verkoopt deze goed en levert snel uit. Klantvriendelijkheid staat duidelijk hoog in het vaandel, maar ik merk wel wat rommelige punten in de organisatie. Zo is de telefonische bereikbaarheid niet altijd optimaal; je kunt bellen, maar vaak neemt er niemand op. Bij opmerkingen in de order wordt er wel iets mee gedaan, maar een terugkoppeling zou prettig zijn. Daarnaast mis ik soms wat energie en enthousiasme bij de medewerkers.
Het is een prachtige winkel voor motorspullen, maar als klanten bellen voor advies, een retourvraag, of willen weten of een product op bestelling leverbaar is, dan verwacht je dat de telefoon gewoon opgenomen wordt tijdens de aangegeven openingstijden. Als dat niet haalbaar is, zouden de openingstijden op Google aangepast moeten worden.
Als jullie echt willen inzetten op digitaal werken, overweeg dan WhatsApp te implementeren, zoals veel andere bedrijven doen. Dit maakt snelle communicatie mogelijk en klanten krijgen direct een reactie terug via een platform dat iedereen dagelijks gebruikt.
Uit de reacties van de eigenaar merk ik dat het belang van direct klantcontact niet helemaal goed wordt begrepen. Hier zou echt iets mee gedaan kunnen worden. In plaats van te reageren met standaardantwoorden dat alles prima is, zou het goed zijn om juist te kijken naar waar verbetering mogelijk is.
We zitten nu in de lente, de zomer staat voor de deur, en dit is hét moment dat mensen hun motoren weer uit de schuur halen voor onderhoud. In deze periode willen klanten niet vastzitten aan eindeloze e-mails; ze willen snel schakelen en direct geholpen worden.
Ik heb mijn motor groot onderhoud gegeven en verschillende onderdelen bij meerdere bedrijven besteld. Op een gegeven moment wil je gewoon aan de slag en je klus afronden. Al met al vind ik dat er ruimte is voor verbetering, vooral in de telefonische bereikbaarheid.
Het blijft een mooie winkel met een ruim aanbod en betrouwbare producten, maar de klantenservice kan echt beter. Niet iedereen heeft zin om telkens te moeten mailen of online formulieren in te vullen. Soms wil je gewoon kunnen bellen, direct antwoord krijgen, en weer door. Verder: topzaak!

Resposta da mPartz.nl
levering laat en geen antwoord
Het artikel was op voorraad toen ik het bestelde (24 april). Het is vandaag 2 mei, nog niet verzonden. Ik heb gevraagd of het vóór 30 april aankomt, toen ik aan mijn motorreis begon. Ze hebben nooit gereageerd. Ik moest lelijke wielkleppen monteren om op tijd te kunnen vertrekken. Nooit meer bestellen bij deze winkel.

Resposta da mPartz.nl