Mr. Jealousy Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

★☆☆☆☆ Wat een belachelijk frustrerende ervaring. Verkeerd advies, ontbrekende onderdelen en vervolgens maandenlang van het kastje naar de muur gestuurd. We bestelden op advies van de klantenser... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een superleuke website, vlotte bestelling, opmeten en ophangen gaat héél vlot! Het enige waarvoor je stress hebt, is keuzestress .. Het is moeilijk kiezen tussen dit prachtige en unieke kleurenpalet... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prachtige kleurkeuze mooie materialen. Ik heb voor de houten jaloezieën BBQblack gekozen, 6,5 cm breed. Eenvoudig te bestellen, duidelijke ophang instructies en een fijne klantenservice die snel... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Persianas

Mr. Jealousy verkoopt the finest jaloezieën online. Met een exclusieve collectie van de meest fantastische kleuren. Meet zelf in en hang eenvoudig op. Tailor-Made in Nederland en altijd binnen 3 weken bij jou thuis.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

40 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 75% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

28 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

★☆☆☆ erg slechte service

We bestelden op advies van de klantenservice houten jaloezieën met klemsteunen en zijgeleiding. Achteraf bleek ineens dat deze combinatie volgens een andere medewerker helemaal niet geschikt zou zijn. Onderdelen ontbraken, naleveringen waren onvolledig en afspraken werden telkens weer uitgesteld.

Het meest frustrerende: de fout lag bij hun eigen advies, maar verantwoordelijkheid nemen of een snelle oplossing bieden was blijkbaar te veel gevraagd. Zelfs nadat de miscommunicatie intern werd erkend, bleef een concrete oplossing uit.

Volledig betaald, maanden verder en vooral heel veel tijd en frustratie kwijt. Dit is geen service. Wij bestellen hier in ieder geval nooit meer.

27 de junho de 2026
logotipo da Mr. Jealousy

Resposta da Mr. Jealousy

Hoi Laura,

Wat vervelend dat het zo gelopen is. Dit is niet de ervaring die we iemand gunnen.

Even de feiten. Er zijn houten jaloezieën van 50 mm besteld met reguliere zijgeleiding. Voor jullie ramen bleek zijgeleiding met klemsteunen nodig, en die leveren we alleen voor 25 mm, niet voor 50 mm. Waar dat misverstand is ontstaan, daar kijken we verschillend naar.

We hebben het daar niet bij gelaten. We zijn op zoek gegaan naar onderdelen die we normaal niet leveren, om de jaloezieën alsnog passend te maken. Dat uitzoeken en bestellen kostte tijd, en daar hadden we jullie beter over op de hoogte kunnen houden.

Inmiddels zijn alle onderdelen verstuurd. Loopt er nog iets niet goed? Laat het ons weten via de chat of WhatsApp, dan pakken we het direct op.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waardeloos bedrijf - niet bestellen - geen contact meer te krijgen!

Waardeloos bedrijf. Ruim 8 weken geleden een order geplaatst, zou binnen 2 tot 3 weken komen. Lang verhaal kort; na veel gedoe kreeg ik na 5 weken mijn bestelling, maar niet compleet. Er mist 1 jaloezie. Het bedrijf is telefonisch niet bereikbaar, wel een telefoonnummer maar werd mooit opgenomen. Je kan alleen mailen of appen. Via de app kreeg ik te horen dat de levering van dat type jaloezie (aluminium) iets vertraagd was vanwege de vakantieperiode, maar op de site staat nog steeds 2 - 3 weken. Ook geen excuses dat ik hier zelf achteraan moest.

Inmiddels zijn we weer 3 weken verder, maar nog geen spoor van mijn bestelde jaloezie.. ook is het telefoonnummer van de website gehaald. Ik heb sterk het vermoeden dat dit bedrijf tegen een faillissement aanzit en zou dus afraden hier wat te kopen.

3 de setembro de 2026
logotipo da Mr. Jealousy

Resposta da Mr. Jealousy

Beste Dominique,

Dit is geen review waar we trots op zijn, en terecht. Twee van je drie jaloezieën zijn op tijd geleverd, de derde niet. Toen je ons benaderde, gingen we uit van een vertraging door de vakantieperiode, wat op dat moment de logische verklaring was. Later bleek dat de jaloezie bij de koerier vermist was geraakt. Dat je daar zelf achteraan moest, hadden wij moeten voorkomen. Onze excuses daarvoor.

Zodra we wisten dat het pakket weg was, hebben we het bedrag van die jaloezie direct teruggestort. Als dat bij jou nog niet zichtbaar is, stuur even een berichtje, dan zoeken we het meteen uit.

Over bereikbaarheid: we hebben er bewust voor gekozen om via chat en WhatsApp te werken in plaats van telefonisch, omdat we je dan met de bestelling erbij kunnen helpen en niets verloren gaat in een gesprek. Het telefoonnummer is daarom van de site gehaald. Dat had er eerder af gemoeten dan pas nadat jij tevergeefs belde.

We maken al jaren jaloezieën op maat, met 1.000'en tevreden klanten en dit is een die buiten onze macht is misgegaan. Niet leuk, wel alles aan gedaan om het goed te maken.

Alex, mede-oprichter Mr. Jealousy

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Leider haben wir teilweise falsche Ware…

Leider haben wir teilweise falsche Ware erhalten. Die Qualität ist nicht besonders gut. Die Seile bzw Schnüre sind eingerissen. Ein Rollos kam in der falschen Farbe. Seit Wochen meldet sich niemand bei uns. Wir haben keine Ersatzlieferung erhalten. Keine Erstattung. Haben Paypal nun involviert.

9 de junho de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Top!

Hoewel ik aanraad om eerst de staaltjes te bestellen om echt een goed beeld te krijgen van de exacte kleuren zijn het prachtige jaloezieën en de service is top!

5 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super blij met m'n jealousies!

Het klopt gewoon allemaal! Super kwaliteit, mooie kleur (oatmilk), zeer makkelijk op te hangen en dat kaartje na de bestelling is de 🍒 op de 🎂!

16 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Superblij met mijn cowboy koper…

Superblij met mijn cowboy koper jaloezieën van Mr. Jealousy. De warme koperkleur geeft mijn interieur meteen een luxe, stoere uitstraling. Mooie kwaliteit, strak afgewerkt en het licht is perfect te regelen. Echt een eyecatcher — absoluut een aanrader!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Producten zijn van goede kwaliteit

Producten zijn van goede kwaliteit. Het maatwerk is super gelopen en paste uiteraard perfect. De communicatie vonden wij super fijn en snel en wat nog fijner was, was het meedenken met onze ideeën en visies in het huis! Bovenal zeer tevreden en een aanrader 👌

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het overtrof mijn verwachtingen!

Wat een fantastische service, er is gemakkelijk te bestellen en de levering was ook volledig naar wens.
Ook het installeren ging gemakkelijk door de duidelijke instructies! In mijn volgende huis ga ik zeker weer een bestelling bij Mr. J plaatsen!

6 de janeiro de 2026

Super service

Super service! Snel geleverd. Precies gekregen wat ik verwacht had. En ben zelf handiger als ik dat ik dacht! Snap eerdere negatieve review dus niet. Soms heb je pech, ik had mazzel!

Geweldig

Ik ben zelden zo positief verrast door een webshop als door Mr. Jealousy. Het begon al bij de website: die ziet er niet alleen prachtig uit, maar het bestellen werkt ook gewoon heel soepel en duidelijk.

Ik heb eerst proefstalen aangevraagd en die waren zo mooi dat ik meteen de knoop heb doorgehakt. De levering zelf was ook geweldig, super leuk ook het handgeschreven briefje in de doos. Dat zie je bijna nergens meer en maakt het heel persoonlijk.

Toen er even een klein dingetje misging, werd dat echt razendsnel opgelost. Geen gedoe, gewoon direct actie. Je merkt aan alles dat ze hier echt passie hebben voor wat ze doen en hun klanten waarderen. Dikke aanrader!

5 de janeiro de 2026