Ben al meer dan 2 maanden aan het wachten op bestelde producten die zogezegd "direct leverbaar" waren. Meermaals gemaild en krijg altijd het antwoord dat het vandaag of morgen verstuurd word, maar he... Ver mais
After ordering scope mounts, which couldn't be delivered from their supplier, I called them asking for a different similar option. 1 day later I received a (more expensive) alternative set without ha... Ver mais
Door een fout van de bezorgdienst DPD werd mijn bestelling na 4 dagen teruggestuurd naar afzender. Na een telefoon met multitools hebben ze het pakket direct terug opgestuurd en de volgende dag he... Ver mais
Voorraadinfo op de website is niet altijd up-to-date. Daar kwam ik helaas na een week wachten op bestelde product achter. Dit product kon ook niet op korte termijn geleverd worden. Na contact met Mult... Ver mais
We werken al jaren niet meer samen met trustpilot. Voor relevante en waardevolle reviews over multitools zie Webwinkelkeur.
Mollevite 28, 6931KG, Westervoort, Holanda
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Bought 2 bowie knifes on different occaisons,both were loose at the handle,and the tip was broken too,had to sharpen it myself....would love if u guys put more care into your products before putting a price tag on it!
Ik had een Zaklamp van het merk Olight besteld, Alle informatie die ik nodig had stond volledig online en heeft mij doen overtuigen om het artikel via Multitools te bestellen.
Het online invullen ging erg gemakkelijk zoals ook de betaling.
Kort na het bestellen ontving ik via de mail de bevestiging en het track en trace nummer.
2 werkdagen na de bestelling had ik het artikel ontvangen, na deze getest te hebben functioneerde deze naar behoren.
Ik ben tevreden met mijn Olight Warrior X
Er was even wat onduidelijk over de levering, dat werd door navraag vlot verholpen.
Een bestelling bleef in behandeling staan, maar door goede en snelle communicatie, netjes opgelost.
Het is een kerstcadeautje voor mijn man.
Maar hij heeft deze lamp bij vrienden gezien. Dus ik weet zeker dat hij er heel erg blij mee gaat zijn! 🍀
Ik wilde een bestelling plaatsen voor gegraveerde Victorinox messen. Omdat ik niet thuis zou zijn tijdens de levering, belde ik met de klantenservice. Een vriendelijke man nam op. Nadat ik uitgelegd had dat ik graag wilde bestellen maar niet thuis zou zijn, kwam hij met een verassende oplossing, namelijk: ik kon bestellen en terugbellen met mijn bestelnumme, hij zou er dan voor zorgen dat mijn bestelling pas verzonden zou worden wanneer mij dat uitkwam. Wat een service! Uitmuntend in vergelijking met vele andere webshops, vooral omdat degene met wie ik sprak ontzettend vriendelijk was, er was zelfs tijd voor een klein persoonlijk praatje. De messen zijn trouwens prachtig gegraveerd en kwamen aan op de gekozen datum. Bedankt!
Bestelling op tijd en goed verpakt. Waar voor je geld waardoor enkele vrienden het item ook gaan bestellen.
Het product is heel erg goed de kwaliteit is ook wat ik er van had verwacht dus zo doorgaan
Prima service, snelheid en klantvriendelijkheid zeer goed. Een aanrader om te bestellen.
Helaas was een specifiek mes niet meer op voorraad, kan gebeuren. Er is heel netjes over gecommuniceerd en met verschillende opties meegedacht.
Producent is zoals beschreven snelle levering. Goede prijs
Super service. Snel en afgesproken product goed ontvangen. Mooie prijs dus zeker een aanrader.
Overzichtelijke website en een goede en duidelijke communicatie met klant en ook een snelle service.
Produkt snel ontvangen, maar helaas was er iets mis mee.
Klantenservice gebeld, en meerdere mailtjes gestuurd; mailtjes met antwoorden zijn een aantal keren niet aangekomen.
Hierdoor miscommunicatie met duidelijke afspraken om probleem op te lossen.
Na weer gebeld te hebben, via een ander. mailadres wel een mail binnengekregen met duidelijke afspraken over verder verloop reparatie/vervanging van mijn product.
Na aangeven via de mail dat ik toch een ander product wilde, verloopt het erg traag voordat je antwoord krijgt.
Wordt vervolgd..........
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.