Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

A/C anlegget på vår bobil fungerte ikke og blåste bare varmt fredag klokken 15:00, i juli og ferietid!! Totalt krise og ingen verksteder ønsket å ta oss i mot, men Munch Auto var fleksible og fikset p... Ver mais

Detalhes da empresa

Sobre Munch Auto

Escrito pela empresa

Munch Auto
ved Aarhus

- Service i allerhøjeste kvalitet til langt lavere værkstedspriser.

Altid gratis lånebil

Vi tilbyder bilservice for både private og virksomheder i hele Aarhus og opland.
Husk at fabriksgarantien stadig gælder, da vi overholder alle kvalitets forskrifter.

Vi gør ting som andre værksteder ikke gør, og det gør vi ved at give vores kunder glæde, troværdighed og tryghed i en prisklasse samt serviceniveau som man ikke finder hos andre autoværksteder.

Weekendåben værksted, gratis lånebil, prisgaranti og høj troværdighed! Nøgleordet for et værksted er tillid! - Det går vi meget op i!

Vi klarer alle motortyper, herunder også Hybrid- og elbiler.

Vi sikrer os at din bil klarer bilsynet.

Vi klarer det lille og store eftersyn, langt billigere end du er vant til.

Dækskifte og hjulskifte både til sommer og vinter. Ofte klarer vi det samme dag.

Hjulskifte kun 199,-

Olieskifte foretages kun med kvalitetsolie.

Skulle din bil få en skade, er du sikret at den udbedres hurtigt og effektivt, vi samarbejder med forsikringsselskaberne og din bil er hurtig tilbage på vejen igen!

Besøg Munch Auto ved Århus og oplev 5 stjernet service for dig og din bil.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hold da op hvor god service

Hold da op hvor god service. Har lige fået skiftet om til sommerhjul/dæk. En medarbejder blev og arbejdede over for at give mig denne gode service. Virkelig de bedste anbefalinger fra mig.

8 de abril de 2026

Hos Munch Auto får du altid god service

Hos Munch Auto får du altid en god service, og den starter allerede, når du ringer til dem. De er altid imødekommende, søde og venlige, og de kan næsten altid lave din bil samme dag, som du kontakter dem. De er dygtige, de finder altid ud af tingene, og de leverer altid til tiden. Jeg kan kun give dem min allerbedste anbefalinger overfor andre. Jeg har selv brugt dem igennem de sidste 2 år - hver gang med fuld tilfredshed.

18 de março de 2026

Very good service

Very good service. I got a flat tire and Oliver took the car in the same day. Explained in details the damages and the risks of keeping it. Very friendly and professional. I recommend

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professional, user-friendly, and cost-effective.

This auto repair shop is incredibly professional and friendly; everyone from the staff to the owner is exceptional. Every question I asked was answered quickly. My car is an older Audi A5, which requires major repairs almost every two years. This is the best auto repair shop I've ever seen in terms of professionalism, value for money, and service. Highly recommended!

13 de março de 2026

ANBEFALING HERFRA!

Efter vi opdagede en mærkelig lyd fra bilen, ringede vi til Munch Auto. Allerede fra første kontakt blev vi mødt med venlighed og god service. Vi fik hurtigt en tid, og hele processen forløb både professionelt og effektivt.

Mindre end en arbejdsdag senere var bilen klar igen – og den kører nu helt perfekt. Samtidig var prisen rigtig fair, hvilket bestemt også tæller med i den samlede oplevelse.

Det er rart at finde et værksted, hvor både service, kvalitet og pris hænger sammen. Vi kommer helt sikkert igen og kan varmt anbefale Munch Auto til andre.

Super flinke!

Kun gode oplevelser hos Munch Auto! Kan kun anbefales, Oliver og alle hans folk er altid dygtige og imødekommende.

4 de março de 2026

Ærgerligt den her kun går til 5

Ærgerligt den her kun går til 5, for det er simpelthen service i verdensklasse. De har ikke hjulene hjemme og de skal først bestilles hjem - 3 timer senere får jeg opringning; hjulene er kommet, bilen er blevet sporet og den står færdig og klar til afhentning. Blev sågar hentet af Munch Auto og kørt til deres værksted.

Jeg kan varmt anbefale Munch Auto

Jeg kan varmt anbefale Munch Auto. Servicen var i top fra start til slut, og personalet er både venlige, professionelle og gode til at forklare arbejdet på en ærlig og forståelig måde.

Min bil blev lavet hurtigt og grundigt, kommunikationen var klar, og hele forløbet føltes trygt og nemt. Jeg kommer helt sikkert igen og kan kun anbefale dem til andre! 🚗✨

4 de março de 2026

Fast, Reliable, and Trustworthy Service

I’ve had a very positive experience with this garage. They work quickly without cutting corners, and the quality of the work has been consistently solid. The staff are helpful, straightforward, and take the time to explain what needs to be done.

It’s not always easy to find a place you feel comfortable trusting with your car, but this is definitely one of them. Efficient, professional, and reliable — I’m happy to recommend them.

11 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

På nippet til at græde...

Jeg står foran værkstedet med favnen fuld af mine ting fra bilen. Jakker, ladekabler, tæppe, nødhjælpskasse og småting fra handskerummet. Man føler sig lidt dum der – og ærligt talt også lidt tæt på at knække sammen – når man indser, at ens bil ikke kan mere.

Min bil var desværre nået dertil, hvor der var for mange ting, der skulle laves. Det kunne simpelthen ikke betale sig. Jeg havde frygtet den samtale. Frygtet at stå der og føle, at man bare havde en bunke skrot tilbage.

Men det, der mødte mig hos Munch Auto var forståelse og hjælp.

De tog sig tid. De gennemgik bilen grundigt og var ærlige omkring situationen. Og selvom bilen reelt var på nippet til at skulle skrottes, valgte de at købe den af mig til en pris, som jeg ærligt talt ikke havde turdet håbe på.

Da jeg stod der med alle mine ting, tilbød Oliver – ejeren – ikke bare en fair handel. Han tilbød at køre mig hjem. På vejen fik jeg tilbudt en sodavand, og vi havde en virkelig god og nede-på-jorden snak om fremtidige bilkøb. Han gav gode råd, delte ud af sin erfaring og tilbød endda at hjælpe mig i sin fritid med at finde den rigtige bil næste gang.

Det er sjældent, man oplever den slags menneskelighed i en branche, hvor man ellers kan være lidt på vagt.

Kæmpe anbefaling herfra.

23 de fevereiro de 2026

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Munch Auto. Hele forløbet var professionelt, trygt og gennemsigtigt fra start til slut.

Særligt vil jeg fremhæve Oliver, som leverede en service i topklasse. Han var imødekommende, ærlig og tog sig god tid til at forklare tingene på en forståelig måde. Man følte sig aldrig presset, men derimod lyttet til og godt rådgivet hele vejen igennem.

Oliver var nem at få fat i, fulgte op som lovet og sørgede for, at alt blev håndteret effektivt og ordentligt. Det er tydeligt, at han brænder for sit arbejde og går op i kundetilfredshed.

Jeg kan varmt anbefale Munch Auto – og hvis du får muligheden, så spørg efter Oliver. Det gør virkelig en forskel!

21 de janeiro de 2026

Jeg giver Munch auto 10 stjerner

Jeg kontaktede Munch Auto via deres blanket for at indhente et tilbud på gennemgang af min bil, og allerede ca. 15 minutter senere blev jeg ringet op og spurgt, om jeg kunne komme med det samme.

Allerede ved ankomst blev jeg mødt af super flinke og imødekommende medarbejdere, og hele forløbet var præget af god service og tryghed.

Mekanikeren tog sig god tid til en meget grundig og professionel gennemgang af bilen og forklarede løbende, hvad han fandt – både teknisk og i et sprog, man kan forstå som almindelig bilejer.

Meget servicemindede, fagligt kompetente og hurtig respons. Kan klart anbefales.

22 de janeiro de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais