Allt har funkat bra med beställning, oklanderlig service från kundtjänst och leverans. Problemet har varit att det varit trasiga delar i leveransen de senaste två gångerna och det tar lite tid att lö... Ver mais

Min vara är jätte fin fick ringa 2 gånger för att se när jag får min vara hjälpen va jätte bra. Men DB Schenker shöfören va jätte utrevlig när han levererade och kom inte till mitt hus utan stanade oc... Ver mais
Mycket nöjd Bra information hela vägen, från betalning, till leverans, borden var väl förpackade, vilket var tur, för det var glasskivor på dom DHL levererade vid dörr, skrev på en garanti, att dom... Ver mais
Jag är mycket nöjd med hela min beställning av barstolarx4. Tog knappt en vecka och jag kunde följa leveransen via post app. Det stämde på pricken och jag visste vilken dag leveransen skulle anlända t... Ver mais
Vi är passionerade vad det gäller lyx, produkter till hög kvalitet, bra kundservice och till förnuftiga priser, men skulle du känna att det inte har räckt till, snälla prata med oss och vi lovar att göra vårt bästa för att lösa problemet så snabbt som möjligt . Vi letar jorden runt efter produkter som erbjuder värde till våra kunder. Vi kompromissar inte med kvaliteten. Vi är mycket stolta över vårt möbeltapetserar-team. Long Eaton länge varit hjärtat för möbelindustrin i Storbritannien och det här arvet innebär att vi får jobba med de bästa hantverkarna i branschen. Vi levererar de flesta produkter inom 3-6 arbetsdagar, men tyngre och skräddarsydda produkter kan ta lite längre tid. Priserna på vår svenska hemsida är inkl.frakt. Vi strävar efter att svara på eventuella frågor samma dag, vanligtvis inom ett par timmar. Vi hoppas att du kommer att njuta av att shoppa hos oss.
1 Mark Street, NG10 5AD, Nottingham, Reino Unido
Pede aos clientes que avaliem
Snabb leverans, snabbare än vad det står på hemsidan och förväntat resultat!

Resposta da MY Furniture/se
The shipping was fast and I’m very happy with my furniture, mirrored parts were handled safely. Very satisfied!

Resposta da MY Furniture/se
Jag var inte alls nöjd med leveransen, det var mycket koronlig med postnord.

Resposta da MY Furniture/se
Jättefina möbler. Lätta att montera ihop. Är supernöjd! :)

Resposta da MY Furniture/se
Levererades snabbt, men skruvar saknades för att montera dit benen :(

Resposta da MY Furniture/se
Jätte bra kundtjänst och möbler med bra kvalite.

Resposta da MY Furniture/se
En av stolarna vi köpte har olika långa ben.
Det är helt omöjligt att justera benen, så stolen vickar rejält och det är nästan omöjligt att sitta på stolen. Det är nog 1-2 cm skillnad i höjd på benen.
Den andra stolen är OK, så felet beror på den ena av stolarna.
Skräpkvalite eller måndagsexemplar!

Resposta da MY Furniture/se
Allt bra.jag är supernöjd på min beställning.

Resposta da MY Furniture/se
Skickade efter 2 st sängbord i spegelglas, dom levererades till dörren mycket snabbt och var ordentligt paketerade, var lite orolig pga spegelglaset men det hade jag inte behövt vara, som sagt mycket nöjd

Sängbord i toppklass. Snabb leverans , bra kund bemötande. Mycket nöjd

Resposta da MY Furniture/se
Bra produkt, men dålig leverans, hade beställt två sängbord, och jag förväntade mig att få de hem skickat men en hamnade på en postombud och den andra hamnade på centrallager och fick veta det efter några dagar när jag ringde till Schenker.

Resposta da MY Furniture/se
Bra produkter ,snabb och bra paketerade försändelser .

Resposta da MY Furniture/se
Väldigt dåligt kvalite! Text beskrivningen På hemsidan stämmer inte överens med verkligheten! Problem med frakten! Några av mina stolar kom hem medan några andra hamnade vid ombud!
Har beställt hos de och återlämnat i två gånger.. första gången stämde inte stolarna som det stod på texten och andra gången fick vi trasiga/ defekta stolar/ möbler!//Noreddin

Resposta da MY Furniture/se
Mycket bra service och snabb leverans!!
Vårt bord var bra förpackat och vi är jättenöjda med resultatet!