Banner for MY Furniture/se

MY Furniture/se Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Allt har funkat bra med beställning, oklanderlig service från kundtjänst och leverans. Problemet har varit att det varit trasiga delar i leveransen de senaste två gångerna och det tar lite tid att lö... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min vara är jätte fin fick ringa 2 gånger för att se när jag får min vara hjälpen va jätte bra. Men DB Schenker shöfören va jätte utrevlig när han levererade och kom inte till mitt hus utan stanade oc... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket nöjd Bra information hela vägen, från betalning, till leverans, borden var väl förpackade, vilket var tur, för det var glasskivor på dom DHL levererade vid dörr, skrev på en garanti, att dom... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är mycket nöjd med hela min beställning av barstolarx4. Tog knappt en vecka och jag kunde följa leveransen via post app. Det stämde på pricken och jag visste vilken dag leveransen skulle anlända t... Ver mais

Detalhes da empresa

Vi är passionerade vad det gäller lyx, produkter till hög kvalitet, bra kundservice och till förnuftiga priser, men skulle du känna att det inte har räckt till, snälla prata med oss och vi lovar att göra vårt bästa för att lösa problemet så snabbt som möjligt . Vi letar jorden runt efter produkter som erbjuder värde till våra kunder. Vi kompromissar inte med kvaliteten. Vi är mycket stolta över vårt möbeltapetserar-team. Long Eaton länge varit hjärtat för möbelindustrin i Storbritannien och det här arvet innebär att vi får jobba med de bästa hantverkarna i branschen. Vi levererar de flesta produkter inom 3-6 arbetsdagar, men tyngre och skräddarsydda produkter kan ta lite längre tid. Priserna på vår svenska hemsida är inkl.frakt. Vi strävar efter att svara på eventuella frågor samma dag, vanligtvis inom ett par timmar. Vi hoppas att du kommer att njuta av att shoppa hos oss.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

319 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

rekommenderat 100%

Otroligt fina möbler och väldigt bra kundservice. Varorna var ordentligt inslagna båda gånger.

25 de dezembro de 2020

Resposta da MY Furniture/se

Tack så mycket för ditt 5-stjärniga omdöme. Vi är glada över att du är nöjd med dina sidobord Harper och att du är nöjd med vår service. Välkommen tillbaka, och Gott nytt år!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket bra service när man verkligen…

Mycket bra service när man verkligen behöver komma i kontakt 👏🏻 Löser problemet på ett vänligt sett. Väldigt bra kvalitet och modernt 👌🏻

25 de dezembro de 2020

Resposta da MY Furniture/se

tack Mahabad för ditt fina omdöme, dina ord värmer, tack. Hoppas att du kommer att trivas med dina bord Alhambra, välkommen tillbaka och Gott nytt år!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Have not yet unboxed the goods (as…

Have not yet unboxed the goods (as those will still be stored for a few months), but otherwise everything went as smooth as someone would expect when ordering from webshop abroad.
Strong recommendation up until now :)

24 de dezembro de 2020

Resposta da MY Furniture/se

Thank you for your 5 star review and for choosing our chairs Venice. Welcome back.

Otroligt fin konsolbord

Otroligt fin konsolbord, jag är mycket nöjd. Den är mycket finare i verkligheten. Värt vartenda krona. Vill också tillägga att personalen som jobbar på kundtjänsten på My-furniture är mycket trevliga o hjälpsamma.

23 de dezembro de 2020

Resposta da MY Furniture/se

Tack så mycket Gada för ditt fina omdöme gällande vårt konsolbord Anta och vår service, det gör oss glada. Välkommen tillbaka.

I love it

Precis som jag hade förväntat mig!

21 de dezembro de 2020

Resposta da MY Furniture/se

Tack för ditt omdöme Selma. Det glädjer oss att du är nöjd med ditt bord och att det levde upp till dina förväntningar. Välkommen tillbaka.

Snabb leverans! Tackar!

19 de dezembro de 2020

Resposta da MY Furniture/se

Tack för ditt omdöme och vi hoppas att du kommer trivas med fina nya stolar Torino. Välkommen tillbaka.

Jättebra allting

18 de dezembro de 2020

Resposta da MY Furniture/se

Tack Mats för ditt omdöme och dina 5 stjärnor. Toppen att du är nöjd med dina barstolar Margonia. Välkommen tillbaka.

Proffsigt

Snygg hantering av mitt misstag.

14 de dezembro de 2020

Resposta da MY Furniture/se

Tack Lars för ditt 5-stjärniga omdöme. Hjärtligt välkommen tillbaka.

Barstolar med Lejonkläpp 🦁

Är så nöjd med barstolarna! 😍 Ser precis ut som på bilden och är mycket bekväma att sitta i! Snabb leverans, dock väldigt olika bud ang leverans. Först hemkörning, sen hämta hos ombud och sist: Hämta hos posten. Kan dock bero på corona-pandemin. Vi har bytt ut lejonen i silver bak till likadana lejon i guld för att matcha vårt kök bättre. Detta tar bort 1 års garantin, men det gjorde inte oss något. Lejonen sitter endast fast med två skruvar och var väldigt lätta att byta.☺️ Skruvarna till benen låg i en påse inuti varje stol. Men på den ena stolen hade alla skruv åkt ur påsen och in i stoppningen på stolen.😱 Vi höll på i säkert 30 min innan vi fick ut alla brickor och skruv.😩 Men vi hittade alla som tur var! Vi limmade också benen med trälim för extra stabilitet. Avslutade med att sätta på tygtassar för att förhindra märken på vårt nya golv. Stolarna är sååå fina och bekväma! Älskar dom! 🌟

1 de dezembro de 2020

Resposta da MY Furniture/se

Tack för ditt 5-stjärniga omdöme Marie. Det är så fint att höra att du är så nöjd med dina barstolar Venice. Det gör oss glada. Välkommen åter.

Pålidelige

Pålidelige, og hurtig levering som lever op til forventninger, det man ser på hjemmesiden er det man får

29 de novembro de 2020

Resposta da MY Furniture/se

Vi tackar dig för ditt fina omdöme Amal. Vi glädjer oss att du är nöjd med din upplevelse hos oss och din vägghylla i spegelglas. Välkommen åter!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I was so amazed with how my orders was…

I was so amazed with how my orders was handled from the time I ordered until the delivery which also delivered even before the due date. The sofa and chairs was a high class product and everything was even better from the photo I the website. I’m glad that I have choices my- furniture. All the best and thank you

24 de novembro de 2020

Resposta da MY Furniture/se

Thank you for your lovely five star review and for your kind words Mohamed. We are so happy you love your order Ella 3 seat sofa, Claridge armchair, stiletto console table and Melissa mirror. We hope to see you again, welcome back.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Företaget i sig är helt ok men lampan…

Företaget i sig är helt ok men lampan jag köpte hade så starka ljuskällor att man blev bländad. Superfin annars men fick tyvärr skickas tillbaka.

20 de novembro de 2020

Resposta da MY Furniture/se

Tack för dina vänlig ord och ditt omdöme Jenny, vad synd att lampan Morantz inte passade och att ljuset var för starkt. Du önskade ett återköp och så blir det. Du är hjärtligt välkommen tillbaka.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Varan vi köpte känns lite dyr i…

Varan vi köpte känns lite dyr i förhållande till kvaliten.

15 de novembro de 2020

Resposta da MY Furniture/se

Tack för ditt omdöme Martin. Du får gärna kontakta oss på kundservice_SE@my-furniture.com och berätta vad du var missnöjd med. Det är alltid bra att kontakta oss på MY furniture direkt med frågor eller eventuella problem som uppstår, vi är mer än glada att hjälpa till.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb frakt och bra priser

Snabb frakt och bra priser! Väldigt nöjd med mitt köp.

5 de novembro de 2020

Resposta da MY Furniture/se

Tack för ditt omdöme Sara. Härligt att du är nöjd med dina sängbord Aurelia och att du hade en bra upplevelse hos oss. Välkommen tillbaka!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mkt nöjd med köpet. Enkelt och smidigt samt fort leverans.

2 de novembro de 2020

Resposta da MY Furniture/se

Jenna Khalil - Tack för ditt omdöme, det är roligt att höra att du är nöjd med ditt köp av Aphrodite sminkbord och spegeln Colleta. Varmt välkommen tillbaka!

Utmärkt

Utmärkt snabb leverans och bra kvalitet är väldigt nöjd 🌹

2 de novembro de 2020

Resposta da MY Furniture/se

Ahmed Qwaider - Tack för ditt omdöme och fina ord gällande våra Knightsbridge sängbord.
Varmt välkommen tillbaka till oss igen.

Väldigt nöjd

Väldigt nöjd med leveransen och avlastningsbordet

19 de outubro de 2020

Resposta da MY Furniture/se

Tack för dina 5 stjärnor Katarina. Vi är glada att höra att leverans gick bra och att du är nöjd med ditt konsolbord Anta. Välkommen tillbaka.

Super bra

Super bra på kvalitet

15 de outubro de 2020

Resposta da MY Furniture/se

Tack Raz för ditt 5-stjärniga omdöme, det glädjer oss att du är nöjd med din Chelsea Media/Tv-bänk. Välkommen åter.