Zeer tevreden over My Moments! Ze kwamen supersnel in actie en alles was vlot geregeld. Ook konden we fijne en duidelijke afspraken maken. Absoluut een aanrader!
Juist voor verre adressen is deze webwinkel een geweldige oplossing. Erg leuke keuzes met zeer schappelijke prijzen. Zeer gewaardeerd was de persoonlijke boodschap die we zelf hadden toegevoegd voo... Ver mais
Zeker een aanrader! Er zijn heerlijke diverse theesmaken, zeer ruime keuze. Thee zit in handige en mooie opbergblikken, staat leuk in huis een echte eye catcher. Snelle bezorging en een persoonlijk ka... Ver mais
Prachtige producten qua look and feel en heerlijke unieke smaken. Ik ben helemaal fan van Ginger Lemon, alleen de geur uit het blik kan ik al zen van worden ;-) Ook kennis mogen maken met de taste... Ver mais
Maak van kleine dingen iets bijzonder! Ons assortiment is bedacht om de alledaagse momentjes om te toveren tot iets bijzonders. Geluk zit in kleine dingen en een klein gebaar kan daarin een groot verschil maken. Elk cadeau is een uitnodiging om even stil te staan. Om te genieten van het hier en nu. En een speciaal moment te delen met de mensen om wie je geeft.
Zonegge 07 1, 6903 EP, Zevenaar, Holanda
Pede aos clientes que avaliem

Resposta da My-Moments.nl
Vanaf het moment van bestellen werden we goed geïnformeerd over onze bestelling zowel per mail maar ook het telefonisch contact was prettig. Bestelling goed binnen gekomen.

Resposta da My-Moments.nl
Mijn bestelling was een kado voor een trouwdag. Pakketje werd op tijd bezorgd en de ontvangers hebben er van genoten!

Resposta da My-Moments.nl
De kwaliteit van het product maar vooral de uitstekende service. Het pakketje leek bij de post te zijn verdwenen maar werd uiteindelijk 3 dagen later toch nog bezorgd. My-moments.nl had in de tussentijd kostenloos een nieuw pakketje toegestuurd. Uiteindelijk had ik dus 2 pakketjes maar besloot ze allebei te houden. Ik kreeg op het 2e pakketje korting. Ik werd er heel blij van. Dikke pluim👍

Resposta da My-Moments.nl
Makkelijke manier om een leuk pakket samen te stellen.
Originele producten.
Winkelmandje makkelijk aan te passen en alles staat duidelijk omschreven.
Alles snel voor elkaar.

Resposta da My-Moments.nl
Duurt wel even voordat je het pakketje hebt, maar keurig verpakt.

Resposta da My-Moments.nl
Super snelle levering, leuke en lekkere theetjes, klantvriendelijk, helemaal blij met de thee voor een leuk afscheidpakket van mijn werk/stage!
Top kwaliteit en de thee is echt heel lekker en hele goede service.
Je hebt je producten snel thuis.
Kan het iedereen aanraden….

Resposta da My-Moments.nl
Zeer behulpzaam en vriendelijk!
Fantastische thee!
Prijs/kwaliteit ❤️

Resposta da My-Moments.nl
Sneller dan 3 werkdagen bezorgd. Kado deed aan verwachtingen, werd zeer goed ontvangen.