MyBeat Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

My Beat införde 5G som inte skulle kosta mer men mitt abonnemang ökade till ca 600 kr. MB flyttade helt enkelt upp mig utan att fråga. Fortfarande stod det 4 G på mobilen medan detta kostade mig någ... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tack för ett fint bemötande! Efter att ha suttit i telefonkö i 45 minuter var det skönt att komma fram till en förstående person. Mitt problem löstes dessutom både snabbt och snillrikt. Det är viktig... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

VARNING utfärdas! BLUFFÖRETAG! Jag hade ett avtal med dem på 12 månader med fast avgift. Plötsligt fick jag en dubbel så hög räkning. Jag ringde kundtjänst som sa att de avslutat avtalet ”pga... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Operadora de rede móvel

Våra hjärtan slår för bra, billiga mobilabonnemang med schyssta villkor! Dessutom är det självklart för oss att finnas där för dig när du behöver oss. Du når oss på telefon, chatt eller e-post, vilket som passar dig bäst helt enkelt! Vi har ingen ingen bindningstid, start eller faktureringsavgift!

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

549 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 5% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

101 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

pengar är viktigare en god service.

Blev uppringd av my beat , trodde det var mitt gamla abonnemang ,tecknade billigare avtal men bindande i 2 år som visade sig vara med my beat( mitt eget fel stressad) ringde upp och begärde att få återkalla ville ha kvar mitt gamla abonnemang som inte var tidsbestämd men ringde 2 dagar försent(endast 14 dagars ånger) blev då uppringd av någon på kundtjänst vilket påpekade ggr flera att jag hade signerat så det gick inte att återkalla, jag kunde säga upp abonnemanget men skulle då (endast betala halva abonnemanget) (2årsbindning), hör till saken att abonnemanget kommer inte igång förrän den 9/10, blev som jag uppfattade illa bemöt och uppläxad att jag hade skrivit under. Jag rekommenderar verkligen inte detta företaget, blir ni uppringda så kolla vem det är som ringer upp så ni inte gör samma misstag, otrevlig person utan någon som helst service mind så detta blev en rejäl läxa för mig som jag får betala under 2 år. Mitt fel kan det tyckas men att bli behandlad som man är dum i huvudet och mindre förstående är inget jag ställer upp på.

1 de outubro de 2025

Handläggaren ville lösa problemet

Handläggaren gjorde sitt bästa för att hitta rätt person
som skulle lösa problemet. Önskade att få återkomma
senare under em. Tid bestämdes vilken han också höll och återkom med lösning på bekymret.

26 de setembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uppskattar den personliga kontakte…

Uppskattar den personliga kontakte beträffande de nya villkoren på mitt abonnemang.William redogjorde dessa på ett tydligt sätt.
Upp skattar även bemötandet vid ett tidigare samtal betr stigande kostnader.

25 de setembro de 2025

Resposta da MyBeat

Tack för ditt stöd och för att du valde att lämna ett omdöme

Timslånga telefonköer

Timslånga telefonköer, ingen app som fungerar och inga möjligheter att få tillgång till "Min sida" och det här har pågått flera månader. Svar på mail får man vänta på i många veckor och med ett" goddag yxskaft konstaterande att inget fungerar, men vi återkommer när allt fungerar igen". Dags att byta leverantör!!!!

25 de setembro de 2025

Resposta da MyBeat

Tack för att du delar med dig av din upplevelse – vi är verkligen ledsna att höra att du känner såhär och vi vill gärna reda ut detta så snart som möjligt.

Vi har tyvärr inte lyckats hitta dig i vårt system baserat på den informationen som framgår i recensionen. Vi ber dig därför att kontakta oss direkt på 019-55 55 500
, så kan vi omedelbart identifiera ditt ärende och hjälpa dig vidare.

Hör gärna av dig – vi vill gärna göra vårt bästa för att lösa detta på ett bra sätt!

MyBeat Kundservice team

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hade ett bra och vänligt samtal med William

Hade ett bra och vänligt samtal med William på My Beat.5 stjärnor där. Det jag saknade var mera info om vad jag ”skrev på” eller ”godkände”. Var det tillsvidare eller löpande kontrakt. My Beat Appen funkar inte.
Mvh Birgitta

23 de setembro de 2025

Resposta da MyBeat

Tack för ditt omdöme, vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig

Mycket bra supportupplevelse

Mycket bra supportupplevelse. Jag hade ett ärende som var av det ovanliga slaget. Jag fick mycket kompetent hjälp och Adam ringde tom tillbaka för att uppdatera mig om resultatet. Bästa betyg!

Resposta da MyBeat

Stort tack för ditt positiva omdöme, det betyder mycket för oss

Mycket bra

Mycket bra , trevligt bemötande och mycket hjälpsam, jag är synskadad

snabba svar

Resposta da MyBeat

Tack för ditt omdöme – det hjälper oss att hålla en hög standard

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vet inte hur det gått till men…

Mitt klagomål rörande MyBeat bottnade i en missuppfattning från min sida.
Jag har efter klargörande samtal med Tor Larsson på företaget insett mitt misstag och kan nu ge ett positivt omdöme om MyBeat.
Karl G Westerlund
Stocksund

19 de setembro de 2025

Resposta da MyBeat

Vi uppskattar verkligen att du delar din erfarenhet med oss

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

J̌ag beställde ett mobilabonnemang för…

J̌ag beställde ett mobilabonnemang för 125:,/mån, men ni packade på mig även ett bredbandsavtal (som annullerades efter min protest) och för 2 mån sedan höjdes mobilabonnemamhet till 225:-/mån, med hänvisning till att era kostnader ökat pga nedläggning av 2G-nätet. Går det så går det!
Men det gick inte!,Tack vare er sympatiske och duktiga Tor Larsson, handläggare på kundservice.

Resposta da MyBeat

Vi är tacksamma för att du tagit dig tid att skriva en recension

Nöjd kund

Ett mycket bra och konstruktivt samtal av en kunnig och trevlig person.

Resposta da MyBeat

Tack för att du lämnat ett positivt omdöme, vi värderar det högt

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fick ett mycket trevligt bemötande

Fick ett mycket trevligt bemötande. Hjälper mina äldre föräldrar med deras abonnemang hos er, ni gav dem ett bra pris på 2 år. De blev nöjda.
Tack Anneli.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bra bemötande av Daniel i…

Bra bemötande av Daniel i kundsupporten när man till slut kommer fram i telefonkön (väntetid 1timme och 5 minuter)

Slapp betala en faktura

Slapp betala en faktura. Bra förklaring om varför jag fått den.

Resposta da MyBeat

Vi är tacksamma för att du tagit dig tid att skriva en recension.

Trevlig kunnig…

Trevlig kunnig personal,hjälpsam,ödmjuk.Hjälpte mig snabbt med mina frågor.

Resposta da MyBeat

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension, det betyder mycket