My Beat införde 5G som inte skulle kosta mer men mitt abonnemang ökade till ca 600 kr. MB flyttade helt enkelt upp mig utan att fråga. Fortfarande stod det 4 G på mobilen medan detta kostade mig någ... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Tack för ett fint bemötande! Efter att ha suttit i telefonkö i 45 minuter var det skönt att komma fram till en förstående person. Mitt problem löstes dessutom både snabbt och snillrikt. Det är viktig... Ver mais
VARNING utfärdas! BLUFFÖRETAG! Jag hade ett avtal med dem på 12 månader med fast avgift. Plötsligt fick jag en dubbel så hög räkning. Jag ringde kundtjänst som sa att de avslutat avtalet ”pga... Ver mais
Detalhes da empresa
Våra hjärtan slår för bra, billiga mobilabonnemang med schyssta villkor! Dessutom är det självklart för oss att finnas där för dig när du behöver oss. Du når oss på telefon, chatt eller e-post, vilket som passar dig bäst helt enkelt! Vi har ingen ingen bindningstid, start eller faktureringsavgift!
Informações de contato
Kajpromenaden 21, 252 47, Helsingborg, Suécia
- 019-55 55 500
- support@mybeat.se
- mybeat.se
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 5% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
As pessoas também visitaram
pengar är viktigare en god service.
Blev uppringd av my beat , trodde det var mitt gamla abonnemang ,tecknade billigare avtal men bindande i 2 år som visade sig vara med my beat( mitt eget fel stressad) ringde upp och begärde att få återkalla ville ha kvar mitt gamla abonnemang som inte var tidsbestämd men ringde 2 dagar försent(endast 14 dagars ånger) blev då uppringd av någon på kundtjänst vilket påpekade ggr flera att jag hade signerat så det gick inte att återkalla, jag kunde säga upp abonnemanget men skulle då (endast betala halva abonnemanget) (2årsbindning), hör till saken att abonnemanget kommer inte igång förrän den 9/10, blev som jag uppfattade illa bemöt och uppläxad att jag hade skrivit under. Jag rekommenderar verkligen inte detta företaget, blir ni uppringda så kolla vem det är som ringer upp så ni inte gör samma misstag, otrevlig person utan någon som helst service mind så detta blev en rejäl läxa för mig som jag får betala under 2 år. Mitt fel kan det tyckas men att bli behandlad som man är dum i huvudet och mindre förstående är inget jag ställer upp på.
Lyssnar och "tar till sig" kundens…
Lyssnar och "tar till sig" kundens önskemål. Mycket nöjd med samtalet/bemötandet. Tor på kundtjänsten är mannen/stjärnan !!!
Handläggaren ville lösa problemet
Handläggaren gjorde sitt bästa för att hitta rätt person
som skulle lösa problemet. Önskade att få återkomma
senare under em. Tid bestämdes vilken han också höll och återkom med lösning på bekymret.
Uppskattar den personliga kontakte…
Uppskattar den personliga kontakte beträffande de nya villkoren på mitt abonnemang.William redogjorde dessa på ett tydligt sätt.
Upp skattar även bemötandet vid ett tidigare samtal betr stigande kostnader.

Timslånga telefonköer
Timslånga telefonköer, ingen app som fungerar och inga möjligheter att få tillgång till "Min sida" och det här har pågått flera månader. Svar på mail får man vänta på i många veckor och med ett" goddag yxskaft konstaterande att inget fungerar, men vi återkommer när allt fungerar igen". Dags att byta leverantör!!!!

Resposta da MyBeat
Hade ett bra och vänligt samtal med William
Hade ett bra och vänligt samtal med William på My Beat.5 stjärnor där. Det jag saknade var mera info om vad jag ”skrev på” eller ”godkände”. Var det tillsvidare eller löpande kontrakt. My Beat Appen funkar inte.
Mvh Birgitta

Mycket bra supportupplevelse
Mycket bra supportupplevelse. Jag hade ett ärende som var av det ovanliga slaget. Jag fick mycket kompetent hjälp och Adam ringde tom tillbaka för att uppdatera mig om resultatet. Bästa betyg!

Snabb service och trevligt bemötande
Snabb service och trevligt bemötande

Mycket bra
Mycket bra , trevligt bemötande och mycket hjälpsam, jag är synskadad

Resposta da MyBeat
Vet inte hur det gått till men…
Mitt klagomål rörande MyBeat bottnade i en missuppfattning från min sida.
Jag har efter klargörande samtal med Tor Larsson på företaget insett mitt misstag och kan nu ge ett positivt omdöme om MyBeat.
Karl G Westerlund
Stocksund

Resposta da MyBeat
J̌ag beställde ett mobilabonnemang för…
J̌ag beställde ett mobilabonnemang för 125:,/mån, men ni packade på mig även ett bredbandsavtal (som annullerades efter min protest) och för 2 mån sedan höjdes mobilabonnemamhet till 225:-/mån, med hänvisning till att era kostnader ökat pga nedläggning av 2G-nätet. Går det så går det!
Men det gick inte!,Tack vare er sympatiske och duktiga Tor Larsson, handläggare på kundservice.

Nöjd kund
Ett mycket bra och konstruktivt samtal av en kunnig och trevlig person.

Resposta da MyBeat
Fick ett mycket trevligt bemötande
Fick ett mycket trevligt bemötande. Hjälper mina äldre föräldrar med deras abonnemang hos er, ni gav dem ett bra pris på 2 år. De blev nöjda.
Tack Anneli.

Resposta da MyBeat
Fick äntligen tag i en tekniker som…
Fick äntligen tag i en tekniker som löste problemet med min surf. Svarade jättebra på de övriga funderingarna jag had

Resposta da MyBeat
Bra bemötande av Daniel i…
Bra bemötande av Daniel i kundsupporten när man till slut kommer fram i telefonkön (väntetid 1timme och 5 minuter)

Slapp betala en faktura
Slapp betala en faktura. Bra förklaring om varför jag fått den.

Trevlig kunnig…
Trevlig kunnig personal,hjälpsam,ödmjuk.Hjälpte mig snabbt med mina frågor.