MyCycle Avaliações

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Via een duidelijke site een tweedehands fiets uitgezocht en deze besteld. Werd keurig de volgende dag geleverd. Er mankeerde werkelijk niets aan. Alles was nagekeken en functioneerde zoals mag worden... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Een fiets gekocht van 85 euro. Ik krijg een fiets waar, na 2x fietsen een trapper afvalt. Bij de fietsenmaker wordt gemeld dat achterwiel ook niet goed vast zit, en dat de versnellingskabel niet vast... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Bicicleta

Informação fornecida por fontes externas variadas

MyCycle is de makkelijkste en veiligste weg naar een tweedehands fiets. Wij willen het kopen van een tweedehands fiets online, veiliger en transparanter maken.

Informações de contato

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

34 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

They say you get your money back if the…

They say you get your money back if the product doesn't work. Well....bullshit! You must send the empty cans back, i didnt know that, threw them away. Then you must fill in a form and send that by post to Slovenië. Then they say: we didn't get that. Point is: you wil never getv your money back, paid for something that doesn't work at all!!!

25 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

My partner purchased the Mycycle 20"…

My partner purchased the Mycycle 20" folder. Buying it direct from the manufacturer meant that we had a teething problem which Mycle provided the parts and a visit to a bicycle shop sorted out. Since then the bike has become a firm favourite and has proved very reliable and fun to ride with a good uphill ability.

22 de março de 2023

Kwam MyCycle per toeval tegen

Tijdens het googlen kwam ik MyCycle tegen. Vooraf had ik de reviews gelezen, hierna heb ik mijn bestelling geplaatst.

Alles verliep zoals mag worden verwacht.

Een aanrader

ik zou MyCycle Zeker aanraden. De fietsen worden duidelijk getoond, vervolgens worden de fietsen gratis thuis bezorgd. Klasse.

Heel veel spijt

Ik heb een 2e hands stadsfiets gekocht. Helaas heb ik daar heel veel spijt van. Eerst was de vervoerder mijn pakket kwijt. Dat hebben ze wel goed opgelost. Had wat vragen, hebben ze opeens het whatsapp nummer gewijzigd zonder de klanten daarvan op de hoogte te stellen. Mijn fiets was vol gebreken. Heel veel met ze gemaild, mee naar meerdere fietsenmakers geweest. Maar de fiets was al zo oud dat de onderdelen die ze nodig hadden niet meer geleverd kon worden. Weer veel mailcontact gehad, ik moet nu maar zelf zorgen om de fiets daar te krijgen. Bezorgen mag niet, dat is natuurlijk ook erg wantrouwend.
Ik ben al uren bezig om een postbedrijf te vinden die de fiets naar hun terug wil sturen. Tot op heden niet gelukt. Ik zit nu dus met een fiets waarop ik niet kan fietsen en heeft mycycle daar geld voor ontvangen.
Mijn fiets is technisch niet door ze nagekeken, anders hadden ze deze fiets nooit verkocht.
ADVIES KOOP HIER GEEN FIETS.

Wow wat een service!

Je fiets wordt GRATIS thuisbezorgd. zelfs de fietsen voor €85,-.
Naast de service ben ik ook zeer tevreden over de fiets.

Fietst heerlijk en is zoals mag worden verwacht. Zeker een aanrader!

16 de maio de 2018
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

BESTEL HIER GEEN FIETS!!!

BESTEL HIER GEEN FIETS!! SLECHTE SERVICE! Levering te laat. Fiets wordt met gebroken standaard geleverd. Heb hierover contact gezocht maar krijg geen enkele respons!! Daarnaast zijn er aan de fiets meerdere mankementen die niet vermeld stonden op de site. Ook geen respons opdat ik de fiets wil retourneren. Zeer, zeer slecht dus!

16 de maio de 2018

Zeker een aanrader

Ik zou MyCycle zeer zeker aanraden. Alles verliep soepel met als vervolg een pracht fiets voor een goedkope prijs. Hiernaast waren er geen verzendkosten.

15 de maio de 2018

Geweldige fiets

Ik kwam per toeval deze site tegen, alles verliep naar wens.
De ontvangen fiets fietst heerlijk!

15 de maio de 2018
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

tweedehands "technisch goede" fiets... jaja... dat blijkt...

Heb je een fiets besteld, komt deze ten eerst te laat aan zodat jij zonder fiets zit en de bus moet nemen. Maakt hen verder niet uit dat je nu extra rijskosten en ongemakken hebt. Blijkt de fiets ook nog een niet in orde, het achterwiel en stuur zijn kapot. Mailtje naar mycycle die beweert 100% goede fietsen te leveren (dus niet) want ze zouden dit kosteloos oplossen volgens de site... nou oke lijkt me een goed idee...
Mailtje terug: "dit moet u zelf oplossen door dit te doen"
dus je krijgt je fiets te laat (krijgt niet eens een mailtje, sorry vertraagde levering)

je krijgt een kapotte fiets
en je mag deze zelf gaan fixen
een tip voor iedereen die een fiets zoekt: een fiets kopen op marktplaats is goedkoper en betrouwbaarder blijkbaar.

----------
Antwoord van MyCycle
Gepubliceerd maandag 23 april 2018
Beste Daan,

Dat is natuurlijk niet de bedoeling.
Om dit op te probleem op te lossen hebben het volgende voorgesteld:

1. Een stappenplan om het eenvoudig zelf op te lossen door 1 moer een beetje los te draaien.
2. Mocht je de moer niet kunnen los draaien hebben we voorgesteld om het naar een fietsenmaker te brengen en wij zouden op draaien voor de kosten.
3. Je kan de bestelling retourneren en we zullen je uitbetalen.

Helaas, we waren nog bezig om dit naar tevredenheid op te lossen, op al onze 3 punten (boven weergegeven) is geen gehoor gegeven.
------------

even over uw antwoord en uw oplossingen.
oplossing 1 is mij gegeven, maar ik heb zelf niet de tijd of gereedschappen om dit op te lossen, + waarom moet ik de fouten van jullie voor jullie gaan oplossen, ik ben geen werknemer.

oplossing 2 is mij NIET aangeboden, grappig dat jullie beweren van wel, lees de mails maar na.

oplossing 3, ja retourneren zou moeten kunnen, jullie vinden echter dat jullie de voorwaarden hiervan niet na hoeven te komen omdat jullie deze nadat ik heb aangevraagd om te retourneren en bevestiging heb gekregen dat dit in orde was heeft aangepast. (daarbij was ik binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van het product.). dus deze optie is voorgelogen en ook zeker niet nagekomen.

Dan waren we inderdaad nog bezig dit naar tevredenheid op te lossen. maar dat ik geen gehoor gaf via trustpilot, klopt, u besloot echter zelf om 3 van mijn mails aan u te negeren waarin ik vroeg om opheldering en u mogelijkheden tot oplossing aanbood.

DOE GEEN ZAKEN MET DEZE OPLICHTER.

23 de abril de 2018
logotipo da MyCycle

Resposta da MyCycle

Beste Daan,

Dat is natuurlijk niet de bedoeling.
Om dit op te probleem op te lossen hebben het volgende voorgesteld:

3. Je kan de bestelling retourneren en we zullen je uitbetalen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb een tweedehands fiets besteld via de website.

Ik heb een tweedehands fiets besteld via de website.
Ik ben vriendelijk te woord gestaan.

Tijdens het bestelproces werd ik goed op de hoogte gehouden van de stand van de zaken, d.m.v de mails. Vervolgens werd mijn bestelling binnen de afgesproken tijd keurig afgemonteerd afgeleverd.

Wij zijn tevreden over mycycle.nl en kan het iedereen aanraden om via deze website een fiets te kopen!

21 de fevereiro de 2018

ZEER ZEER SLECHT, beneden alle peil

Begin november heeft mijn vriendin een klacht bij MyCycle neergelegd over een ondeugdelijke fiets die ze voor haar zoon had gekocht.
Na één dag gebruik was een trapper bij de crank afgebroken.

Met bijbetaling van €175,- heeft zij toen voor een Batavus Staccato (kostprijs €225,-) gekozen.
Een ridicuul lage tegemoetkoming, maar ja..

Deze werd geleverd met een platte band, een weigerende trapper met kapotte lagers en diverse moeren die loszaten.
Nota bene het voorwiel zat en de achterrem zaten los!!!!

Slordig van MyCycle.nl maar er lag hier nog wel een setje trappers, ik heb de band opgepompt en de moertjes aangedraaid.

Vorige week: lekke band.
De fietsenmaker liet ons een binnenband zien met diverse gaten die door de spaken zijn gemaakt; “ies wel heel oud band, ies poruus” was zijn commentaar.
Kosten: €25

Vrijdag ketting eraf.
Zoonlief heeft 3km. naar huis gelopen.
Zojuist heb ik de ketting er weer op gezet....en wat blijkt: deze is doormidden.

Uiteraard MyCycle gemaild, Bob geappt, Facebook Messenger.
Maar men reageert niet.

Mocht MyCycle nog bestaan, dan raad ik iedereen af om zaken te doen met dit amateurbedrijf!

Groeten van Frederik

6 de dezembro de 2017
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een super winkel zeg

Wat een super winkel zeg!

1. Perfecte communicatie!
2. Gratis levering en snel!
3. Blinkende tweedehands aankoop!

Lijkt me duidelijk een tevreden klant!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nooit gedacht dat ik online een fiets zou kopen

Nooit gedacht dat ik online een fiets zou kopen. Eerst heb ik telefonisch contactopgenomen met MyCycle. Ik werd zeer duidelijk en zeer netjes geadviseerd. Na een dag te hebben nagedacht heb ik toch mijn fiets online besteld.

De fiets werd keurig het volgende dag geleverd en... Ziet er prachtig uit!
Ik denk dat online aankopen steeds transparanter worden.
Wat ook zeer goed merkbaar is bij MyCycle.

Zelfs een tweedehands fiets wordt voor een witte doek gefotografeerden zelfs met veelvoudige foto's.
Ze verdienen mijn positiefe review! Ik zal MyCycle in de gaten houden!

MyCycle is onbetrouwbaar

Ik raad iedereen af om een fiets bij MyCycle te kopen. Mijn ervaring met zowel het product als de service is bijzonder slecht.

De fiets die ik heb besteld bij MyCycle had bijzonder veel gebreken. Deze waren niet op de site vermeld. Zo zat er een slag in het wiel, werkten de versnellingen niet, deed de bel het niet en piepten de remmen. Ook kwam hij later dan de aangegeven 48 uur.

Na het melden van deze problemen, leek MyCycle, wat trouwens niets anders is dan een klein eenmansbedrijfje, gerund door Bob, wel te willen helpen. Daarvoor moest ik naar een fietsenmaker om te vragen wat de kosten zouden zijn voor de reparatie.

Echter, Bob vond de kosten te hoog, en wilde slechts een derde van de kosten vergoeden. Dat Bob daarmee zijn belofte van de site verbreekt dat hij kosteloos ervoor zorgt dat je fiets goed werkt, deerde hem niet.

Al met al ben ik 6 weken met Bob in gesprek (Bob is moeilijk bereikbaar, reageert laat) geweest. Hierin toont hij zich niet bereid om mee te gaan. Kortom, hij verwacht dat ik betaal voor de slechte kwaliteit van het product dat hij heeft geleverd. Daarmee ga ik niet akkoord, en ik onderneem nu juridische stappen.

Een bestelling doen bij MyCycle is daarmee een loterij. Heb je geluk en krijg je een goede fiets, dan is er niets aan de hand. Heb je pech, dan heb je er veel werk, frustratie en financieel verlies van.

logotipo da MyCycle

Resposta da MyCycle

Beste Erwin,

Wat enorm vervelend om te lezen dat je niet over onze service te spreken bent.
Dit is natuurlijk niet de bedoeling en we kijken graag mee naar een oplossing.

Ik zie dat we hebben voorgesteld om de reparatie van het voorwiel te vergoeden.
Voor de overige reparaties hebben we voorgesteld om het samen op te lossen met een video handleiding van onze kant.
Volgens onze expert waren de overige reparaties binnen 5 min te repareren zonder extra onderdelen.

Helaas kregen hiervoor geen akkoord. We kijken graag samen naar een andere oplossing!