MyCycle Avaliações

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

They say you get your money back if the product doesn't work. Well....bullshit! You must send the empty cans back, i didnt know that, threw them away. Then you must fill in a form and send that by po... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

BESTEL HIER GEEN FIETS!! SLECHTE SERVICE! Levering te laat. Fiets wordt met gebroken standaard geleverd. Heb hierover contact gezocht maar krijg geen enkele respons!! Daarnaast zijn er aan de fiets me... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Bicicleta

Informação fornecida por fontes externas variadas

MyCycle is de makkelijkste en veiligste weg naar een tweedehands fiets. Wij willen het kopen van een tweedehands fiets online, veiliger en transparanter maken.

Informações de contato

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

34 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Geen enkele service! Waardeloos

Een fiets gekocht van 85 euro. Ik krijg een fiets waar, na 2x fietsen een trapper afvalt. Bij de fietsenmaker wordt gemeld dat achterwiel ook niet goed vast zit, en dat de versnellingskabel niet vast zit. Ik mail met de klantenservice. Antwoord: "Sorry, aan dit soort fietsen verdienen wij niets én ik heb al 30 euro aan bezorgkosten betaald." Nergens om, het kan een keer voorkomen dat je product niet helemaal netjes bij de klant komt, maar daarna moet je het oplossen. Ik moet met foto's komen, met bonnen, met uitleg hoe het gebeurd is... Mycycle wil 15 euro vergoeden voor het te vervangen onderdeel. (geen kosten fietsenmaker oid) En uiteindelijk wil mycycle NIETS meer vergoeden, omdat ik zeg dat 'het stoom uit mijn oren komt' van zoveel klantonvriendelijkheid.

12 de julho de 2017
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Very bad service, don't trust them.

Short story: If you want a decent WORKING bike don't buy from them, based on my experience.

Update on 06.10.2017 : Again no answer for my mail...after 3 weeks. (interestingly when I was in the process of buying the bike they received and replied my mails within hours...)
So they seems like to avoid any customer who already paid for them. Very-very unprofessional attitude, please don't replay here anymore makes no sense you just try to look helpful for your possible future customers... I hope you will either learn how to deal with clients or stop your business.

Update: As they requested in their answer I sent them a message on 31.07.2017 with my details. Still no answer on 14.09.2017 so I am very disappointed I thought it was a misunderstanding and they will correct it but it just got worst... (And when I bought the bike their English was good so I don't think it is a language problem...)

Long story:
I bought a bike at MyCycle online. First they were helpful and everything seemed good.
When I received the bike I recognised that the metal splash guard was damaged which was not on the pictures, and also it got so bend that I had to reshape it with a hammer to avoid touching the tires...

Also it is very noisy, it makes very loud clicking noise while driving...

They promise 3 month of warranty, but after 2,5 month I had to let replace few parts for the HUB gear and they did not recover it... They just simply avoid my claim.

I'm very disappointed.

5 de julho de 2017
logotipo da MyCycle

Resposta da MyCycle

Dag Daniel,

Update 06-10: Ik begrijp je probleem en zou het alsnog graag willen oplossen. Zou je gelieve opnieuw een mail willen verzenden? Want wij hebben nog niks ontvangen, Zodat we het z.s.m kunnen oplossen.
Ik wacht je reactie af in de hoop dat we dit kunnen oplossen.

Ik zal mijn antwoord in het Nederlands schrijven.
Bedankt voor jouw review en natuurlijk voor de tijd die je hebt genomen om ons te voorzien van een feedback.

Wat ontzettend teleurstellend dat de metalen velg na 2.5 maand is beschadigd.

We kunnen echt heel goed begrijpen dat je hiervan baalt en graag meer duidelijkheid over wilt krijgen. We willen graag duizendmaal excuus bieden voor deze situatie en we kijken graag voor je na of we meer duidelijkheid kunnen creëren.

Zou je zo vriendelijk willen zijn om jouw ordernummer en adresgegevens naar ons toe te willen e-mailen? Je kunt hiervoor het volgende e-mailadres gebruiken: bob@mycycle.nl. We zien jouw reactie graag tegemoet.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Twee keurige fietsen en een nette, snelle service.

Ik had een dames- en herenfiets besteld bij MyCycle.
Deze werden op het geplande tijdstip afgeleverd. Bij de herenfiets echter was het spatbord (waarschijnlijk) tijdens transport aan een zijde losgeraakt. Hierover direct met MyCycle gebeld en foto's toegestuurd. Men kon op de foto's niet zien waar nu precies het probleem zat en verzocht mij met de fiets naar een erkende rijwielhandel te gaan om het probleem daar in kaart te laten brengen met opgave van reparatiekosten en hen dat per email door te geven. Zo gezegd , zo gedaan....
MyCycle heeft vervolgens contact opgenomen met de rijwielhandel en hebben de reparatie rechtstreeks betaald, zodat ik de fiets alleen nog maar op hoefde te halen.
De communicatie met MyCycle verliep heel goed en snel, zodat ik binnen 2 dagen over 2 goede en mooie tweedehands fietsen beschikte.
Ik ben heel tevreden!

9 de julho de 2015

Niets dan lof!

Ik heb onlangs een fiets gekocht van MyCycle en ik kan het aan iedereen aanbevelen. Vriendelijk, snel en betrouwbaar. Ik heb ze een zoekopdracht gegeven voor additionele fiets. Dat is denk ik een duidelijke, positieve beoordeling.
Niet twijfelen, vertrouwen.

5 de julho de 2015
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mooie 2e hands fiets gekocht bij mycycle

De bestelling en aflevering verliepen voorspoedig. Ik had de fiets na de beloofde levertijd keurig thuis. Alleen even de trappers erop en het stuur recht stellen en hij was klaar. Helaas bleken de versnellingen niet goed afgesteld te zijn. Na de eerste 100 meter op m'n nwe fiets bleef de vetsnelling op het kleinste tandwiel staan en ging niet meer naar een andere. Na te hebben gegoogled heb ik deze zelf opnieuw afgesteld. Nu pakt hij weer alle versnellingen en hoop ik er nu een flinke tijd op te kunnen fietsen zonder problemen!

3 de julho de 2015
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima zaak voor een goede tweedehands fiets

Via een duidelijke site een tweedehands fiets uitgezocht en deze besteld. Werd keurig de volgende dag geleverd. Er mankeerde werkelijk niets aan. Alles was nagekeken en functioneerde zoals mag worden verwacht. Ik kreeg ook nog 3 maanden garantie! Prima zaak wat mij betreft en een aanrader als je geen kat in de zak wil kopen.

2 de julho de 2015