FUJIdirekt.se Avaliações

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tog en månad att få hem mitt paket kontaktade dem och då sa de att den hade levererats innan den hade gjort det för att kunna kontakta dem så ringde jag ett nummer som fortsätter koppla mig vidare. Ti... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alltid fått det vi beställt inom rimlig leveranstid. Beställde lite presenter nu inför jul- och nyår nu och fick dem idag. Beställer oftast vid kampanjer då det är mer prisvärda produkter dock. OK kv... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mitt projekt försvann... Har lagt många timmar på en fotobok. Skulle gå in och göra de sista tilläggen och då var projektet borta. Det hade kommit en uppdatering av appen någon dag innan, vilket måst... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fujifilm vällingby har en chockerande otrevlig ägare, personalen försöker hjälpa till kund. Vi har varit på plats med familjen och tagit familjefoto, betalade blev lovade kopior av personalen på... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

108 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

7 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Fotoböcker

Beställde två fotoböcker och jag är missnöjd med både den långa leveranstiden och kvaliteten på böckerna. (18 dagars leveranstid). Insidan av pärmen är klistrad väldigt slarvigt och är alldeles skrynklig på båda böckerna.

Mejlade kundtjänst och fick svar snabbt och en kompensation på 30%

29 de dezembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kunde man sätta minus en stjärna så…

Kunde man sätta minus en stjärna så hade det blivit så. Borde läst myfujifilms omdömen innan beställning men här kommer min story:

beställde i god tid innan julafton en kalender med lovad leverans innan jul. När julveckan kommer och ingen leveransinfo har kommit så börjar jag jaga företaget, efter turer fram och tillbaka så påstår dom att det blivit fel i beställningen och att den är stoppad i "labbet", det är alltså ett labb med ingenjörer som gör dessa kalendrar, dom tar inget som helst ansvar för att kalendern inte ens har skickats så här en vecka efter jul, dom vet inte när den kan skickas, ingen kompensation, nada! så undvik detta företag för guds skull, pinsamt att det ens finns kvar.

28 de dezembro de 2023

Håller ej vad de lovar

Beställde i god tid före jul för att vara säker på att få min leverans då fotoboken var tänkt som en julklapp. När jag idag ringer, 21/12, för att höra om min beställning är på väg så får jag svar att min beställning inte gått i produktion än. Tack för den julklappen!

21 de dezembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Raderar album utan att meddela

Katastrof företag!! Helt opålitliga. Jag har jobbat med 8 album till mina barn under 6 månader. Nu kan jag inte beställa dessa album för att man bytt format.

Jag har alltså lagt ner hundratals timmar och blir totalt överkörd av företaget. Inte något mail eller meddelande från företaget om att de projekt jag håller på med kommer att raderas om de inte beställs inom ett visst datum. Hur svårt kan det vara att informera sina kunder om detta? Ingen information om att man byter format.

Så nu sitter jag här och har förlorat allt mitt arbete och får bara som svar att det går tyvärr inte att återskapa utan du får göra nya album. Snacka om att inte respektera sina kunder när företaget inte ens bryr sig om att förklara detta i förväg så att man har en rimlig chans att åtgärda innan de raderar allt ens jobb.

Lita inte på Fujifilm, de kan när som helst radera dina album utan förvarning!

9 de outubro de 2023

Mitt pågående album raderades

Myfujifilm har bytt format och i samband med detta raderades mitt pågående album.
Jag har kontaktat Myfujifilm och det svarade att de inte kan göra något åt detta.
Till saken är att jag lagt ner många många timmar på detta album och känner att jag inte är beredd att göra om detta på Myfujifilm. Totalt har jag gjort 15 stora album (29x40) hos myfujifilm.
De kunde åtminstone erbjudit mig en bra kompensationsrabatt om jag gjort om mitt nya album hos dem.
/Lasse Bengtsson

2 de outubro de 2023

Fullkomligt värdelöst företag

Fullkomligt värdelöst system där man inte ser information om sin egen beställning. Felaktig information om leveranstid och ingen möjlighet att återta sin beställning trots att de inte har tryckt bilderna ännu. Även dålig service via telefon där någon bara ger standardsvar. Beställ via något annat tryckföretag istället.

6 de setembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fick hem min ”beställning”

Fick hem min ”beställning”, förpackningen var inte ens ihoplimmad, det fanns tre kortkopior i påsen, hade beställt 71 kort! Mailat 2 ggr=inget svar, försökt att ringa- svarare som säger- vi har stängt pgrav utbildning😡

18 de agosto de 2023

Sedan 2022

Har jobbat sedan 2022 med en fotobok har försökt att beställa sedan i våras, fruktansvärt dålig service hos detta företag, att dom får finnas är en gåta!!!

Håkan Sönnergren

14 de agosto de 2023

Fruktansvärt dålig service

Fruktansvärt dålig service, andra gången vi råkar utför att vi lagt massor av timmar på en fotobok för att sedan inte kunna beställa för att de Fujifilm har gjort en uppdatering och kan sen inte lösa problemen som uppstår. I flera månader fick vi spara om vårat projekt för att sedan få informationen att vi kan inte hjälpa er det är en bugg i vårt system efter uppdatering. Aldrig mer blir det Fujifilm nu väljer vi önskefoto istället.

7 de agosto de 2023

Fruktansvärt dåligt

Fruktansvärt dåligt, vi beställde klisterbilder 8st. Var tänkt att ha dessa bilder till hundpass för vi skall resa iväg inom kort med hunden.

Dålig hemsida som inte förklarar HUR man går tillvägar, det gick inte att skapa fler "bildrutor", då trodde man helt klart att alla bilderna skall fördelas i en stor bildruta som man sedan "skär ut". Vi la in 8 bilder i en ruta, då det inte gick att klicka fram någon annan ruta.

Vi får hem efter 10 dagar 8 små bilder, i varje liten bild innehåller 8bilder som vi har lagt in.

Ni bör kanske informera folk eller ge en instruktion på hemsidan om hur ni vill ha det?

Varför i hela helvetet har inte idioten som skrivit ut dessa ställt sig och funderat? Man ser ju klart och tydligt att en kund har missförstått hur dom vill ha det, för vem beställer 8 bilder i en liten bild? Missvisande tjänst och produkt.

3 de agosto de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har alltid varit nöjd förut

Har alltid varit nöjd förut, när det hette fujidirekt.
Är chockad över att man kan välja produkter som sedan inte finns. Att lägga 17 h på en fotobok som inte går att beställa, trots att ni erbjuder produkten vid olika sidor på er hemsida. Helt otroligt!!

1 de agosto de 2023

Fotobok

Jag har jobbat många timmar med en fotobok och från en dag till en annan försvann boken. Kundtjänst säger att de beklagar men att den inte går att få tillbaka. Jag vill varna andra så inte fler råkar ut för detta.

11 de julho de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Varnar och avråder alla att göra fotoböcker härifrån!

Varnar och avråder alla starkt att göra fotoböcker från myFUJIFILM! Jag blev av med ett gediget arbete med otroligt många timmars jobb bakom. Fotoboken slutade först att fungera och det gick inte att komma åt den. Och efter att de först kunde förlänga projektet innan det går ut så försvann det helt tillslut, eftersom de aldrig kunnat lösa problemet. Dessutom ligger en till fotobok klar för beställning sedan flera månader tillbaka men den går inte att lägga i kundkorgen, så det är olika former av problem som uppstår hos dem, inte bara ett. Återigen flera timmars arbete som bara går till spillo. Får dessutom inget påminnelsemail om när fotoboken försvinner. Vilket medför till att man väldigt lätt blir av med sitt arbete om man inte aktivt själv sätter påminnelser och har stenkoll. Samt foton som beställts från sidan är mörka. Hemsidan är otroligt rörig. Det blir aldrig mer någon beställning härifrån. Det enda dem sagt i flera månader nu är att utvecklarna jobbar på problemet… Det ska inte ens behöva hända! Så otroligt oproffsigt. Beklaga kan man göra. Och erbjuda ”nästa fotobok” med 50 % rabatt. Erbjudanden som de emellanåt mer eller mindre redan har. Som om man skulle våga göra om en fotobok härifrån och förlita sig på att den tiden man lägger ens resulterar i en fysisk produkt i ens hand. Så skrattretande. Dessutom svarar de inte på mitt senaste mail. De vet att de tappat mig som kund, så de behöver väl inte lägga den energin på mig och anstränga sig längre.

14 de junho de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nu kommer jag att leta nån som inte…

Nu kommer jag att leta nån som inte förstör. Suttit över 1 år och jobbat med en bok och nu är allt borta och det är inte första gången🤬Kan dom inte sköta sina uppdateringar(vilket dom krånglar med ofta, gud vet varför) så låt bli.
Är sååååå besviken så nu är det nog. Akta er för dessa även om produkten blir bra. Även mina framkallade böcker är borta. 😪😪

2 de maio de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Fick framkallat lite foto i varierande…

Fick framkallat lite foto i varierande storlekar med gott resultat, men!!!
Varför i hela tidens namn behöver ni fylla min mejlbox med era erbjudande efteråt. Det räcker väl med ett mejl och inte en hel flock i tid och otid.
Tack, men nej tack.
Magnus Norrhede

5 de maio de 2023

Oprofessionella och oseriösa

Har blivit otroligt oprofessionella och oseriösa tråkigt nog. Ni som gör fotoböcker själva vet vilket otroligt arbete det är att göra en fotobok, det går åt många timmar. Nu kan man inte framkalla sina fotoböcker på grund av någon uppdatering hos dom. "Server otillgänglig är det man möts av". När man kontaktar deras kundcenter beklagas det hit och dit men flera månader har nu gått (!!!) och ännu har man inte tagit in IT-tekniker som kan fixa problemet. Dom bryr sig inte helt enkelt. Det är faktiskt sorgligt hur illa det har blivit. Det skickas samtidigt ut reklam och försök till att man ska köpa fotoböcker med rabatt. Man försöker alltså sälja en vara man inte kan leverera. Fuji har tappat sin kvalitetsstämpel och mitt tips om du seriöst vill göra fina fotoböcker är att gå vidare till något annat bolag.

24 de abril de 2023
logotipo da FUJIdirekt.se

Resposta da FUJIdirekt.se

Hej Marie-Louise!

Vi beklagar detta. I samband med att vi bytte hemsida så uppkom lite tekniska problem som vi inte hade räknat med. Problemet är även lite större än vi först hoppats på. Vi är helt medvetna om att det tyvärr drar ut på tiden men vi gör verkligen allt vi kan för att få det åtgärdat.

Beklagar återigen.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Lång väntetid

Bilderna är bra men det är svårt att ladda upp dem och väntetiden är alldeles för lång.

26 de março de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.