Die versprochene Wirkung ist bei mir nicht eingetreten. Ich habe das Mittel über einen längeren Zeitraum eingenommenen, so wie empfohlen. Bei mir gab es keine Veränderung, und es war reine Geldvers... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Had vooraf een mailtje gestuurd met de vraag welke shampoo best zou passen voor mijn hoofdhuid. Ontving de volgende dag al antwoord. Biologische Aleppo 2-in-1 Shampoo droog haar besteld en na jaren v... Ver mais
Sinds mijn jeugd heb ik al last van hooikoorts. Heel vervelend natuurlijk. Veel dingen al geprobeerd. Mijn volgende poging om het probleem te verhelpen werd Nigella Sativa, besteld bij Supernaturals.... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Heerlijke olie
Heerlijke olie! Goed verpakt snelle bezorging duidelijke informatie over het product. Al voor de tweede keer besteld. Ik zeg top!
Makkelijke site en snelle bezorging
Mooi en goed verpakt.
Flesje helemaal leeg gelekt geleverd
Flesje helemaal leeg gelekt geleverd, 2 maals geprobeert te emailen om dit op te lossen en word gewoon genegeerd
Manuka honing
Manuka honing, duur maar goed. Gebruik het iedere dag en kwam erachter dat deze bij Supernaturals het voordeligst geprijsd is. Voorraad moest echter nog aangevuld worden en ben hiervan keurig op de hoogte gehouden via regelmatig mail contact. Inmiddels 4 potten besteld én bezorgd. Dank voor de goede service!
Zeer snelle levering en goede kwaliteit
Duidelijke website, zeer snelle levering en goed kwaliteit producten.
Mijn haar wordt zachter.
Snelle levering!
Men heeft overeenkomst van leveringstermijn perfect gerespecteerd. Zat ook allemaal netjes verpakt. Duidelijke website.
Snelle levering...de volgende dag al
Snelle levering...de volgende dag al. Mooi product (Arganolie koudgeperst) in een heel handig te doseren flesje ( met pompje).
Kortom, ik ben een zeer tevreden klant en ga de volgende keer weer bij deze club bestellen.
Het product was netjes verpakt
Het product was netjes verpakt.
En ik had het snel in huis. Ik kan over castor-olie nog geen review geven omdat ik het net in gebruik heb.
Een duidelijke website en snelle levering
Een duidelijke website met veel informatie over de producten. Het bestellen was gemakkelijk en zelfs op zondag besteld en op maandag geleverd. Spullen waren netjes ingepakt. Absoluut een aanrader.
Ik kreeg Red Pimento Moisture Mist,dit…
Ik kreeg Red Pimento Moisture Mist,dit is niet voor mijn haar geschikt,de shampoo en de Conditioner ook niet.Deze is voor krullend haar,ik heb europees haar,zonder krullen.
De bestelling heb ik gedaan ,na erover gesproken te hebben met Marieke,die dit heeft aan bevolen en alvast in het winkelwagentje heeft gedaan. Nu ben ik erg teleurgesteld,had er veel van verwacht,Jammer,Jammer.

Resposta da Mysupernaturals
Snelle levering goede qualities olie.
Alles goed geregeld
Arganolie.nl is een betrouwbaar bedrijf met prachtige zuivere producten.
Arganolie.nl is een betrouwbaar bedrijf met prachtige zuivere producten, waarop ik kan vertrouwen. Overzichtelijke website, goede informatie, snelle levering. Mijn bestelling werd zorgvuldig verpakt bij mij afgeleverd. Kortom een bedrijf, waarop je kunt bouwen.
Snelle levering, binnen 2 dagen was de casterolie er al. Fijn dat er en pompje bijzit die op de fles kan. Top!
Deze wonderolie doet écht wonderen
Deze wonderolie doet écht wonderen! Mijn haar en huid zijn zo blij én zacht! Heel blij met de aankoop en service was super! Heel snelle levering. Dankjewel!
De casterolie is prettig in gebruik
De casterolie is prettig in gebruik; goed te doseren dankzij handige doseer pompje. Heel snel geleverd! Uitstekend!