Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Våknet opp med en dau bil. Ringte veihjelp og det dukka opp en fyr og etter 15 minutter tid hadde han fått liv i den, dårlig batteri og leverte den på et lokalt verksted. Five Stars, Nå putrer Skodan... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vært naf medlem i 20 år. Når jeg endelig treng de, så er det så tafatt advokat, som ikke følger opp, ikke står opp for kunden. Driter helt i det. Og Eru så heldig og få nadia med bil advokat. Lykke ti... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bilselgere er tydeligvis en beskyttet yrkesgruppe. Som kjøper skal man kunne dokumentere at selgeren visste om skjulte feil, selv når feilen er så alvorlig som en bensinlekkasje - som ga seg til kje... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Uakseptabel behandling og svært dårlig klagehåndtering NAF Senter Oslo fakturerte meg 3 900 kr for arbeid som ikke var tydelig avtalt på forhånd, samtidig som bilen ikke ble godkjent. Jeg måtte... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Oficina de Automóveis
  2. Serviços de advocacia

Informação fornecida por fontes externas variadas

Vi tilbyr bilberging/veihjelp i hele Europa, rådgiving, NAF -tester, advokat hjelp, EU kontroll og rabatter. Bli NAF-medlem her.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

2,1

Todas as avaliações

14 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Styr unna! Ubrukelige fagfolk

Dette er en gjeng med ubrukelige «fagfolk» som ikke tar noe ansvar når de gjør feil. Styr unna, disse vil lure deg, skade bilen din og du må i ettertid betale for dette selv!

19 de junho de 2025

HELT FETTE UBRUKELIG

Bilen var på eu-kontroll hos naf Sandvika 20. juni, 3 dager etterpå riser bilen ufattelig mye mer enn den gjorde før eu og på tirsdag 25. juni ristet bilen såpass at den ble satt igjen på jobb da vi ikke turte å kjøre bilen hjem. Naf-veihjelp henter bilen og kjører den til verksted(IKKE NAF VERKSTED) hvor jeg blir oppringt og fortalt at TO hjulbolter mangler fra ene dekket og at alle boltene er løse! dette ble bekreftet både fra naf-veihjelp og verksted at det manglet to bolter.
Ringte naf nå nettopp og det mener det er UMULIG at de har oversett dette. Selv om han som så over bilen heller ikke fikk med seg at blinklyset ikke funket heller, så var det umulig at han hadde oversett de manglene boltene som holdt hjulet mitt på plass.
Kontrollør var 119548, styr unna denne ubrukelige «fagmannen» som absolutt ikke vet hva han holder på med!

Notat - bilen ristet før den var på eu-kontroll, men vi forventet å få svar på hvorfor bilen ristet, vi trodde dette var foringene. Fikk beskjed «hvorfor sa du ikke fra at bilen ristet når du var på eu?», spoiler - jeg gjorde det:)

Sa til han som var på telefonen at hvis dette hjelper han med å sove om natten at det umulig kunne være dems feil å overse dette, så værsegod, ryk og dra rett til helvete der dere hører hjemme for å ikke sikre bilene som dere er ment å gjøre.
Skulle blitt omdøpt til nav fordi de er faen like ubrukelig på alle nivåer.

26 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kjøper sitter igjen med bevisbyrden når bilen har skjulte feil.

Bilselgere er tydeligvis en beskyttet yrkesgruppe.
Som kjøper skal man kunne dokumentere at selgeren visste om skjulte feil, selv når feilen er så alvorlig som en bensinlekkasje - som ga seg til kjenne ved første bensinfylling.
Til stor trøst er juridisk avdeling innforstått med at det "føles leit" å bli loppet for penger og i tillegg bli avspist med at man "ikke har en sak".

14 de maio de 2025

Feil i NAF rapport

Stor feil i NAF rapport ved bruk av Nettbil.
Hadde bilen hos NAF for test. I den NAF testen så står det "Bilen er ikke utstyrt med peilepinne, oljenivå ikke kontrollert". Peilepinnen er rød, og stikker opp på høyre side av motordeksel. Umulig å stole på resten av rapporten når de ikke klarer å sjekke oljen engang. Mistenker at de gjør det med vilje for å få lavere auksjonspris.

24 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt topp

Har fungert utmerket til eu, berging og garantiutløpstest. Enkle, raske og god kommunikasjon.

5 de dezembro de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

NAF hevder at for å spare tid har de…

NAF hevder at for å spare tid har de ordnet felles sentralbord for avdelingene... dette er direkte feil ! Noen i NAF systemet må hurtigst mulig teste ordningen. Det tar lang tid før svar i telefonen, når du får svar må "livshistorien" fortelles så blir du satt til rett sted og samme historie på nytt ! Dette er ikke god kundeservice til et såpass høyt kostnadsnivå, det er det motsatte.

24 de abril de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Rotete kommunikasjon og dyrt!

Rotete kommunikasjon med "misforståelser"
Fikk en dårlig følelse med en gang..
Helt klart det dyreste alternativet også over merkeverksted.
6500,- for å bytte bremseskiver og klosser foran
(inkl. deler) Benyttet samme leverandør som NAF
og sparte kr 5000,- bare der på deres pristilbud.
Det er en jobb som tok meg 45 min.
(Uten bukk og hall...)

3 de abril de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Styr unna naf medlemskap og naf test

Styr unna naf medlemskap og naf test. Her finner du de mest inkompetente mekanikerene som ikke fikk jobb hos andre bilverksted. Leverte bil til test gjennom nettbil. Bilen er 97%feilfri til alder å være. Men her har de skrevet ut en rapport som kanskje hører hjemme til på en vraket bil. Ingen ting stemte. Dette er kun for at de har et tett samarbeid med nettbil så de kan flå deg for hver eneste krone. Skal aldri ha noe mere med naf å gjøre. Det finnes andre serriøse aktører på markedet

7 de abril de 2025

Naf monopol vs Forbrukere

Naf monopol ‘et er god grunn til til å velge en hvilken som helst annen løsning til alternativ.
Har du noe med Naf å gjøre vil det ta en innsats for å komme seg bort fra reklame og regninger.
Jeg måtte ringe inn for å slette all info for å ikke føle meg forfulgt.

16 de janeiro de 2025

Helt forferdelig kundeservice

Helt forferdelig kundeservice! Etter å ha fått bilen min "fikset" hos NAF, oppdaget jeg raskt nye problemer – motorlyset begynte å lyse, og varmeskjoldet for eksosanlegget hadde løsnet. Dette var feil som IKKE var der før jeg leverte bilen!

Jeg prøvde å få hjelp, men kundeservice er et mareritt. De svarer sent (hvis de i det hele tatt gidder å svare), kommer med tåpelige unnskyldninger og skyver ansvaret over på kunden. Jeg måtte purre flere ganger, men ingen tok ansvar!

Jeg føler meg rett og slett lurt av NAF. De solgte meg en tjeneste som ikke ble ordentlig utført, og når problemene oppsto, fikk jeg null hjelp. Denne elendige behandlingen gjorde at jeg avsluttet medlemskapet mitt for godt

19 de fevereiro de 2025

Løgn og lureri

Løgn og lureri! Før jeg tegnet NAF-medlemskapet 11. september i fjor snakket jeg med noen hos NAF, som fortalte at medlemskapet inkluderte leiebil ved motorhavari, uansett bilens alder. Jeg kunne også få leiebil fram til min egen bil var reparert, selv om dette tok lang tid. Dette viser seg å være bare tull! NAF solgte meg et medlemskap basert på ren løgn og feilaktig informasjon. Jeg oppdaget dette under en samtale med NAF i forrige uke. Ble da lovet at avdelingslederen skulle ringe meg tilbake omgående, og at jeg skulle gå en bekreftelse på det vi hadde snakket om på telefon via SMS. 3 dager senere - INGENTING fra NAF! Jeg tar saken videre og skal ha pengene mine tilbake! Styr unna NAF!

7 de março de 2025

Elendige Bilmekanikere

NAF Drammen har alt for mange inkompetente bilmekanikere i tillegg de er dyrere enn mange andre verksteder! De lever av navnet ikke resultatet! Elendige arrogante ufyselige mennesker som jobber hos NAF Drammen! Bilberging er det de kan ellers ikke noe annet!

1 de março de 2024

EU kontroll

Kollegaene deres kjører som villmenn på parkeringsplassen og forårsaker nesten kollisjon med meg. Tok daglig leder på kornet angående dette, bilen kom tilbake med feil som senere ble dømt av flere andre EU kontrollører at var mer enn god nok for å komme gjennom en kontroll. NAF mener dem skal være nøytrale, men åpenbart driver de også verksted og er ikke redde for å sette et par feil på kontroller for å tjene dem litt ekstra penger.

31 de janeiro de 2025

Styr unna NAFs kjøpskontrakt

NAF tar betalt for tjenester i forbindelse med Kjøpkontrakt de ikke er i stand til å levere. Eierskifte i Statens Vegvesen tar de betalt for å utføre, men klarte ikke å gjøre i mitt tilfelle. Kundeservice ba meg gjøre dette selv i steden. Anbefaler å styre unna NAF i forbindelse med kjøpskontrakt av bil - upålitelig system og dårlig kundeservice.

5 de fevereiro de 2025

Styr unna.

Dette er andre gang Naf ikke sender oppdrag til bilberger før jeg ringer for å undersøke hvorfor det tar så lang tid. 2 hele arbeidsdager ryker. Såkalt hurtig og enkel melding via sms. Betaler i dyre dommer for ingenting. Får prøve noen andre.

5 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hadde elGolfen min inne til punktsevice…

Hadde elGolfen min inne til punktsevice i dag. Eneste problemet jeg hadde med bilen var at varmeapparatet bare virker 40-50%. Fikk beskjed om at de da kunne feilsøke, og det skulle bare koste "noen hundrelapper ekstra". Regnet da med at de ville fikse problemet. Først da jeg fikk bilen tilbake (av en hyggelig kar) fikk jeg beskjed om at jeg burde dra til Volkswagen og feilsøke om varmeanlegget, fordi NAF ikke hadde greid å fikse det(?!?). Så utenom pinktservicen på ca 2500 kr vard dette 900 kr rett ut vinduet, samt enda mer bortkastet tid og penger i neste omgang. Takk for ingenting, NAF.
Oppdatering: Da jeg kjørte bilen senere på dagen virket plutselig ikke cruisekontrollen. Den har virket hver dag siden jeg kjøpte bilen for to år siden. Jeg fikk altså tilbake en bil i dårligere stand enn jeg leverte den i. Jeg måtte avlyse en annen avtale og kjøre tilbake og konfrontere dem med det, men da viste de bare til kvitteringen min, der de hadde funnet feilmelding på cruisekontroll og radar. Selv om jeg prøvde å fortelle dem flere ganger at cruisekontrollen virket utmerket før jeg leverte bilen, og at jeg ville ha det fikset og få de 900 kronene for diagnostiseringen tilbake ville de ikke innrømme at diagnostiseringen deres hadde klusset til cruisekontrollen min. Så nå må jeg på nytt verksted for å rette opp NAF's feil pluss varmeanlegget de ikke greide å fikse :-(

12 de novembro de 2024

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais