Nanny.nu Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Själva processen med Nanny.nu verkade bra. Först skickar de profil på barnvakten sedan kan man bestämma om man vill träffa kandidaten eller inte. Det viktigaste kravet vi hade var att barnvakten sk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så viktigt att se skillnad mellan Nanny.nu och uppstickaren "My Nanny" som annonserar friskt på Platsbanken, men har lägre krav och en sämre deal för den som anlitar. Vi har positiva erfarenheter... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ett superbra företag som gör att både familj och barnvakt ska trivas ihop och att de ska känna sig så trygga som möjligt! Man har även en kontaktperson som man kan kontakta om man har några fundering... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nanny är väldigt engagerade och det är lätt att fråga om man undrar något. Det kan vara precis vad som helst. Man blir matchad med familjer som passar just mig. Och känns det inte rätt så är det lätt... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Agência de caseiros

Nanny.nu grundades i oktober 2007 och ingår idag i Sveriges största barnpassningskoncern. Nanny.nu är verksamma i hela Sverige. Störst utbud av barnvakter är det i regionerna Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö med närkommuner. Med personligt engagemang drivs vi av att hjälpa familjer att lösa vardagspusslet med bästa möjliga kvalité. Vår viktigaste uppgift är att skapa långsiktiga relationer mellan våra kunder, barnvakter och oss på kontoret. Genom åren har vi hjälpt över 10000 familjer med barnvakter.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

263 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

5 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Superbra

Superbra! Snabbt, enkelt och pålitliga!

3 de abril de 2019

Resposta da Nanny.nu

Tack snälla för din rekommendation! /Freja

Riktigt bra

Riktigt bra, kände mig bekväm i situationen och med folket runt om!

28 de março de 2019

Resposta da Nanny.nu

Tack för din rekommendation! Vad roligt att höra att allt kändes bra. /Freja

Omhändertagande personal

Omhändertagande personal, snabb hjälp, tydlig struktur. Möjligtvis behövs modernisering av vissa system.

26 de março de 2019

Resposta da Nanny.nu

Stort tack för din rekommendation! /Freja

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Allt har fungerat bra hittills

Allt har fungerat bra hittills: sökning av ny barnvakt, kontakter, barnpassning och fakturering.

18 de março de 2019

Resposta da Nanny.nu

Hej Tobias, tack för din rekommendation! Vad roligt att höra att allt fungerat som det ska! /Freja

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

En del små saker som var lite svåra att…

En del små saker som var lite svåra att förstå så som tidrapporteringen i början men nu tycker jag att allt fungerar bra

14 de março de 2019

Resposta da Nanny.nu

Hej! Stort tack för din rekommendation och feedback. Vad skönt att höra att allt fungerar bra! /Freja

Bra och roligt!

Roligt arbete och bra kontaktpersoner, mycket vänliga och informativa!

7 de março de 2019

Hej Wilma!
Stort tack för din rekommendation. Vad roligt att höra att du tycker om att jobba som barnvakt! /Freja

Anställd hos Nannynu

Jag har jobbat med Nannynu! ett par månader nu och allt har gått bra. Det är väldigt skönt att man har en kontaktperson som man kan kontakta om man har några frågor.

2 de março de 2019

Resposta da Nanny.nu

Hej! Vad roligt att höra att allt fungerar bra. Tack så mycket för din rekommendation! /Freja

Vi är nöjda överlag

Vi är nöjda med upplägg, barnvakt och bemötande.

26 de fevereiro de 2019

Resposta da Nanny.nu

Hej! Stort tack för din rekommendation! Vad kul att höra att ni är nöjda! /Freja

Omdöme om Nanny

Är relativ ny på jobbet och inne på min andra månad, men jag ser inte konstigheter på det och ser det som ett bra jobb för tillfället.

6 de fevereiro de 2019

Hej! Tack för din rekommendation. Vad roligt att du trivs hos oss. /Sophie

Jätte smidigt

Jätte smidigt sätt att samla extra pengar mellan träning och skolan.

5 de fevereiro de 2019

Hej! Tack för din rekommendation. /Sophie

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jättebra service både från både…

Jättebra service både från både förmedlingen och barnvakterna. Jag är supernöjd!

22 de janeiro de 2019

Resposta da Nanny.nu

Hej Susanna! Tack för din fina rekommendation. Vad roligt att du är så nöjd med oss! /Sophie

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Fakturerar 2,5 timmar fast nannyn bara…

Fakturerar 2,5 timmar fast nannyn bara jobbat 2..... smart...

20 de dezembro de 2018

Resposta da Nanny.nu

Hej! Tack för din feedback. Vi har som minimum 2,5 timmar/tillfälle. Prata med din kontaktperson så kanske ni kan lösa så att barnvaken antingen kommer lite tidigare eller slutar lite senare hos er så att ni får nyttja hela 2,5 timmar. /Sophie

Jättebra

Jag vill verkligen rekommendera nannynu. Det har varit en enkel och snabb process med att hitta en passade barnflicka till oss och vi har haft en tydlig och enkel dialog.

/Linnea

10 de dezembro de 2018

Resposta da Nanny.nu

Hej Linnea, Tack för din fina rekommendation. Vad roligt att höra att allting har fungerat så bra för er och att ni hittat en barnvakt ni trivs med. /Sophie .

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.