Super nöjd med Moa Nöhr, så egentligen är detta omdömen om henne och inte om själva bolaget. Skulle hon sluta så följer jag med henne till nästa klinik. Lyhörd, kompetent och noggrann. Tack för all... Ver mais
fick rekommendation att gå till naparapatlandslaget då ni är kunniga och ser helhelten inte bara det onda. Blev överraskad över att bli så bra omhändertagen med kroppen, proffessinellt och kunnigt,
Stor skillnad på hur vänsterarmen känns och beteer sig efter genomgången manipulering! Nästan återhämtad. Lite kvar i leden och senor upp mot hals. Och skelettdelar som hoppar o knastrar/knakar upp mo... Ver mais
Leo är en av de bästa naprapater jag kommit till. Känns bra att vara i trygga händer. En seriös klinik som har bra verktyg att jobba med. Kulstötsbehandling, akupunktur och laser har jag fått vara med... Ver mais
Världens största naprapatkedja - Hos oss får du professionell muskel och ledbehandling av en legitimerad naprapat. Välkommen!
Björksgatan 6B, 632 21, Eskilstuna, Brottsta-Lundby, Suécia
Pede aos clientes que avaliem
Jätte bra bemötande och kan sin sak. När jag gick därifrån så var min kropp lycklig. Längtar till nästa behandling.

Resposta da Naprapatlandslaget - Eskilstuna
Sandra B är duktig som naprapat och hon lyssnar på mig om mitt mående och hur kroppen känns.

Resposta da Naprapatlandslaget - Eskilstuna
Trevligt bemötande, proffsig behandling och tar sig tid att lyssna på kunden.

Resposta da Naprapatlandslaget - Eskilstuna
Tack för all hjälp hittills Moa!

Resposta da Naprapatlandslaget - Eskilstuna
Upplever att Sandra är väldigt lyhörd och ger mig de behandlingar som läker och stärker mig.
Trevligt och personligt bemötande.

Resposta da Naprapatlandslaget - Eskilstuna
Verkligen grundlig genomgång för att hitta orsaken till min smärta. Efter två behandlingar är jag smärtfri, jag är supernöjd!

Resposta da Naprapatlandslaget - Eskilstuna
Jag känner mig väl omhändertagen, trevligt bemötande och kompetent och grundlig behandling (enligt min egen bedömning som lekman :-)

Resposta da Naprapatlandslaget - Eskilstuna
Grym service och expertis. Bra råd och rehabövningar!

Resposta da Naprapatlandslaget - Eskilstuna
Fick ett mycket positivt bemötande med en proffsig naprapat.

Resposta da Naprapatlandslaget - Eskilstuna
Bra behandling och vägledning från Johan Fjällström. Har även fått bra hjälp efter besöket för att veta att jag gör rätt i mina övningar som jag fick med mig. Mycket bra bemötande!

Resposta da Naprapatlandslaget - Eskilstuna
Professionell hjälp. Mycket bättre känsla i ryggen direkt efter behandlingen.

Resposta da Naprapatlandslaget - Eskilstuna
Han var väldigt försiktig, tog noga reda på allt. jag har bokat en ny tid denna vecka.

Resposta da Naprapatlandslaget - Eskilstuna
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.