Naprapatlandslaget - Hede Avaliações 12

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Husbergsvägen 1, 846 31 Hede, Jämtlands län, SE

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tack Charlotte för mycket bra hjälp! Känner mig i stort återställd och jobbar nu på med övningar på hemmaplan. Måste ju hinna med mer skidor!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har varit i Hede hos Charlotte Forssling och fått hjälp med min nacke som har varit stel i flera år. Behandlingen och övningarna har gett väldigt gott resultat.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trevlig kunnig Naprapat, bra förklaringar på alla mina frågor. Klart mycket bättre mående nu efter ett antal behandlingar, bra enkla övningar att köra med hemma.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Proffsigt bemötande - varje gång! Lyhörd & lyssnade naprapat, som är insatt i mitt problem som patient. Lätt att boka /ändra tider på nätet.

Detalhes da empresa

1. Osteopatia
  2. Clínica de Quiropraxia

Världens största naprapatkedja - Hos oss får du professionell muskel och ledbehandling av en legitimerad naprapat. Välkommen!

Informações de contato

12 avaliações

Mycket bra behandling!

25 de fevereiro de 2026

Resposta da Naprapatlandslaget - Hede

Vi är så glada att höra att du känner dig återställd och att du är nöjd med hjälpen. Tack för din återkoppling, och lycka till med skidåkningen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mkt nöjd med mitt besök.

Inga problem nu. Blev bra efter ett besök hos Chalotte. Återkommer vid ytterligare besvär.

4 de fevereiro de 2026

Resposta da Naprapatlandslaget - Hede

Vi är glada att besöket hos oss gav ett positivt resultat och att du är nöjd. Välkommen åter om du behöver oss igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har varit i Hede hos Charlotte…

28 de outubro de 2025

Resposta da Naprapatlandslaget - Hede

Vi är glada att höra att behandlingen och övningarna har gett så bra resultat för din nacke. Tack för att du delar med dig av din positiva erfarenhet!

Superbra bemötande och behandling

Superbra bemötande och behandling. Tydlig information och förslag på övningar.

20 de agosto de 2025

Resposta da Naprapatlandslaget - Hede

Vi är glada att du upplevde ett så bra bemötande och behandling hos oss. Tack för din återkoppling om tydlig information och övningar!

Proffesionellt

Jätte smidigt att boka en tid. Proffesionellt mottagande och behandlingar. Trevligt ställe.

3 de julho de 2025

Resposta da Naprapatlandslaget - Hede

Vi är glada att du uppskattade din upplevelse och vår service! Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Charlottes är väldigt kunnig och…

Charlottes är väldigt kunnig och duktig, ett riktigt proffs!

17 de abril de 2025

Resposta da Naprapatlandslaget - Hede

Vi är glada att höra att du hade en positiv upplevelse hos Charlotte. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen.

Nöjd kund/patient.

12 de dezembro de 2024

Tack för din recension!

Proffsigt!

Proffsigt bemötande - varje gång!
Lyhörd & lyssnade naprapat, som är insatt i mitt problem som patient.
Lätt att boka /ändra tider på nätet.

9 de outubro de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.