The Native Translator Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag skulle rekommendera de till alla. Jag har inga ord för att beskriva hur nöjd jag är med deras hjälp och deras arbete. De är alltid redo att hjälpa till och vara tillmötesgående. Stort tack till de... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Supersnabbt agerande, professionell kontakt via internet. Utmärkt översättning. Håller utlovad leveranstid. Det enda som jag var besviken på var att de i offerten inte förklarade att de debiterade pe... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Behövde med kort varsel en auktoriserad översättning som skulle användas i Canada. Allt från registerdokument till min patient journal då jag skulle söka vård på ett sjukhus i Montreal. Allt ordn... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är oerhört imponerad av The Native Translator. Översättningarna är inte bara snabba, utanockså av hög kvalitet. Det märks att översättarna är experter inom sina områden, eftersom de fångar alla ny... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Tradutor

The Native Translator är en del av den Schweiz baserade The Translator Group och är en av få europeiska översättningsbyråer som är certifierade I både Europa och Nordamerika. Bland företagets kunder finns multinationella bolag, myndigheter, internationella organisationer och privatpersoner. Vi har kompetens inom såväl teknik, juridik, medicin som finans och marknadsföring och tillhandhåller en högkvalitativ kostnadseffektiv översättningstjänst mellan 25 språk direkt över internet.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

546 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

40 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Toppbetyg

Otroligt bra bemötande och tillgänglighet. Avsevärt mer prisvärt och tidseffektivt än några andra aktörer vi kontaktat.
Rekommenderar varmt!

2 de dezembro de 2025

Mycket nöjda

Mycket nöjda, punktlig leverans och mycket hög kvalitet på översättningen. Man har utan tvekan mycket stor juridisk kompetens inom företaget. Använder mycket gärna igen.

30 de novembro de 2025

Tack Lena!
Ja vi är specialiserade på juridik, medicin och teknik så där har vi vår kompetens.

Snabba

Snabba, prisvärda och bra. Rekommenderar!

30 de novembro de 2025

Resposta da The Native Translator

Tack för återkoppling Jasmine!

Snabba

Snabba, hög kvalitet och effektiv kommunikation. Svarade inom 10 minuter från det jag skrev. Använder gärna igen.

24 de novembro de 2025

Resposta da The Native Translator

Tack Hans for din återkoppling.
Bästa hälsningar

Så bra medarbetare

Så bra medarbetare. De hjälper verkligen med allt och öven mer än det. Kommer rekommendera er till flera

19 de novembro de 2025

Resposta da The Native Translator

Tack Veronika, det värmer!

Pålitlig och effektiv tjänst

Pålitlig och effektiv tjänst, jag kommer absolut att använda den igen.

29 de setembro de 2025

Resposta da The Native Translator

Tack Tony för din positiva återkoppling, det värmer.

Evigt tacksam!

Kan inte med ord beskriva hur nöjd och tacksam jag är för ert engagemang, ert bemötande, förtroende samt ert professionella arbete, noggrann översättning av mina dokument som var väldigt brådskande !!!!Ni levererar på utlovad tid är snabba smidiga och alltid trevliga! Trots många frågor och samtal har jag fått svar som är betryggande och blivit hjälpt! Fantastisk företag!! Rekommenderar alla att vända sig just till er! Jag kommer absolut anlita er framöver! Er evigt tacksam. Magdalena

7 de outubro de 2025
Avaliação não solicitada

Resposta da The Native Translator

Tack för din återkoppling Magdalena. Det värmer verkligen och det glädjer oss att du är nöjd med översättningen.
Björn med team

Pålitliga

Pålitliga, noggranna och alltid leverans i tid till ett bra pris

16 de setembro de 2025

Resposta da The Native Translator

Tack Flora, uppskattar din återkoppling.

Utmärkt service

Utmärkt service, noggranna översättningar och snabb leverans. Rekommenderas starkt för medicinska texter.

29 de agosto de 2025

Resposta da The Native Translator

Tack för feedbacken Louis!

good job

the translation has been done very fast.

27 de agosto de 2025

Thank you Tatiana!
Emma and Team

Utmärkt översättningstjänst

Utmärkt översättningstjänst! Korrekt språk, rätt terminologi och punktlig leverans. Professionellt och trevligt team.

7 de agosto de 2025
Avaliação não solicitada

Tack Christina!
Emma med Team

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.