Suplementy tej firmy biorę od wielu, wielu lat. Odpowiada mi przede wszystkim to, że mam roczny zapas oraz dogodna forma płatności. Nie mam uwag co do jakości przyjmowanych przez nie suplementów pon... Ver mais
A empresa respondeu
Zakupiłam Wasz produkt na cały rok. W związku z tym przyznaliście mi Państwo prezent - zegarek. Nie potrzebuję klasycznego zegarka - to obecnie nie jest zbyt atrakcyjny przedmiot. W związku z tym zadz... Ver mais
A empresa respondeu
Stali klienci firmy NIE mają jednego konta-zamiast tego każdy zakup wymusza zmianę konta do regulacji należności. Firma nie może się WYLECZYĆ z pseudo prezentów które BURZĄ opinię super preparatów p... Ver mais
A empresa respondeu
Termin dostawy następnej partii FlexiMed przypada na 14 listopada. Chciałam zrezygnować z tych tabletek, gdyż w ostatnim pudełku tabletek coś dziwnego się stało. Tabletki popękały i dziwne reakcje... Ver mais
Escrito pela empresa
Natural Pharmaceuticals jest norweskim dystrybutorem suplementów diety. Portfolio firmy obejmuje kwasy Omega-3 (w tym kwasy Omega-3 dla dzieci), suplementy wspierające prawidłową pracę stawów, preparaty na prostatę oraz kompleksy witamin i minerałów. Suplementy są wytwarzane w Norwegii. Natural Pharmaceuticals jest wyłącznym dystrybutorem suplementów, które ma w swoim portfolio.
Firma działa na obszarze Europy Środkowo-Wschodniej. Sprzedaż prowadzona jest w Polsce, Estonii, Chorwacji, Słowenii, Rumunii oraz na Litwie, Łotwie i na Węgrzech.
Natural Pharmaceuticals działa na polskim rynku już od 15 lat i obsługuje blisko 1 500 000 klientów. W całym regionie środkowo-wschodnio europejskim firmie zaufało już prawie 3 000 000 klientów.
Escrito pela empresa

Domaniewska 28, 02-672, Warszawa, Polônia
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Nękają telefonami i wciskają niezamawiane produkty domagając się zapłaty. Oszuści

Resposta da Natural Pharmaceuticals
Produkt wysłany szybko. Znalazł się w skrzynce bez potrzeby udania się na pocztę po odbiór. Dołączony druk wpłaty. Wszystko szybko i przejrzyście.

Resposta da Natural Pharmaceuticals
Nie odczuwam większej róznicy przy zażywaniu witaminy C, ale moze potrzeba więcej czasu. Na plus cena.

Resposta da Natural Pharmaceuticals
Dostawa tylko po kosztach przesyłki, szybka wysyła, długi termin płatności

brak rachunków na meila i nasyłanie windykacji za 3 dniowe opóznienie wstyd

Resposta da Natural Pharmaceuticals
Dlaczego nie mogę śledzić mojego zamówienia (45826) na kwotę 179,96 zł. w zakładce: Śledź swoje zamówienie,a info tam podane informuje że zamówienie zostało zrealizowane ?

Resposta da Natural Pharmaceuticals
Na plus - szybka dostawa i jakość produktów
Mam jednak zastrzeżenia do sposobu płatności. Jestem klientem od bardzo wielu lat, zamawiałam wiele produktów i jedynym sposobem dostępnym mi bylo opłacanie nakladajacych się płatności przez link z powiadomienia mailem i / lub sms. Od pewnego czasu przestały te powiadomienia przychodzić, natomiast bardzo niemiła pani dzwoni do mnie z pretensjami i pouczeniami jak powinnam opłacać zamowienie, twierdząc że nie firma już nie wysyła powiadomień i mam orientować sue we wszystkich ratach sama. Nie uprzedzono mnie o tej zmianie. Na stronie w moim koncie są zupełnie inne numery zamówień i brak możliwości śledzenia realizacji spłat. Będę musiała poświęcić dużo czasu na zorientowanie się i spłacenie. Muszę zrezygnować z Waszych usług na przyszłość.
Ewa z Poznania

Resposta da Natural Pharmaceuticals
Z pozoru wszystko wygląda profesjonalnie — ładna reklama, “darmowe próbki”, “promocje”, “zdrowe suplementy”. Ale po chwili okazuje się, że to pułapka na nieświadomych klientów. Po zamówieniu jednej przesyłki nagle dostajesz kolejne, bez wyraźnej zgody na subskrypcję, a próba rezygnacji to droga przez mękę.
Regulaminy są pisane tak, żeby chronić firmę, a nie klienta, a kontakt z obsługą to wieczne odsyłanie z maila na infolinię i z powrotem. Słynne “można się łatwo wypisać” w praktyce oznacza mnóstwo nerwów i czasu straconego na tłumaczenia.
Nie dajcie się zwieść ich odpowiedziom pod opiniami — wszystko wygląda pięknie w teorii, ale rzeczywistość jest zupełnie inna. To model biznesowy oparty na dezorientowaniu klienta i wykorzystywaniu niejasnych zapisów.
Zdecydowanie nie polecam. Lepiej zapłacić więcej u uczciwego sprzedawcy niż tracić czas i nerwy na walkę o rezygnację z czegoś, czego się nigdy naprawdę nie chciało zamawiać.

Resposta da Natural Pharmaceuticals
Zamówiłem tylko BEZPŁATNĄ PRÓBKĘ jak to było ujęte w reklamie! A teraz dostaję ponaglenia o rzekome należności finansowe za zamówienie. OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!!!

Resposta da Natural Pharmaceuticals
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.