Natural Pharmaceuticals Avaliações 938

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Suplementy tej firmy biorę od wielu, wielu lat. Odpowiada mi przede wszystkim to, że mam roczny zapas oraz dogodna forma płatności. Nie mam uwag co do jakości przyjmowanych przez nie suplementów pon... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Zakupiłam Wasz produkt na cały rok. W związku z tym przyznaliście mi Państwo prezent - zegarek. Nie potrzebuję klasycznego zegarka - to obecnie nie jest zbyt atrakcyjny przedmiot. W związku z tym zadz... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Stali klienci firmy NIE mają jednego konta-zamiast tego każdy zakup wymusza zmianę konta do regulacji należności. Firma nie może się WYLECZYĆ z pseudo prezentów które BURZĄ opinię super preparatów p... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Termin dostawy następnej partii FlexiMed przypada na 14 listopada. Chciałam zrezygnować z tych tabletek, gdyż w ostatnim pudełku tabletek coś dziwnego się stało. Tabletki popękały i dziwne reakcje... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de vitaminas e suplementos
  2. Serviço de fitness e nutrição
  3. Centro de Saúde e Beleza
  4. Empresa farmacêutica

Sobre Natural Pharmaceuticals

Escrito pela empresa

Natural Pharmaceuticals jest norweskim dystrybutorem suplementów diety. Portfolio firmy obejmuje kwasy Omega-3 (w tym kwasy Omega-3 dla dzieci), suplementy wspierające prawidłową pracę stawów, preparaty na prostatę oraz kompleksy witamin i minerałów. Suplementy są wytwarzane w Norwegii. Natural Pharmaceuticals jest wyłącznym dystrybutorem suplementów, które ma w swoim portfolio.

Firma działa na obszarze Europy Środkowo-Wschodniej. Sprzedaż prowadzona jest w Polsce, Estonii, Chorwacji, Słowenii, Rumunii oraz na Litwie, Łotwie i na Węgrzech.

Natural Pharmaceuticals działa na polskim rynku już od 15 lat i obsługuje blisko 1 500 000 klientów. W całym regionie środkowo-wschodnio europejskim firmie zaufało już prawie 3 000 000 klientów.

Natural Pharmaceuticals

Escrito pela empresa

20 zł zniżki na pierwsze zakupy
Zapisz się do newslettera i otrzymaj 20 złotych zniżki na pierwsze zakupy! www.natural.pl

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Super wszystko super

Super wszystko super, produkt premium

9 de dezembro de 2025

Panie Jarku,

Dziękujemy za podzielenie się opinią i wystawienie wysokiej oceny. Cieszymy się, że wybrał Pan nasze suplementy, aby wspierać swoje zdrowie i dobre samopoczucie.

Zachęcamy do zapoznania się z artykułami naszych ekspertów na temat zdrowia i suplementacji. Znajdzie je Pan na stronie www.natural.pl, w zakładce "Artykuły".

Wszystko sprawnie

Wszystko sprawnie. Dzisiaj odebrałam paczkę
Pozdrawiam serdecznie

9 de dezembro de 2025

Pani Danuto,

Dziękujemy za podzielenie się opinią i wystawienie wysokiej oceny. Cieszymy się, że wybrała Pani nasze produkty, aby wspierać swoje zdrowie i dobre samopoczucie.

Zachęcamy do zapoznania się z artykułami naszych ekspertów na temat zdrowia i suplementacji. Znajdzie je Pani na stronie www.natural.pl, w zakładce "Artykuły".

3892063

Produkt zgodny z ofertą. Szybka dostawa.

1 de dezembro de 2025

Pani Bożeno,

Dziękujemy za podzielenie się opinią i wystawienie wysokiej oceny. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z zamówionego produktu i terminu dostawy.

Zachęcamy do śledzenia strony www.natural.pl, gdzie znajdzie Pani aktualne oferty promocyjne i artykuły naszych ekspertów na temat zdrowia i suplementacji.

Jest O.K.

Otrzymałam szybko bezpłatnie witaminę D3, wygląda jak duży słodzik 😉

1 de dezembro de 2025

Pani Agnieszko,

Dziękujemy za podzielenie się opinią i wystawienie wysokiej oceny. Cieszymy się, że wybrała Pani VitaSolaris, aby wspierać swoje zdrowie i dobre samopoczucie.

Zachęcamy do zapoznania się z pozostałymi produktami na www.natural.pl.

SMACZNE UŻYCIE

28 de novembro de 2025

Panie Januszu,

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że wybrał Pan nasz produkt, aby wspierać zdrowie i dobre samopoczucie.

Satysfakcja Klientów jest dla nas sprawą kluczową, dlatego będziemy wdzięczni za wskazanie, co moglibyśmy poprawić, aby następnym razem otrzymać 5 gwiazdek. Zachęcamy do kontaktu z naszym Biurem obsługi Klienta pod numerem 801 902 801 (infolinia czynna jest w godzinach 9-17 od poniedziałku do piątku) i opisania swoich doświadczeń zakupowych.

Bardzo pozytywnie i sprawnie

Bardzo pozytywnie i sprawnie. Informacje i przesyłka w pełni zgodne.

27 de novembro de 2025

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za podzielenie się opinią i wystawienie wysokiej oceny. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z zamówionego produktu oraz terminu realizacji jego dostawy.

Zachęcamy do zapoznania się z pozostałymi produktami na stronie www.natural.pl.

Zaufanie do firmy

21 de novembro de 2025

Panie Kazimierzu,

Dziękujemy za miłe słowa i podzielenie się opinią. Cieszymy się, że nasza firma wzbudza Pana zaufanie i jest Pan zadowolony z zamówionych produktów.

Zachęcamy do śledzenia strony www.natural.pl, gdzie znajdzie Pan pełne portfolio produktowe oraz artykuły naszych ekspertów na temat zdrowia i suplementacji.

Nie mogę zapłacić za zamówienie w ratach przelewt24

Nie mogę rozłożyć płatności na raty w ramach operacji Przelewy24

29 de novembro de 2025
Avaliação não solicitada

Panie Sławomirze,

Dziękujemy za poinformowanie nas o sytuacji. Niestety nie jesteśmy w stanie pomóc, ponieważ jest to błąd po stronie tego serwisu płatności.

Zachęcamy do spróbowania ponownie następnego dnia lub wyboru innej dostępnej formy płatności.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Produkty dobrej jakości szybka…

Produkty dobrej jakości szybka realizacja zamówienia

24 de novembro de 2025

Panie Jurku,

Dziękujemy za podzielenie się opinią i wystawienie wysokiej oceny. Cieszymy się, że wybrał Pan nasze produkty, aby wspierać swoje zdrowie i dobre samopoczucie.

stały klient wszystko wie

21 de novembro de 2025

Panie Zbigniewie,

Zachęcamy do zapoznania się z artykułami naszych ekspertów na temat zdrowia i suplementacji. Znajdzie je Pan na stronie www.natural.pl.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nic nie otrzymałam

Nic nie otrzymałam. Moja wit D3 do mnie nie dotarła. :(

19 de novembro de 2025

Pani Iwono,

Informujemy, że w przypadku promocji dotyczących darmowych suplementów, Natural Pharmaceuticals zastrzega sobie prawo do wysłania tylko jednego Towaru objętego promocją na jedno gospodarstwo domowe, zgodnie z regulaminem promocji.
Przez gospodarstwo domowe należy rozumieć jeden punkt adresowy niezależnie od osób w nich zamieszkujących i ich liczby.
Jeśli ma Pani dalsze wątpliwości prosimy o kontakt z Biurem Obsługi Klienta pod numerem 801 902 801 (infolinia czynna jest w godzinach 9-17 od poniedziałku do piątku) lub mailowo pod adresem: bok@natural.pl.

wit.d

Trzeba brać witaminę D

13 de novembro de 2025

Pani Danuto,

Dziękujemy za podzielenie się opinią i wystawienie wysokiej oceny.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zamówienie nie zostało dostarczone

Zamówienie nie zostało dostarczone

Panie Dawidzie,

Jeśli ma Pan dalsze wątpliwości prosimy o kontakt z Biurem Obsługi Klienta pod numerem 801 902 801 (infolinia czynna jest w godzinach 9-17 od poniedziałku do piątku) lub mailowo pod adresem: bok@natural.pl.

Wszystko co trzeba

Wszystko co trzeba

Panie Mateuszu,

Dziękujemy za wystawienie wysokiej oceny.

Zachęcamy do zapoznania się z pozostałymi produktami na stronie www.natural.pl

Zakupy

Szybka dostawa,towar b.dobrze zabezpieczony.Polecam tego sprzedającego

6 de novembro de 2025

Pani Elżbieto,

Dziękujemy za miłe słowa i wystawienie wysokiej oceny. Cieszymy się, że zamówione produkty spełniły Pani oczekiwania.

Zachęcamy do zapoznania się z pozostałymi produktami na stronie www.natural.pl

5/5.

Szybkie dostawy. Możliwość płatności na raty. Miła obsługa

14 de novembro de 2025

Panie Tomaszu,

Dziękujemy za miłe słowa i wystawienie wysokiej oceny. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z zakupu.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

nie otrzymalam ani witaminy d3 ani…

nie otrzymalam ani witaminy d3 ani omega dlaczego?

30 de outubro de 2025

Pani Sylwio,

Dziękujemy za poinformowanie nas o sytuacji. Suplement diety VitaSolaris został do Pani wysłany do Pani 30.092025. Równocześnie informujemy, że w przypadku promocji dotyczących darmowych suplementów, Natural Pharmaceuticals zastrzega sobie prawo do wysłania tylko jednego Towaru objętego promocją na jedno gospodarstwo domowe, zgodnie z regulaminem promocji.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Solidnie wypełnia swoje obowiązki. Myślę, że klienci są zadowoleni z współpracy.

Panie Czesławie,

Dziękujemy za miłe słowa i że podzielił się Pan z nami swoją opinią.

Satysfakcja Klientów jest dla nas sprawą kluczową, dlatego będziemy wdzięczni za wskazanie, co moglibyśmy poprawić, aby następnym razem otrzymać 5 gwiazdek. Zachęcamy do kontaktu z naszym Biurem obsługi klienta pod numerem 801 902 801 (infolinia czynna jest w godzinach 9-17 od poniedziałku do piątku) i opisania swoich doświadczeń zakupowych.

Szybka dostawa

Towar gony z opisem.Polecam

30 de outubro de 2025

Pani Agnieszko,

Zespół Natural Pharmaceuticals

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais