Natural Pharmaceuticals Avaliações 938

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Suplementy tej firmy biorę od wielu, wielu lat. Odpowiada mi przede wszystkim to, że mam roczny zapas oraz dogodna forma płatności. Nie mam uwag co do jakości przyjmowanych przez nie suplementów pon... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Zakupiłam Wasz produkt na cały rok. W związku z tym przyznaliście mi Państwo prezent - zegarek. Nie potrzebuję klasycznego zegarka - to obecnie nie jest zbyt atrakcyjny przedmiot. W związku z tym zadz... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Stali klienci firmy NIE mają jednego konta-zamiast tego każdy zakup wymusza zmianę konta do regulacji należności. Firma nie może się WYLECZYĆ z pseudo prezentów które BURZĄ opinię super preparatów p... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Termin dostawy następnej partii FlexiMed przypada na 14 listopada. Chciałam zrezygnować z tych tabletek, gdyż w ostatnim pudełku tabletek coś dziwnego się stało. Tabletki popękały i dziwne reakcje... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de vitaminas e suplementos
  2. Serviço de fitness e nutrição
  3. Centro de Saúde e Beleza
  4. Empresa farmacêutica

Sobre Natural Pharmaceuticals

Escrito pela empresa

Natural Pharmaceuticals jest norweskim dystrybutorem suplementów diety. Portfolio firmy obejmuje kwasy Omega-3 (w tym kwasy Omega-3 dla dzieci), suplementy wspierające prawidłową pracę stawów, preparaty na prostatę oraz kompleksy witamin i minerałów. Suplementy są wytwarzane w Norwegii. Natural Pharmaceuticals jest wyłącznym dystrybutorem suplementów, które ma w swoim portfolio.

Firma działa na obszarze Europy Środkowo-Wschodniej. Sprzedaż prowadzona jest w Polsce, Estonii, Chorwacji, Słowenii, Rumunii oraz na Litwie, Łotwie i na Węgrzech.

Natural Pharmaceuticals działa na polskim rynku już od 15 lat i obsługuje blisko 1 500 000 klientów. W całym regionie środkowo-wschodnio europejskim firmie zaufało już prawie 3 000 000 klientów.

Natural Pharmaceuticals

Escrito pela empresa

20 zł zniżki na pierwsze zakupy
Zapisz się do newslettera i otrzymaj 20 złotych zniżki na pierwsze zakupy! www.natural.pl

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Pani Ireno,
Dziękujemy za podzielenie się opinią i wystawienie wysokiej oceny. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z zakupów firmy Natural Pharmaceuticals.

Zachęcamy do odwiedzenia strony www.natural.pl w celu zapoznania się z pełną ofertą zakupową.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Dobre próbki

30 de junho de 2023

Panie Andrzeju,

Dziękujemy za podzielenie się opinią i wystawienie oceny. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z darmowych zapasów naszych produktów.

Pana opinia jest dla nas niezmiernie ważna, zatem prosimy o wyjaśnienie i wskazanie nam, co jeszcze moglibyśmy poprawić, aby następnym razem otrzymać 5-gwiazdek.

Będziemy wdzięczni za kontakt z naszym Konsultantem i opisanie swoich doświadczeń pod numerem 801 902 801 (infolinia czynna jest w godzinach 9-17 od poniedziałku do piątku) lub mailowo pod adresem bok@natural.pl.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Suplementy są świetnie dobrane i mają…

Suplementy są świetnie dobrane i mają doskonały wpływ na mój organizm.

11 de junho de 2024

Pani Justyno,

Dziękujemy za podzielenie się opinią i wystwienie wysokiej oceny. Cieszymy się, że nasze produkty spełniają Pani oczekiwania względem składu i jakości składników.
Zachęcamy do zapoznania się z resztą naszej oferty produktowej na stronie www.natural.pl.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Szybka wysyłka produkt zgodny z…

Szybka wysyłka produkt zgodny z opisem,polecam!

18 de junho de 2024

Panie Pawle,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się opinią i wystawienie wysokiej oceny. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z zamówionego produktu i terminu realizacji jego dostawy.

Zachęcamy do zapoznania się z artykułami naszych ekspertów, które dotyczą zdrowia i suplementacji.

Bardzo nachalny marketing

Bardzo nachalny marketing. Nie słuchają co się do nich mówi

19 de junho de 2024

Szanowna Pani,

Dziękujemy za podzielenie się opinią i wyrażenie swojego zdania. Nasze działania telemarketingowe mają na celu przedstawienie promocyjnych ofert, które nie są dostępne w sklepie internetowym. Naszym założeniem jest umożliwienie Klientom skorzystania z norweskich suplementów na atrakcyjnych warunkach, aby mogli w naturalny sposób zadbać o wsparcie swojego zdrowia. Zapewniamy, że zawsze to Klient decyduje, czy chce kontynuować rozmowę i ile czasu jej poświęcić. Zgodnie z Pani dyspozycją wniosek z ubiegłego tygodnia jest w trakcie realizacji.
Gdyby coś jeszcze budziło Pani wątpliwości, prosimy o kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta pod numerem 801 902 801 (infolinia czynna jest w godzinach 9-17 od poniedziałku do piątku) lub mailowo pod adresem bok@natural.pl.

Super specyfik i obsluga

Szybka realizacja zamówienia

11 de junho de 2024

Pani Grażyno,

Dziękujemy za podzielenie się opinią i wystawienie wysokiej oceny. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z zakupu naszego produktu, obsługi i czasu realizacji zamówienia.

Zachęcamy do zapoznania się z resztą naszego portfolio produktowego na stronie www.natural.pl

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Szybka realizacja zamówienia i…

Szybka realizacja zamówienia i przyznana ulga.

6 de junho de 2024

Panie Jerzy,

Dziękujemy za podzielenie się opinia i wystawienie wysokiej oceny. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z czas dostawy zamówionych produktów.

Zachęcamy do zapoznania się z pełnym portfolio produktowym na stronie www.natural.pl.

Szybka wysylka

30 de maio de 2024

Pani Joanno,

Dziękujemy za pozostawienie opinii i wystawienie wysokiej oceny. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z czas, w który zostało zrealizowane zamówienie.

Szybkość obsługi

24 de maio de 2024

Panie Jacku,

Dziękujemy za podzielenie się opinia i wystawienie wysokiej oceny. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z szybkiego czasu realizacji zamówienia.

Zachęcamy do zapoznania się z reszta naszego portfolio produktowego na stronie www.natural.pl

Kupuję Wasze suplementy na cholesterol

Kupuję Wasze suplementy na cholesterol, fleximed, multivitaminę, jak dotychczas wszystkie są przydatne. Porą przetestować kolejny, za dotychczasowe, dziękuję.

27 de maio de 2024

Panie Ryszardzie,

Dziękujemy za podzielenie się opinią i wystawienie wysokiej oceny. Miło nam słyszeć, że jest Pan zadowolony z naszych produktów i że wspierają one Pańskie zdrowie :).

Satysfakcja Klientów jest dla nas sprawą kluczową, dlatego nieustannie dbamy o najwyższą jakość oferowanych produktów i doskonalimy nasza ofertę zakupową.

Zespół Natural Pharmaceuticals.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kupuję u was suplementy od około 10…

Kupuję u was suplementy od około 10 lat,zawsze bez komplikacji.Teraz korzystam z prostaxin plus,skończył się problem z siusianiem.Pozdrawiam Krzysztof

21 de maio de 2024

Panie Krzysztofie,

Dziękujemy za podzielenie się opinią i wystawienie wysokiej oceny. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z zakupu naszego produktu oraz, że wsparł on Pańskie zdrowie i zniwelował uciążliwe dolegliwości.

Zachęcamy do odwiedzenia naszego bloga na stronie www.natural.pl w zakładce "O Zdrowiu". Znajdują się tam artykuły naszych ekspertów dotyczące zdrowia i suplementacji.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Dobry suplement.

14 de maio de 2024

Pani Adrianno,

Dziękujemy za podzielenie się opinią . Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z zakupu naszego produktu.

Pani opinia jest dla nas niezmiernie ważna, zatem prosimy o wyjaśnienie i wskazanie nam, co jeszcze moglibyśmy poprawić, aby następnym razem otrzymać 5-gwiazdek.

Jakość , szybkość,skuteczność

Otrzymuje produkty od kilkudziesięciu lat z przeznaczeniem od mnie po najbliższych włączając wnuka . Ocena wszystkich: DOSKONALE

11 de maio de 2024

Szanowny Janie,

Dziękujemy za podzielenie się opinią i wystawienie wysokiej oceny. Cieszymy się, że nasze produkty wspierają zarówno Pana zdrowie jak i Pana najbliższych. Miło nam czytać, że jest Pan zadowolony ze wszystkich zamówionych produktów :).

Zachęcamy do odwiedzenia naszego bloga na stronie www.natural.pl w zakładce "O Zdrowiu". Znajdzie Pan tam artykuły naszych ekspertów dotyczące zdrowia i suplementacji.

Wspaniały produkt.

Wspaniały produkt, szybka dostawa.

7 de maio de 2024

Pani Aleksandro,

Dziękujemy za podzielenie się opinią i wystawienie wysokiej oceny. Cieszymy się, że zamówiony suplement oraz jego dostawa spełniły Pani oczekiwania. Zachęcamy do odwiedzenia naszego bloga na stronie www.natural.pl w zakładce "O Zdrowiu".

Znajdzie Pani tam artykuły naszych ekspertów dotyczące zdrowia i suplementacji.

Propozycja

Propozycja , szybka realizacja

8 de maio de 2024

Panie Stanisławie,

Dziękujemy za podzielenie się opinią i wystawienie wysokiej oceny. Cieszymy się, że jest Paz zadowolony z czasu realizaji zamówienia.

Satysfakcja Klientów jest dla nas sprawą kluczową, dlatego nieustannie dbamy o najwyższą jakośc oferowanych produktów i doskonalimy naszą ofertę sprzedażową.

Szybka dostawa i konkretny towar

Szybka dostawa i konkretny towar
Pozdrawiam.⁹

30 de abril de 2024

Panie Tadeuszu,

Dziękujemy za podzielenie się opinią i wystawienei wysokij oceny. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z czasu realizacji zamówienia.

Satysfakcja Klientów jest dla nas sprawą kluczową dlatego nieustannie doskonalimy ofertę sprzedażową.

Oszuści!!

Oszuści! Oferują darmowe tabletki a po jakimś czasie wysyłają wezwania do zapłaty. Recenzje piszą roboty które mają po 1 opinii.. radzę uważać!

4 de maio de 2024

Szanowna Pani Urszulo,

Opinie w serwisie Trustpilot są prawdziwe, ponieważ po dokonaniu zakupu zachęcamy Klientów do podzielenia się spostrzeżeniami dotyczącymi procesu zakupowego. Dlatego opinie te niekoniecznie muszą pochodzić od aktywnych użytkowników portalu. Niestety nie jesteśmy w stanie zweryfikować sytuacji, o której Pani pisze, ponieważ nie uzyskaliśmy od Pani żadnych danych dotyczących Pani konta ani zamówień. Jeśli chce Pani wyjaśnić sprawę zachęcamy do kontaktu z naszym Biurem Obsługi Klienta pod numerem 801 902 801 (infolinia czynna jest w godzinach 9-17 od poniedziałku do piątku) lub mailowo pod adresem bok@natural.pl

Pozdrawiamy,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wziąłem witaminę D3 za pobraniem a…

Wziąłem witaminę D3 za pobraniem a teraz mi smsy przysyłają że mój termin płatności upływa 5.05 coś tu jest chore

3 de maio de 2024

Szanowny Panie Krzysztofie,

Niestety ze względu na to, że nie przesłał Pan żadnych danych dotyczących zamówienia nie jesteśmy w stanie zweryfikować tej sytuacji. Prosimy o kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta w celu jej wyjaśnienia pod numerem 801 902 801 (infolinia czynna jest w godzinach 9-17 od poniedziałku do piątku) lub mailowo pod adresem bok@natural.pl.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nie składałem żadnego zamówienia i nie…

Nie składałem żadnego zamówienia i nie otrzymałem żadnej przesyłki od was a żądacie zapłaty za suplement który nie otrzymałem

25 de abril de 2024

Szanowny Panie Waldemarze,

W celu wyjaśnienia sytuacji prosimy o kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta pod numerem 801 902 801 (infolinia czynna jest w godzinach 9-17 od poniedziałku do piątku). Na Pana koncie nie zostały odnotowane żadne zaległości, a subskrypcja na produkt Movisan Collagen II została anulowana.

Pozdrawiamy

Błyskawiczna dostawa

18 de abril de 2024

Panie Rafale,

Dziękujemy za podzielenie się opinią i wystawienie wysokiej oceny. Cieszymy się, że jest Pan zadowlony z terminu realizacji dostawy zamówionego produktu.

Zachęcamy do odwiedzenia strony www.natural w celu zapoznania się z artykułami naszych ekspertów w zakresie zdrowia i suplementacji. Artykuły te dostępne są w zakładce "O Zdrowiu".

Zespół Natural Pharmaceuticals

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais