Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Meget kedelig oplevelse med jeres hårfarve, Light Ash Brown 5.2 Jeg har brugt jeres produkter nu to gange og med samme dårligt resultat Det dækker ikke ordentligt udvokset grå hår. Håret bliv... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god service — og jeg er utrolig glad for min nye hårfarve! Jeg har ikke farvet mit hår i næsten 20 år, men eftersom de små grå hår er begyndt at titte frem, følte jeg, at det var på tide. Jeg... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super tilfreds med min hårfarve. Farven dufter super godt og den dækkede fint grå hår. Det plejede ellers at være et problem med andre farver

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I’ve been using NATURIGIN hair color for a while now and it’s the first brand that made me stop experimenting with other products. The color comes out rich and natural looking, not flat or “boxed,... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de produtos para cabelo

Escrito pela empresa

NATURIGIN er en dansk familieejet virksomhed, som siden 2004 har produceret naturligt baserede hårfarver samt hårpleje- og stylingprodukter. Vi bruger de reneste energikilder og kombinerer de bedste ingredienser fra naturen med eksklusiv kvalitet, når vi udvikler vores produkter 🌏 Brug for hjælp til valg af hårfarve? Tøv ikke med at kontakte os på kundeservice@naturigin.dk 🌱

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Hurtig levering og flot hårfarve

Hurtig levering og flot hårfarve

27 de março de 2026

Hej Cecilie, tak for din anmeldelse 🌿

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med hårfarven og den hurtige levering.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores webshop igen snart!

Venlig hilsen Clara // NATURIGIN ✨

Personligt følgebrev, god service

Personligt følgebrev, et produkt uden ammoniak, hurtig ekspedition - what's not to like? Laver I også snart toningsshampoos?

9 de fevereiro de 2026

Hej Jette, mange tak for din anmeldelse 🌿

Vores farver er netop udviklet med et minimum af kemi og vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse og har lyst til at dele den med os – det betyder meget 😊

Vi tilbyder desværre ikke toningsshampoos på dette tidspunkt.

Venlig hilsen Clara // NATURIGIN

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Købte farven lys kobber

Købte farven lys kobber. Mit hår er endt næsten sort med rødligt skær

27 de março de 2026

Hej Marie-Louise

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at resultatet ikke blev, som du ønskede – det er selvfølgelig ikke godt nok. Vi vil meget gerne hjælpe med at rette op på det, hvis du har lyst.

Du er velkommen til at kontakte os på kundeservice@naturigin.com, så gør vi vores bedste for at finde en god løsning.

Clara – NATURIGIN 🌱

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I have a sensitive Skin as well

I have a sensitive Skin as well. That's why I wanted to try this product. Felt great after use, no irritations.
Recently, they have stopped bringing dark brown shade, which is my favourite shade. That's the only disappointment I have.

12 de março de 2026

Resposta da Naturigin

Thank you very much for your review 🌿

We are happy to hear that you had a good experience and wanted to share it with us – it means a lot.
We hope to welcome you to our webshop again soon 🤗

Kind regards
Clara // NATURIGIN

Dejlig hurtig levering

13 de março de 2026

Hej Ulla, tak for din anmeldelse 🌿

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med leveringen. Vi håber at kunne byde dig velkommen på vores webshop igen snart.

Clara // NATURIGIN 😊

Superhurtig levering og gode farver

Superhurtig levering og gode farver

6 de março de 2026

Hej Lisa, mange tak for din anmeldelse 🌿

Dejligt at høre, at du er tilfreds med farverne og har lyst til at dele det med os – det betyder meget.
Vi håber på at kunne byde dig velkommen på vores webshop igen snart!

Clara // NATURIGIN 🌷

God kundeservice

Har aldrig prøvet anden hårfarve, så har ikke et samemnligningsgrundlag som sådan. Men det virker godt og derudover har de en rigtig god og responsiv kundeservice :)

18 de março de 2026

Hej Yasemin, tak for din anmeldelse 🌿

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med hårfarven og har lyst til at dele det med os – det betyder rigtig meget. Vi lægger stor vægt på god kundeservice, så det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse 😊

Venlig hilsen Clara // NATURIGIN

Jeg elsker Naturigin hårfarve

Jeg elsker Naturigin hårfarve! De naturlige ingredienser gør det nemt at anvende, og resultatet er helt fantastisk. Min hårfarve ser sund og glansfuld ud!

3 de março de 2026

Hej Danica, mange tak for din flotte anmeldelse 🌿

Vi er meget glade for at høre, at du elsker NATURIGIN og at vejledningen kunne hjælpe dig til et flot resultat med sundt og glansfuldt hår.
Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores webshop igen snart!

Venlig hilsen Clara // NATURIGIN 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget tilfreds med produktet ( ingen…

Meget tilfreds med produktet ( ingen kemikalier)

9 de março de 2026

Hej Janni, tak for din anmeldelse 🌿

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med produktet. Vores produkter er netop udviklet med et minimum af kemi, og det er dejligt at høre, at der bliver lagt vægt på dette.

Venlig hilsen Clara // NATURIGIN 😊

Rigtig godt produkt og flotte farver😀

Rigtig godt produkt og flotte farver😀
Har brugt det i mange år🥰
God og hurtig levering👍👍

Hej Hanne og Mogens, tak for jeres anmeldelse 🌿

Vi er meget glade for at høre, at I er tilfreds med produktet og synes godt om farverne. Vi værdsætter, at I bliver ved med at vende tilbage til os – det betyder meget.
Vi glæder os til at byde jer velkommen på vores webshop igen snart!

Venlig hilsen Clara // NATURIGIN 🤗

Fantastisk farve🥰

Hej Gitte, tak for din anmeldelse 🌿

Dejligt at høre, at du er glad for farven og den har givet dig et flot resultat.
Vi håber at kunne byde dig velkommen på vores webshop igen snart.

Gode hårfarver 😍

26 de fevereiro de 2026

Hej Charlotte, tak for din anmeldelse 🌿

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hårfarver. Vi håber at kunne byde dig velkommen på vores webshop igen snart.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nu ødelægger hjemmefarven ikke mit hår mere, efter brug af Naturigin hårfarve 💕

Jeg begyndte at farve mit hår selv under corona, det blev meget tørt og knækkede, så jeg måtte klippe mit lange hår af til en page frisure 🫣
Førhen har jeg altid gået til frisøren og fået lyse striber, da håret bliver lidt mørkere ved 50+ alderen, har prøvet mange forskellige mærker på markedet, og selvom de var økologiske, med avokado olie osv, blev mit hår stadigvæk meget tørt, og ingen hårkure kunne redde mit tørre hår.🤔

Fik min pakke med hårfarven fra Naturigin i forgårs, og nogle andre plejeprodukter, farvede straks mit hår om eftermiddagen, og resultat er super flot, skinnede og blødt, selv udgroningen blev god ved 20 min i først og i resten af håret de sidste 10 minutter 🥰

11 de março de 2026

Hej Susan, tusind tak for din fine anmeldelse 😍

Det betyder rigtig meget for os at høre om din oplevelse – især når du har prøvet så mange forskellige hårfarver før. Vi er virkelig glade for at du oplever, at dit hår føles både blødere, mere skinnende og sundere efter brug af vores hårfarve.

Det er netop vores mål at udvikle hårfarver, som giver et flot resultat uden at gå på kompromis med hårets kvalitet, så det er dejligt at høre, at både farven og dækningen af udgroningen fungerede godt for dig.

Tusind tak fordi du deler din erfaring med os – og fordi du valgte NATURIGIN 🌿

Venlig hilsen Clara // NATURIGIN ✨

Ingen skrappe dufte og dækker fantastisk

Ingen skrappe dufte og dækker fantastisk

Hej Inger, mange tak for din anmeldelse 🌿

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med vores produkter, og at du oplever både en mild duft og et flot dækkende resultat.

Vi arbejder netop på at udvikle mere skånsomme produkter, så det betyder meget for os at høre, at det bliver værdsat.

Venlig hilsen Clara // NATURIGIN ❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super gode produkter og det var nemt at…

Super gode produkter og det var nemt at bestille.

3 de março de 2026

Hej Irina, mange tak for din anmeldelse 🌿

Dejligt at høre, at du er glad for produkterne og at du har lyst til at dele oplevelsen med os – det betyder meget.
Vi håber at kunne byde dig velkommen på vores webshop igen snart!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejlig farver og nem at bruge- tror…

Dejlig farver og nem at bruge- tror aldrig jeg kommer til at bruge andet

Hej Monica, tusind tak for din anmeldelse 🌿

Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med farverne og synes de er nemme at bruge.
Vi glæder os til at byde til velkommen på vores webshop igen snart!

Venlig hilsen Clara // NATURIGIN 🌻

Fik en rigtig fin farve

Fik en rigtig fin farve, som dækkede alle de grå. Jeg er tilfreds og køber helt sikker igen

27 de fevereiro de 2026

Hej Ofelia, mange tak for din anmeldelse 🌿

Vi er meget glade for at høre, at du har fået en flot resultat, hvor alle grå hår blev dækket. Vi ser frem til at byde til velkommen på vores webshop snart igen!

Venlig hilsen Clara // NATURIGIN 🌻

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fordi jeg har lang hår havde jeg købt…

Fordi jeg har lang hår havde jeg købt to pakker, det var planen at farve hele håret igennem. Pakke 1 har jeg brugt på udgroninger, 20 min ventetid, der har det hele set ud som det skulle.
Så har jeg blandet nummer to pakke og brugt på resten, det var åbenbart en fejl, men der står ikke noget om det i vejledningen.
efter de ti minutter var mit hår orange og total brandt af. Kunne næsten ikke vaske middel ud, fordi håret var som filt.
Der skulle blive light blond men nu er jeg light kobberrød. Og mit hår er ødelagt i strukturen. Det var desværre en øv-oplevelse

6 de março de 2026

Hej Katrine

Tak fordi du deler din oplevelse – det er vi virkelig kede af at høre. Det lyder som en frustrerende oplevelse, og det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Resultatet kan desværre påvirkes af flere faktorer som hårets udgangspunkt, tidligere behandlinger i håret samt hvordan produktet anvendes. Generelt ved hårfarvning behøver ens længder ikke særlig meget farve, da det tager lettere imod farve.

Vi vil meget gerne hjælpe dig videre og se nærmere på, hvad der kan være sket i dit tilfælde. Du er meget velkommen til at kontakte os på kundeservice@naturigin.dk, så vi kan få lidt flere oplysninger om dit hår og forløbet – og forhåbentlig finde en løsning sammen.

Hilsen Clara // NATURIGIN 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er tilfreds 🌺 jeg har altid farvet…

Jeg er tilfreds 🌺 jeg har altid farvet hår selv 👍 sort. og nu er jeg over 50 år, og det er Virkelig godt at nogen vil forbedre hårfarver ,så vi favner det sundere. jeg kan se at der er flere der skriver,at deres farve ikke blev som forventet, men hør lige på mig her , NÅR MIN GRÅ FARVE ER Kommet frem ,
køber jeg så sort igen 😉 og det bliver bare mega flot , det dækker 💯% MIT HÅR, husk at hver menneske hår ikke er ens ,
/hårfarver /som da jeg var yngre, var meget farlig, lugten var skræmmende,og hvad kunne det føre til . jeg er meget tilfreds med dette firma ,og deres produkter, de gør en forskel ❤️👌👍😉 og tak for det ..
pas på jer selv med alle forskellige produkter.
HOLD JER TIL DET SUNDE VALG.❤️

5 de março de 2026

Resposta da Naturigin

Hej Linda, tusind tak for din skønne og ærlige anmeldelse 🌺

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er tilfreds med både farven og oplevelsen. Du har helt ret i, at hår reagerer forskelligt fra person til person – og derfor er vi også glade for, at du deler din erfaring med at farve håret igen, når de grå hår kommer frem.

Vores mål er netop at tilbyde et sundere alternativ til de mere hårde hårfarver, og det er dejligt at høre, at du mærker forskellen.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive og for dine varme ord – det sætter vi virkelig pris på ❤️

Clara // NATURIGIN 🌻

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode produkter og hurtig levering

Gode produkter, og hurtig levering

26 de fevereiro de 2026

Hej Helle, tak for din anmeldelse 🌿

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med produkterne og leveringen. Vi håber, at kunne byde dig velkommen på vores webshop igen snart.

Venlig hilsen Clara // NATURIGIN ☀️

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais