Naturigin Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den bedste hårfarve til dato. Har brugt den 1-2 år nu og ask blond er den eneste der bliver flot i mit hår, da jeg har mange røde hårpigmenter. Dertil skånsom og dufter dejligt uden kemi♥️🤗🤩

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig livering samt god kvalitet jeg er vild med jeres produkter . Stærk anbefaling til ale . Hajra T .

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Meget kedelig oplevelse med jeres hårfarve, Light Ash Brown 5.2 Jeg har brugt jeres produkter nu to gange og med samme dårligt resultat Det dækker ikke ordentligt udvokset grå hår. Håret bliv... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de produtos para cabelo

Escrito pela empresa

NATURIGIN er en dansk familieejet virksomhed, som siden 2004 har produceret naturligt baserede hårfarver samt hårpleje- og stylingprodukter. Vi bruger de reneste energikilder og kombinerer de bedste ingredienser fra naturen med eksklusiv kvalitet, når vi udvikler vores produkter 🌏 Brug for hjælp til valg af hårfarve? Tøv ikke med at kontakte os på kundeservice@naturigin.dk 🌱

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

172 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Super hårfarve👌🏼

4 de junho de 2025

Hej Dorthe
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, du synes godt om hårfarven 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Reliable natural hair color that actually works

I’ve been using NATURIGIN hair color for a while now and it’s the first brand that made me stop experimenting with other products. The color comes out rich and natural looking, not flat or “boxed,” and it covers my greys very well without leaving my hair dry or brittle.

What I appreciate most is how gentle it is. There’s no harsh chemical smell, my scalp doesn’t burn or itch, and my hair feels soft and healthy afterwards instead of fried. The shine lasts, and the color fades gradually in a natural way rather than in patches.

Overall, NATURIGIN delivers exactly what it promises: a more natural hair color option that still performs like a professional product. I’m very happy with it and plan to stick with this brand long term.

8 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada

Hi Tim
Thank you for your review. We are very excited to hear your feedback. I am happy you have had such great experiences with the colour and feel NATURIGIN is the perfect match for you 😊
All the best from Trine // NATURIGIN

hurtig levering

1 de dezembro de 2025

Hej Linda
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at pakken nåede hurtigt frem til dig 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og det er greit å…

Hurtig levering og det er greit å bestille varene hos dere👍

18 de novembro de 2025

Hej Klara
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med leveringen 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk naturlig blond uden gule…

Fantastisk naturlig blond uden gule nuancer. Tusind tak!

14 de novembro de 2025

Hej Louise
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er så glade for at høre, at du får et flot og naturligt resultat 😊

Go service hurtig levering

Go service hurtig levering

10 de novembro de 2025

Hej Anja
Mange tak for din anmeldelse. Hvor er det bare dejligt, at du er glad for både service og leveringstid 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Man får noget for sine penge

Man får noget for sine penge, og jeres hårfarver holder og så har i mange forskellige farver og vælge imellem plus det er vegansk.

7 de maio de 2025

Hej Karina
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er fuldt ud tilfreds med farverne og sortimentet 😊

Super tilfreds 👍😊

Godt produkt og god betjening 👍

11 de novembro de 2025

Hej Katja
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du synes både produkt og betjening fortjener 5 stjerner 😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har købt en blond hårfarve

Jeg har købt en blond hårfarve , hvor I skriver på den at den dækker 100% grå hår . Men den dækker ikke et eneste grå hår

12 de novembro de 2025
Avaliação não solicitada

Hej Katrine
Tak for din anmeldelse. Vi er ærgerlige over at høre, at dit resultat ikke er blevet som ønsket. Du er meget velkommen til at kontakte os på kundeservice@NATURIGIN.dk, så vi kan finde en løsning i fællesskab.

tack för bra servis

tack för bra servis

Hej Vera
Tusind tak for din anmeldelse. Vi håber på at byde dig velkommen i webshoppen snart igen 😊

Super hurtig levering

Super hurtig levering, pakken blev allerede sendt samme dag jeg havde bestilt, og super fin hårfarve også!

3 de novembro de 2025

Hej Sara
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er så glade for at høre, at pakken kom hurtigt frem – og ikke mindst at hårfarven var fin 😊

Good quality hair products

Good quality hair products. Definitely recommended.

31 de março de 2025

Hi Edyta
Thank you for your review. We are very happy to hear that you are satisfied with the quality of the products 😊
All the best from Trine // NATURIGIN

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

If you got sensitive scalp don’t use it…

If you got sensitive scalp don’t use it I ended up swollen and major allergic reaction because I have a very sensitive scalp.

29 de outubro de 2025

Hi there
Thank you for your review. We are sad to hear that you had a bad experience with the colour.
We always recommend doing a patch test before coloring the whole hair, as there might be unknown allergies present. This is especially important if you are aware that you have a sensitive scalp, as even completely natural ingredients can result in allergic reactions for some people.
Best wishes from Trine // NATURIGIN

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan anbefale at handle her.

Hurtig leverance.
Farven jeg valgte (brun), passede helt perfekt.

22 de outubro de 2025

Hej Åse
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at farven passede perfekt til dig 😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Farven var lysere end forventet

Farven var lysere end forventet. Fungerede ikke til mit hår.

Hej Jette
Tak for din anmeldelse. Vi er ærgerlige over at høre, at nuancen ikke blev som ønsket. Vi vil meget gerne hjælpe med vejledning i forhold til valg af farve – hvis det har interesse, kan du kontakte os på kundeservice@NATURIGIN.dk, så vi kan finde en god løsning i fællesskab 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Farve meget naturtro i forhold til…

Farve meget naturtro i forhold til billede. Dækker godt og holder længe.

Hej Lotte
Tusind tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at dækning og holdbarhed er i top 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skønt produkt som dufter godt

Skønt produkt som dufter godt. Hurtig levering.☺️

22 de outubro de 2025

Hej Eline
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du synes godt om både duften og den hurtige levering 😊
De bedste hilsner fra Trine // NATURIGIN

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais